- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #1.461
Yok valla hiç.bi şeye elimİ sürmedimAaa çok geçmiş olsun canim neden açıldı dikislerin çok mu yordun kendini habersiz bırakma
Allah razı olsun canım benimmmCanım memnun musun,birde içinde bacaklari çok açık oluyor mu,mağazadan bakılabilir mi
Bende aksine haşlanmış mısır sütü arttırıyor diye biliyorum :)
Canım benim çok geçmiş olsun Şafii ismiyle şifa bulasin inşallah
Onu bende okudum ama cesaret edemedim ona asitli sonucta
İncir BEYAZ üzüm rezene lâctamil muhakkak yiorum süt bYa akiooo canım mısır süt yapar diye biliorum ben ama GDO lu olduğu için almiorm yemiorum yararından çok zararı varHanimlarsüt yapan ve sütü azaltan besinler hakkında bilginiz var mı? Forumda başka sayfalarda mısır ve maydanoz sütü azaltır yazmışlar emxirirken dukan diyeti yapılabilir sütü çoğaltır yazmışlar ama ne kadar doğru bilemedim
Anason mu vermedin canim? Rezene veriyorum ben
Bal için dedim canım ilk 1 yıl verilmemesi gerekiyor rezene yi kendim içiyorum
Onu hiç duymamistim açıkçası ilginç fikirBana da arkadaşım demişti bende cesaret edemedim bende 1 tane nar tanesi verdim ağzına çok yakın arkadaşım demişti gaz icin:)
sıcaktan olabilir mi?Ya kızlar yardım edin kafayı yememe ramak kaldı bugün 15.günümüz kizimin hrp uyumasi gerekirken o hep uyanık :/ emerken gözleri kapalı sadece o kadar bi sabah 8 e doğru kalktı hala uyanık bi ara yanına uzanıp emzirdim uyusun diye o zaman 1 saate yakın uyudu galibs ama hiç derin değil bi anda sicriyor eli yüzüne gidiyor huzursuzlaniuot sonra da uyku gidiyor . Emerken uyuyor. Gibi oluyor yatirinca yine uyanıyor ne derdi var anlamadim uykusuzluktan gözleri kızardı ama uyuyamiuor çok bunaldim sabahtan beri basindayim doğru düzgün biseu bile yiyemedim kimse de yok yanımda elim ayağım a dolaştı iyice :///
eşin arada kalmak istemiyor anlaşılan canım. benle konuşma ailemle ilgili sorunları demesinen bunu anladım. ama sorunun onunla olduğunu anlatman lazım yoksa suçlı sen olacaksın ailesiyle ilgili sorunlar yüzünden aranızı bozmuş olacaksın esinin gözünde. şimdi benim eşim de beni sevmiyor musun deyip duruyor seviyorum ama eskisi gibi kanım kaynamıyor artık. on senelik beraberlik. bir ay sonra 4 yılı bitirecek evlilik sonunda böyle mi olacaktık ben hala inanamıyorım şuanki yaşadıklarıma. eşim sarıldığı zaman hiç bırakmasım isterdim. şimdi farklı.dün gece yatınca sarıldı hemen bıraksım da uyuyayım diye düşündüm.uykusuzluktan değil sarılması hiçbirşey hissettirmemesinden dolayı. büyük aşkımız bitti galiba.çok üzgünümEsin yine iyi itiraf etmis canim. Sana destek verince ailesine iyice cephe alacagin korkusu işte... Bunu ben de algiliyorum esimde, tek sebebi bu... Yoksa onlarda her seyin farkinda aslinda.
Benim esim ailemle ilgili sorunlarini bana yansitma yuregin varsa git onlarla konus dedi. Sorunumun onunla oldugunu anlatamadigima mi yanayim yoksa kurdugu bu cumleye mi bilemedim...
Esine cok guzel cumleler kurmussun
Sonunda da hatasini anlamis. İnsallah seninde kalbin cabuk onarilir . Kafami sisirmedin canim aksine ihtiyacim vardi benimde konusmaya.
evet canım buKızlar eczaneden aldığınız serum fizyolojik bu mudur?
sıcaktan olabilir mi?
Ben 3 yasin altındaki çocukların bal yemesi doğru değil diye biliyorum canım annesi sensin yaptırma derimKizlarbebeginize anason veriyor musunuz? B4nim kaynanam veriyor bebegime. Daha erken degil mi sizce de anason icin? Bide emzigi bala batiriyo veriyoyapma diyorum ama dinlemiyo. Internetten bal gaz yapar diye okudum. Siz bunlari yapiyor musunuz ne kadar dogru
canım tek sıkıntı gazsa gaz çıkarttırmanın birsürü yolu var. günde iki üç kez onar dakika ben de yüzüstü koyuyorum kızımı başında bekleyerek. hem üstten hem alttan kolay gaz çıkarıyor o zaman. ama o şekilde asla yalnız bırakmam. birden uykuya dalıveriyorlar. ağızdan da nefes alamıyorlar. burnunu yere gömdü mü nefes alamaz allah korusun. ben sırtüstü yatarken bile kusar genzine kaçar boğulur diye sürekli kalkıp kalkıp bakıyorum. en güvenlisi yan yatırmak aslında ama rahat nefres alması ve omurgasının düzgün olması için de sırtüstü daha mantıklı. açıkçası yüzüstü uyuması bana hiç mantıklı gelmedi. sana bişey derken de çekiniyorum ya senin üç çocuğun kaç yıllık tecrüben var ben 48 günlük tecrübemle yazıyorum bunlarıkızlar merhaba,
bebeğini yüzüstü yatıran var mı??
oğlum kolikti ve 15-16 günden sonra hep yüzüstü yatırdım ben onu. anca o zaman uyuyabiliyordu. çok şükür sıkıntı olmadı.
ekin de yüzüstü yatınca rahat ve iyi uyuyor. cmt dr. a kontrole gittiğimizde konu nereden oraya geldi hatırlamıyorum ama dr nasıl uyuduğunu sordu, ben de yüzüstü dedim. açtı gözlerini kocaman ve yatırmayın, modası geçti, tehlikeli dedi. başka türlü düzgün uyumuyor dedik, yok yatırma dedi. iyi tamam ama hatun uyumuyor ki :) yan yatma yastığında zaten başından beri rahat etmedi hiç ama çok küçük nasıl olsa alışır dedim olmadı :)) inatçı olacak sıpa. zaten keçi gibi sesler çıkarıyor :))
ya kendi tecrübem olmasına rağmen içime kurt düşürdü dr. doğru söylüyor biliyorum ama ne yapayım ben şimdi?? özellikle gaz problemi olduğu zaman yüzüstü yatırmak tek sakinleştiren şey onu.
bu konuda tecrübesi olan var mı?
ya da kaçıncı aydan sonra sıkıntı olmaz. internete bakmak istemiyorum çünkü kendimi biliyorum, olumsuz birşey okursam hemen aklıma takılıyor. uykularım kaçıyor. zaten uykusuzum, bir de o kaçarsa tümden tırlatırım valla :)))
1 hurma yiyorum ben de :/ rezene doğadan içiyorum seninki de bundan yoksa humanami canım?Benim bildiğim ve bana etki edenleri yazayım o zaman canim;incir (kuru,yaş farketmez :),dut,hurma,1 tane maden suyu,3 lt su en az.bazen irmik helvası yapıyorum bende çok etkili oluyor,dereotu,ben bunları hergün yiyorum canım. Birde rezene çayı, steel tea,lactamil iciyorum
Tamam canım çok teşekkür ederim helva ye dediler o da sismanlatacak beniCanim rezene ve anason csyi ic sut yapiyo. Incir de sut yapiyo beyaz uzum de. Bunlardan yiyebilirsin. Dereotu marul sut yapiyo. Maydanoz ve nane sut kesiyo
cok gecmis olsun canim allah yardimcin olsun dikkat et kendineKızlar benim dikişlerim açıldı 5.günü kontrolde doktorum gördü pansuman yap kapanır dedi yaptım aksine iltihaplandı dün gece baktık daha da kötü sabah doktora geldik doktor temizledi iltihapı öğlen tekrar lokal anestezi yapıp dikiş atacaklar moralim çok bozuldu...
Dua edin bana lütfen..
bal vermek dogru degil canim daha cok erken alerjik bir gida.Kizlarbebeginize anason veriyor musunuz? B4nim kaynanam veriyor bebegime. Daha erken degil mi sizce de anason icin? Bide emzigi bala batiriyo veriyoyapma diyorum ama dinlemiyo. Internetten bal gaz yapar diye okudum. Siz bunlari yapiyor musunuz ne kadar dogru
benimkinde de kids yazıyorAyyy kızlar iyiki söylediniz carlson d3 ü bende yanlış kullanıyormuşum. Bizimkindede 4-10 yaş yazıyormuş kids olanı almışız tüh ya baby's yazması lazım
4-5 gündür veriyorum birşey olur mj yaaa?
çok geçmiş olsun canımKızlar benim dikişlerim açıldı 5.günü kontrolde doktorum gördü pansuman yap kapanır dedi yaptım aksine iltihaplandı dün gece baktık daha da kötü sabah doktora geldik doktor temizledi iltihapı öğlen tekrar lokal anestezi yapıp dikiş atacaklar moralim çok bozuldu...
Dua edin bana lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?