- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #14.561
Biliom ben onun adinidagünün güzel geçsin canım ay maşallah pek güzelsin elin de hafiftir senin kesin :)
idilduam koş fotodan el tahmini
Saol canım yaidilduam bacım sende mi hasta oldun bende diyorum dun akşam bu topik neden hareketli değil geçmiş olsun
Bizim ewde ki mikrop sırayla gezio vallAcanimm geçmiş olsun noluyo size böyle ya iyilesin artık
Benimde gri kuzum.ltükemese seçim yapamicaktin yaniBu arada sonunda kanguru siparişimi verdim gri mi bordo mu derken çok arada kalıyordum ki sitenin bordo için olan "Stokta yok" yazısı seçimimi belirledi. Siteye teşekkürler
Iyi bari sevindim :)Yok cnm şükür.
Doğum tarihleride ayni:) senin kizdan güzelini mi bulucaz valla hemseride sayiliriz ana memleketlerinden deniz balii ege öpücük yolluyokızımın turşusunu kurmayacak olsam damat olarak ege yi gözüme kestirirdim valla :)
ipekm84 bacım ilerde belki oğluna talibim 29 haziran doğumlu kızım anası antakyalı hemşeri sayılırız kızzzz
onu ben de biliyorum senin faceden :)
Aynen son bordoyu da biz mi aldık naptik keşke gri alsaydım diyorum bende.çok bunaldım ben terliyorum zaten bir de koyu olunca bana basiyorlar sankiBu arada sonunda kanguru siparişimi verdim gri mi bordo mu derken çok arada kalıyordum ki sitenin bordo için olan "Stokta yok" yazısı seçimimi belirledi. Siteye teşekkürler
biz de egeyi öpüyoruz. denizin saçlar da egeye yaraşır yani :) gerçi kestik ama uzuyor yineEki Görüntüle 1899053
Doğum tarihleride ayni:) senin kizdan güzelini mi bulucaz valla hemseride sayiliriz ana memleketlerinden deniz balii ege öpücük yolluyo
İyiki beni ekledin kiz bide ig gelsen gizlilik kalmicak sende de bi aydinlanma olcakonu ben de biliyorum senin faceden :)
Maşallah maşallah maşallah bol bol söyleyelim. canım yaaa ben o saçların hastasıyımEki Görüntüle 1899053
Doğum tarihleride ayni:) senin kizdan güzelini mi bulucaz valla hemseride sayiliriz ana memleketlerinden deniz balii ege öpücük yolluyo
Yaa niye kestinizbiz de egeyi öpüyoruz. denizin saçlar da egeye yaraşır yani :) gerçi kestik ama uzuyor yine
Tesekkurler canim :) hepimizin bebislerini kocaman masallahMaşallah maşallah maşallah bol bol söyleyelim. canım yaaa ben o saçların hastasıyım
çok dökülüyordu kakasından saç çıkıyordu korktuk kestik canım ama kökü bizdeYaa niye kestiniz
rahat etsin paşam bebekler hiç sevmiyor sıkıyıBu da bizzbüyük gelen pijamayla rahat rahat geziyoruz
rahat etsin paşam bebekler hiç sevmiyor sıkıyı
sana da maşallah topiğin manken annelerine bir tane daha eklendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?