2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

hay allah ya neden oluyor acana hepsi birden başladı. hava değişimi falan mı acaba ya

Hava değişimlerinden mı etkileniyorlar acaba yoksa büyüme atagimi. Topigimizin bütün bebekleri neredeyse aynı dönemde huy değiştirdi vardır bir hikmet- i alameti

Vala bilmiyorum kızlar neler oluyor.1 haftadır bu sekildeyiz . Umarım geçicidir.

Kızlar odanın sıcaklığını nasıl ayarliyorsunuz.derece mi kullanıyorsunuz. Ben mesela pişiyorum oda sıcak geliyor ama belki bebeğe sıcak değil.

maşallah güzellik tam tahmin ettiğim gibisin

Benim Eşimde çok istedi Fırat olsun ben izin vermedim bunun için isim ikimizin de istediği isim olmadı
erkek olsa ben fırat eşim deniz diyecekti ortalığı yıkacaktık. kız olunca eşim yine deniz dedi benden hiç öneri gelmeyince deniz oldu :)
şans oldu bizimki. sen ne koymak istemiştin?

ikinciyi evlenirken istiyordum ama çok zormuş be bacım şuan ikinci bile hayal bakma sen
hem de nasıl zor canımm hele benim gibi uykuyu sevenler için daha zor. dayanıyoruz seviliyorlar keratalar napcan evlat işte ama bir yerde de noktayı koymak lazım şimdi böyle deniyorda hayal mayal aradan 4-5 yıl geçti mi '' yaaa bir çocuğumuz daha mı olsa, kardeş lazım diğerine'' diye gezinirsin evde

sanada günaydın canım
ne iyi yaptında koydun fotonu seni de görmüş tanımış olduk. çok güzel bir hatunsun vesselam. bizim bu topiği diğer topikler kıskanacak hatunların hepsi güzel alımlı maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…