2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ayy canım kiyamam çaresizlik ne zor bişey ya. Neyi olduğunu anlamadigin da insan mahvoluyor. Geçmiş olsun tekrar olmaz ins
inşallah canım çok çaresiz kaldık iki kere banto yaptırdık gaz ilacı karna sıcak havlu masaj ağrı kesici bile verdik. en son iyice göğsü hırlayınca baby tv açtık biraz sakinleşir gibi oldu sonra tekrar başladı en son klozetin kapağını kapatıp oturdum deniz kucağımda babası da küvetten suyu açtı su sesiyle biraz sakinleşti hırlaması azaldı. oof of kabus gibi bi geceydi

Eklentiler

• Screenshot_2016-10-17-10-11-37.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 38
deniz de çoğu zaman yapmıyor gece. işime geliyor valla :)
normal miymiş?
Artık büyüdükçe normal insan nasıl yapmiosa yapmamalari gerekio canım idil 4. Ayında yapmiodu ama tam ne zman bitti bilmiorum yapmasın daha souk bide havalar gece usur kuslari

Bu bebeklere ne oldu böyle yaa dün gece bende 00.30 kadar Kayra ile uğraştım uyumak bilmedi bir türlü. Uyuyamayinca da huysuzlaniyor. Huyduzluktan sık sık emdi bu kez de kusmaya başladı dik emmek gaz yaptı tam onlar geçti uyutacam bu kez beline tasirarak kaka yaptı başladık ust baş değiştirmeye yine uyku dağıldı tekrar sakinleştir iyut gece yarısı oldu. 1 gün önce büyük oğlanın ateşlenmesi filan derken zaten sabaha karşı 4 ten itibaren uyumamistim bu gece de uyuyamayinca birara yorgunluk tan ağladım sinirlerin kaldırmadı. O kadar geç yattığı halde erkenden uyandı şimdi tekrar uyutmaya uğraşıyorum

Günaydııınn.
Kakasız 4.günümüze uyandık. Her yerde normal yazıyo ama ben kafayi yemek uzereyim az kaldı
Bizde 5.gündeyz ama doğumdan beri böyleyix tam düzeldi rotavirüs aşısından sonra yine bozuldu ya.şu an okuldaym tek umudum eve gittiğimde o sarı hardal renkli şeyi görmek .artık sevinir oldum yani .

kayra mı meleğinin adı erkek dimi çok güzel isimmiş anlamı ne acaba?
seninkinin en azındam bir sebebi varmış denizin ağlamasının sebebi de belli değil 5 saat aralıksız ağladı ya doktora götürmeyi bile düşündüm ama bu halde doktor da bakamaz dedim hiç durmuyordu
kusma bizde de var her emmeden sonra kusmasa olmaz mutlaka kusar. geçmiş olsun size de inşallah bir daha olmaz

Benim kızımda da huysuzluk başladı. Sebebini bilmiyorum. Geceleri hiç ağlamayan çocuk şimdi yatamıyor neler oluyor çözemedim
Geçen gece ağrı kesici vermek zorunda kaldım o kadar ağladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…