- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #14.461
sağol canım o senin güzel bakışın yoksa pek bişeye benzemiyom :)idilduam bi liste yapsan ya suraya en basa matsiyahoje in ismini yazip :)
Buaradamatsiyahoje senide gormus olduk cok begendik valla
geçmiş olsun ben de aynı durumdayımKızlar bademciklerim şiş üşütme var üzerimde onereceginiz bir şey var mı
Ayy canım kiyamam çaresizlik ne zor bişey ya. Neyi olduğunu anlamadigin da insan mahvoluyor. Geçmiş olsun tekrar olmaz insGünaydın kızlar dün gece bir felaketi.
akşam 7 de dedesinin kucağında birden ağlamaya başlayan denize 12 de uyuyakalana kkadar durmadan ağladı.
yapmadığımız denemediğimiz şey kalmadı susturamadık. ciğerlerinden hırlama gelmeye başladı artık.
çaresizlik zor iş o ağladı ben ağladım sonra o uyudu ben yine ağladım
gunaydin guzel haftalar
benim kiza da bulasti grip.burnunu acik tutuyorum ve bol bol emziriyorum.dun 20cc 3 damla limon damlattigim ihlamuru verdim.bende balli limonlu ihlamur iciyorum ve emzirirken falan maskeliyim hep.insallah ilerlemeden atlatiriz.bi de cold mix aldim yastigina damlatiyorum.o yuzden cok tikanmadi.
ben meraka yer vermeyeyim.ismim aysun
ipekm84 canım maşallah çok güzelsin ayy nasıl bir topiğe düşmüşüm herkes manken gibi yaa maşallah
Canim cok tesekkurler sende oyle masallah:)ipekm84 canım maşallah çok güzelsin ayy nasıl bir topiğe düşmüşüm herkes manken gibi yaa maşallah
Bende korse konusunda cok kararsiz kaliyorum acaba gecmi kaldim diye. Gaza gelmeyi bekliyorum sanirim birilerinin tesvik etmesi lazim beni :))
bana da ilginc geldi ama notmal bir korse bile etki edermis doğum sonrasi keske taksaymisimBende simdi sizden gördüm. İncelediğimde gercekten ise yarar sonuçlar var ama kararsiz kaldim . Keske 1 ayda o gobek gitse ordakiler gibi.
Diyetsiz birde o cok ilginç
gunaydin guzel haftalar
benim kiza da bulasti grip.burnunu acik tutuyorum ve bol bol emziriyorum.dun 20cc 3 damla limon damlattigim ihlamuru verdim.bende balli limonlu ihlamur iciyorum ve emzirirken falan maskeliyim hep.insallah ilerlemeden atlatiriz.bi de cold mix aldim yastigina damlatiyorum.o yuzden cok tikanmadi.
ben meraka yer vermeyeyim.ismim aysun
Yok cnm çok şükür. 4.7 mis ama çok hissettik. Allah beterinden korusun.Geçmiş olsun canım 4,4 şiddetindeymiş bir sıkıntı yoktur inşallah
Yok cnm şükür.Gecmis olsun canım bi sknti varmi ?
Geçmiş olsun canim iyisiniz dimi?
Bizde ayniyiz.bakim hangisi önce yapacak.Günaydııınn.
Kakasız 4.günümüze uyandık. Her yerde normal yazıyo ama ben kafayi yemek uzereyim az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?