- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #14.581
ana oğul ikinizede maşallah :))Bu da bizzbüyük gelen pijamayla rahat rahat geziyoruz
Esrarengin oyunlar oynuyoruz he :)
Yapamayacaktım ya mantıklı olan gri geliyordu ama gözüm bordoda kalıyordu 1 haftadır bekliyorum öyle acaba ne alsam diye. Evren bana yardım ettiBenimde gri kuzum.ltükemese seçim yapamicaktin yani
Bordo da insanı çekiyor "bana gell bana gell" diyeAynen son bordoyu da biz mi aldık naptik keşke gri alsaydım diyorum bende.çok bunaldım ben terliyorum zaten bir de koyu olunca bana basiyorlar sanki
ana oğul ikinizede maşallah :))
Çılgınca bi dahilik buAllahım ya ben bir dahiyimbiraz delilikte var
Once tesekkurmu etsem sana hayranmi kalsam bilemedimSuper_anne1411 sen ne güzel bi gelinnn olmuşsun öyle valla bu topiğin hatunları pek güzell
Bacisko sen neyle besleniyosan bana da soyle varmi bu isin bi sirriGünaydın kızlar ben dün gezmelerdeydim hiç girmedim.
@Nurmuratkf Doğum günün kutlu olsun
Kaka yapmayan bebeler kaka yapsınSuper_anne1411
Ağlayan bebişler sakin olsunmatsiyahoje
Hastalara geçmiş olsun hemen iyileşsin @idilduam
İnşallah
Daha daha herkesin isteklerine dinimiz amin
Bu hafta yaptircam ben canim.Canim bir sey sorcam sende benimle gecen hafta rota asisi yaptirdin degil mi bende de 3 gun oldu hala tik yok
Kakasiz popodan hoslanmiyorum ediz bey diyorum amma kiymetliymis bunlarin kakalari ayrilamiyolarBizde 5.gündeyz ama doğumdan beri böyleyix tam düzeldi rotavirüs aşısından sonra yine bozuldu ya.şu an okuldaym tek umudum eve gittiğimde o sarı hardal renkli şeyi görmek .artık sevinir oldum yani .
Acı biberBacisko sen neyle besleniyosan bana da soyle varmi bu isin bi sirri
Ayy canım benimm o bakan Gözlerin güzelliği teşekkür ederim.ediz kuzusu napıyo uykuyla arası düzeldi mi:)Once tesekkurmu etsem sana hayranmi kalsam bilemedimcok guzelsiin
İyiyiz cnm ama.ne yalan soyleyim tırstım durmayacak gibi geldi.
Bizde ayniyiz.bakim hangisi önce yapacak.
Geçmiş olsun cnm.hasta olmayan yok sanirim:/
Tam toparladik dedim simdi kakasini yapmiyo beyfendi.Ayy canım benimm o bakan Gözlerin güzelliği teşekkür ederim.ediz kuzusu napıyo uykuyla arası düzeldi mi:)
Demek cikisi boyle oluyoAcı biber
Demek cikisi boyle oluyo
Oo thanks baby :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?