- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #14.541
Sagol canim benim
Sagol canim senin güzelliğin benimde gençken kocamla gezmek gibi bir hayalim var max 2 çocuk Allah nasip edersegüzel bir hemşiremiz de var :) tuhhh tuhh maşallah
amin canım inşallah nasip olurdu görürüz o günleri. azıcıkta kendi hayatımızı yaşarızSagol canim senin güzelliğin benimde gençken kocamla gezmek gibi bir hayalim var max 2 çocuk Allah nasip ederse
Topigin annelerinin hepsi cok genç masallah cok güzelsin canimOldu mu?
Teşekkür ederim canımTopigin annelerinin hepsi cok genç masallah cok güzelsin canim
sağol canım 171 cm boyum uzun sayılırım :))Aaa sende foto koymuşsun maşallah canım. Uzunsun baya sanırım
canimm geçmiş olsun noluyo size böyle ya iyilesin artık
Canım net bitti yine
Teşekkür ederim canım o senin güzelliğinZehrayenihayat oooh hem de çok güzel oldu maşallah hatun hayal ettiğimden de güzelsin
abbow kız maşallah bakakaldım güzelliğine.Koyayım kız profile
Utandımabbow kız maşallah bakakaldım güzelliğine.
valla nezaketen söylemiyom hepiniz ayrı güzelsiniz
bütün topiktekiler mi güzel yoksa sadece güzel olanlar mı foto koyuyo acabaUtandım
Hepsi güzel maşallah. Dediğim gibi gelinleri damatları burdan bulmak lazımbütün topiktekiler mi güzel yoksa sadece güzel olanlar mı foto koyuyo acaba
gri candır her renge gider.Bu arada sonunda kanguru siparişimi verdim gri mi bordo mu derken çok arada kalıyordum ki sitenin bordo için olan "Stokta yok" yazısı seçimimi belirledi. Siteye teşekkürler
Sağol canımgri candır her renge gider.
Güle güle kullan
kızımın turşusunu kurmayacak olsam damat olarak ege yi gözüme kestirirdim valla :)Hepsi güzel maşallah. Dediğim gibi gelinleri damatları burdan bulmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?