- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #14.601
Geçtik onları kaçırdınOo thanks baby :))
Sen ismini acikladinmi resmini koydunmu noldu kacirdim ben dimi kesin kacti
Su arkadasin icin 2dkcik koymazmisin yani resmini ask olsunGeçtik onları kaçırdın
Koyarım kız seni mi kıracağımSu arkadasin icin 2dkcik koymazmisin yani resmini ask olsun
Lafa geldi mi cok cocuga kolaylikla baktiklarini soyluyorlar ama
yap canım sen 3 de yap 5 te yap çocuklarla gezebilene koymaz kaç çocuk yaptığı misalCocuklari uyuttum hemen temizlige koyulayim diyorum bu topigin bagimliliği mi var ne oturdum tflnu aldim elime puhh
@Nurmuratkf gecmis dogum gunun kutlu olsun bal kız kusura bakma gec oldu.
idilduam gecmis olsun bacim kv ye at cocuklari dinlen :)
Guzeller geçidi varmiş yine...
Masallah her birinize arada yakaladiklarim oldu.
Bal gibi çocukla da gezilir!
Neymis tek cocuk yapip kocalariyla gezeceklermis pehh
Moralimi bozmayin ben 3 cocuk yapcam
Yıldıramazsiniz
#kendiniavutanakıllanmazanne
Geçen dioki sana yardım edemiyorum onun annesi gil gelsin yardım ederim fln dio. bana allah yardım edio çok şükür dedim .eltim Çalışmio bu 1 canim bu arada ewde yemek yapmazlar yemek dışardan siparis temizlikcisi gelir cpxuklarin çamaşırı kv ewinde yıkanır katlanır götürür.gecen hasta oldu ben çorba yaptım neyse Allah bilio ya sıra gelince dicegimi kendi çocuklarına bakamayan kv ye mi bakar oğlu kadın tutsun baktirsinLafa geldi mi cok cocuga kolaylikla baktiklarini soyluyorlar amacok yaslaninca ben de sana bakmam anama bakarim de
Heh şöyle gaza gelyap canım sen 3 de yap 5 te yap çocuklarla gezebilene koymaz kaç çocuk yaptığı misaldenizbatiekin yapmış hatun hepsine de yetişiyor ben ikisine ancak yetişiyorum sorun bende sende değil . ben de seni avutayım da şevkin kırılmasın :))
O kadar yedikleri içtikleri nereye gidiyo bilmem ki küçücük vücudun ksçta kaçı bağırsak olabilir acaba kafamda deli sorular paradoks gibi bu bebeklerKakasiz popodan hoslanmiyorum ediz bey diyorum amma kiymetliymis bunlarin kakalari ayrilamiyolar
Maşallah kız ben 2. yi bile düşünmüyorum
Benim oğluş gece kaka yapmadi 7.30 dan beri 7 kere yaptı saolsunO kadar yedikleri içtikleri nereye gidiyo bilmem ki küçücük vücudun ksçta kaçı bağırsak olabilir acaba kafamda deli sorular paradoks gibi bu bebekler
Büyüyünce azcık görüşelim bu konuyu tekrarMaşallah kız ben 2. yi bile düşünmüyorum
Teşekkürler canım üç benim de hayalimDi ama doğurmak çok zorCocuklari uyuttum hemen temizlige koyulayim diyorum bu topigin bagimliliği mi var ne oturdum tflnu aldim elime puhh
@Nurmuratkf gecmis dogum gunun kutlu olsun bal kız kusura bakma gec oldu.
idilduam gecmis olsun bacim kv ye at cocuklari dinlen :)
Guzeller geçidi varmiş yine...
Masallah her birinize arada yakaladiklarim oldu.
Bal gibi çocukla da gezilir!
Neymis tek cocuk yapip kocalariyla gezeceklermis pehh
Moralimi bozmayin ben 3 cocuk yapcam
Yıldıramazsiniz
#kendiniavutanakıllanmazanne
Benim oğluş gece kaka yapmadi 7.30 dan beri 7 kere yaptı saolsun
Bizimkiler baba sözü dinliyo demekki biriktiriyo maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?