2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Günaydın kızlar dün gece bir felaketi.
akşam 7 de dedesinin kucağında birden ağlamaya başlayan denize 12 de uyuyakalana kkadar durmadan ağladı.
yapmadığımız denemediğimiz şey kalmadı susturamadık. ciğerlerinden hırlama gelmeye başladı artık.
çaresizlik zor iş o ağladı ben ağladım sonra o uyudu ben yine ağladım

gunaydin guzel haftalar

benim kiza da bulasti grip.burnunu acik tutuyorum ve bol bol emziriyorum.dun 20cc 3 damla limon damlattigim ihlamuru verdim.bende balli limonlu ihlamur iciyorum ve emzirirken falan maskeliyim hep.insallah ilerlemeden atlatiriz.bi de cold mix aldim yastigina damlatiyorum.o yuzden cok tikanmadi.

ben meraka yer vermeyeyim.ismim aysun

Ayy canım kiyamam çaresizlik ne zor bişey ya. Neyi olduğunu anlamadigin da insan mahvoluyor. Geçmiş olsun tekrar olmaz ins

Günaydın, mutlu haftalar olsun herkese :)
Kızlar çalışmaya karar verdim, hepimizin hakkında hayırlısı olsun. _oceanshine_ sen söylemiştin sanırım, evet tüm haklarımız devam ediyor ama ücretsiz izin halinde benim bankamda aynı şubede ve aynı statüde büyük olasılıkla başlayamıyorsun. Ben devlet bankasında çalışıyorum, eğer ücretsize ayrılırsam ilçe şubelere gönderme durumları olabiliyor. Bunları göze alamıyorum.
Bu arada iznim bitmeden yarın sünnet işini de aradan çıkarmak istiyorum. Yaptıran varsa aranızda önereceğiniz şeyler var mı acaba?

Günaydın çok geçmiş olsun cold mix için küçük değil mi yavru biz büyük oğlana 2 yaşından sonra başlamıştık

Bende korse konusunda cok kararsiz kaliyorum acaba gecmi kaldim diye. Gaza gelmeyi bekliyorum sanirim birilerinin tesvik etmesi lazim beni :))
eastnbull bende dusunuyorum almayi yorumlar guzel icinde daralsamda korseyle bu gobekler gitmeliiii ama iste indallah yazildiği gibidir

Bende simdi sizden gördüm. İncelediğimde gercekten ise yarar sonuçlar var ama kararsiz kaldim . Keske 1 ayda o gobek gitse ordakiler gibi.

Diyetsiz birde o cok ilginç
bana da ilginc geldi ama notmal bir korse bile etki edermis doğum sonrasi keske taksaymisim

Çok geçmiş olsun canım odasına soğan koy burun tıkanıklığı na iyi gelio.brndr hasta oldum bademciklerim acio ses t...sti gbi çıkıo yemin ederim

Geçmiş olsun canim iyisiniz dimi?

İyiyiz cnm ama.ne yalan soyleyim tırstım durmayacak gibi geldi.

Günaydııınn.
Kakasız 4.günümüze uyandık. Her yerde normal yazıyo ama ben kafayi yemek uzereyim az kaldı
Bizde ayniyiz.bakim hangisi önce yapacak.

Scss2016 topiğin muhtarı ben miyim ya guldrumeyin beni hastayım bugun

Geçmiş olsun cnm.hasta olmayan yok sanirim:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…