- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #14.501
Ya beni cok sikiyor daralıyorum normal korsedebana da ilginc geldi ama notmal bir korse bile etki edermis doğum sonrasi keske taksaymisim
hay allah ya neden oluyor acana hepsi birden başladı. hava değişimi falan mı acaba yaBenim kızımda da huysuzluk başladı. Sebebini bilmiyorum. Geceleri hiç ağlamayan çocuk şimdi yatamıyor neler oluyor çözemedim
Geçen gece ağrı kesici vermek zorunda kaldım o kadar ağladı.
İnşallah tekrarlamaz sizin içinde benim içinde. Zor oluyor gerçekten. Evet meleğimin adı Mustafa Kayra .kayra mı meleğinin adı erkek dimi çok güzel isimmiş anlamı ne acaba?
seninkinin en azındam bir sebebi varmış denizin ağlamasının sebebi de belli değil 5 saat aralıksız ağladı yadoktora götürmeyi bile düşündüm ama bu halde doktor da bakamaz dedim hiç durmuyordu
kusma bizde de var her emmeden sonra kusmasa olmaz mutlaka kusar. geçmiş olsun size de inşallah bir daha olmaz
Hava değişimlerinden mı etkileniyorlar acaba yoksa büyüme atagimi. Topigimizin bütün bebekleri neredeyse aynı dönemde huy değiştirdi vardır bir hikmet- i alametiBenim kızımda da huysuzluk başladı. Sebebini bilmiyorum. Geceleri hiç ağlamayan çocuk şimdi yatamıyor neler oluyor çözemedim
Geçen gece ağrı kesici vermek zorunda kaldım o kadar ağladı.
Ayyy bende bende goremedim çok merak ediyorum seheri
bayıldım yaa ayy ikincinin adını fırat koyacaktım ama ama kayra da süpermiş. üçüncüyü yaptırcan kız banaİnşallah tekrarlamaz sizin içinde benim içinde. Zor oluyor gerçekten. Evet meleğimin adı Mustafa Kayra .
Kayra Allah tan gelen iyilik, güzellik anlamında
Ayy dur kız bunlarla zor baş ediyoruz ne üçüncüsü. Ben dusunmuyom gari yeter bana iki tane. Bunları büyütüp daha gençken kocamla gezcem eğlencembayıldım yaa ayy ikincinin adını fırat koyacaktım ama ama kayra da süpermiş. üçüncüyü yaptırcan kız bana
Teşekkürler canım benimCan'ım geç oldu ama nice yılların olsun Mutlu sağlıklı huzurlu inşaallah
Ihlamur bal limon kaynat iç cNım
Teşekkürler canım benim günaydınGünaydın kızlar ben dün gezmelerdeydim hiç girmedim.
@Nurmuratkf Doğum günün kutlu olsun
Kaka yapmayan bebeler kaka yapsın @Aylnalpr
Ağlayan bebişler sakin olsunmatsiyahoje
Hastalara geçmiş olsun hemen iyileşsinidilduam
İnşallah
Daha daha herkesin isteklerine dinimiz amin
ikinciyi evlenirken istiyordum ama çok zormuş be bacım şuan ikinci bile hayal bakma senAyy dur kız bunlarla zor baş ediyoruz ne üçüncüsü. Ben dusunmuyom gari yeter bana iki tane. Bunları büyütüp daha gençken kocamla gezcem eğlencem
bayıldım yaa ayy ikincinin adını fırat koyacaktım ama ama kayra da süpermiş. üçüncüyü yaptırcan kız bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?