- 25 Mayıs 2013
- 14.033
- 20.744
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #14.521
hay allah ya neden oluyor acana hepsi birden başladı. hava değişimi falan mı acaba ya
Hava değişimlerinden mı etkileniyorlar acaba yoksa büyüme atagimi. Topigimizin bütün bebekleri neredeyse aynı dönemde huy değiştirdi vardır bir hikmet- i alameti
sorduğun için sağol canım.deniz iyi çok şükür canım ama halsiz biraz. yorgun düştü dün geceden sonra@tombikk nasıl şimdi deniz canım ağlıyor mu
maşallah güzellik tam tahmin ettiğim gibisinKızlaaar ben de ekledim foto
Günaydın herkeslere musmutlu hayırlı günler olsun canlaaar
Bugün ücretsiz izin için dilekçe vereceğim inşaallah onaydan geçer..
Yavrum bu gece gazlıydı hala gazlı...
Uyur uyanır emer iter
Rabb im bebeklerimize sağlık nasip eylesin inşaallah
erkek olsa ben fırat eşim deniz diyecekti ortalığı yıkacaktık. kız olunca eşim yine deniz dedi benden hiç öneri gelmeyince deniz oldu :)Benim Eşimde çok istedi Fırat olsun ben izin vermedimbunun için isim ikimizin de istediği isim olmadı
günün güzel geçsin canım ay maşallah pek güzelsin elin de hafiftir senin kesin :)Kızlar bendende bir foto bugün işe başladım bronsiolitler salgın aman dikkat edin :)
ısı ve nem ölçerimiz vardı bozuldu.Kızlar odanın sıcaklığını nasıl ayarliyorsunuz.derece mi kullanıyorsunuz. Ben mesela pişiyorum oda sıcak geliyor ama belki bebeğe sıcak değil.
Koyayım kız profile
hem de nasıl zor canımm hele benim gibi uykuyu sevenler için daha zor. dayanıyoruz seviliyorlar keratalar napcan evlat işte ama bir yerde de noktayı koymak lazımikinciyi evlenirken istiyordum ama çok zormuş be bacım şuan ikinci bile hayal bakma sen
Haydi koy koy çok merak ediyorum tahminim tutacak mıKoyayım kız profile
Sagol canim benim. Elin hafif diyorlar ama bilemiyorum :)günün güzel geçsin canım ay maşallah pek güzelsin elin de hafiftir senin kesin :)
idilduam koş fotodan el tahmini
sanada günaydın canımKızlaaar ben de ekledim foto
Günaydın herkeslere musmutlu hayırlı günler olsun canlaaar
Bugün ücretsiz izin için dilekçe vereceğim inşaallah onaydan geçer..
Yavrum bu gece gazlıydı hala gazlı...
Uyur uyanır emer iter
Rabb im bebeklerimize sağlık nasip eylesin inşaallah
Oldu mu?Haydi koy koy çok merak ediyorum tahminim tutacak mı
güzel bir hemşiremiz de var :) tuhhh tuhh maşallahKızlar bendende bir foto bugün işe başladım bronsiolitler salgın aman dikkat edin :)
OlmuşOldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?