2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

İncir BEYAZ üzüm rezene lâctamil muhakkak yiorum süt bYa akiooo canım mısır süt yapar diye biliorum ben ama GDO lu olduğu için almiorm yemiorum yararından çok zararı var

sıcaktan olabilir mi?

eşin arada kalmak istemiyor anlaşılan canım. benle konuşma ailemle ilgili sorunları demesinen bunu anladım. ama sorunun onunla olduğunu anlatman lazım yoksa suçlı sen olacaksın ailesiyle ilgili sorunlar yüzünden aranızı bozmuş olacaksın esinin gözünde. şimdi benim eşim de beni sevmiyor musun deyip duruyor seviyorum ama eskisi gibi kanım kaynamıyor artık. on senelik beraberlik. bir ay sonra 4 yılı bitirecek evlilik sonunda böyle mi olacaktık ben hala inanamıyorım şuanki yaşadıklarıma. eşim sarıldığı zaman hiç bırakmasım isterdim. şimdi farklı.dün gece yatınca sarıldı hemen bıraksım da uyuyayım diye düşündüm.uykusuzluktan değil sarılması hiçbirşey hissettirmemesinden dolayı. büyük aşkımız bitti galiba.çok üzgünüm

Ben 3 yasin altındaki çocukların bal yemesi doğru değil diye biliyorum canım annesi sensin yaptırma derim

canım tek sıkıntı gazsa gaz çıkarttırmanın birsürü yolu var. günde iki üç kez onar dakika ben de yüzüstü koyuyorum kızımı başında bekleyerek. hem üstten hem alttan kolay gaz çıkarıyor o zaman. ama o şekilde asla yalnız bırakmam. birden uykuya dalıveriyorlar. ağızdan da nefes alamıyorlar. burnunu yere gömdü mü nefes alamaz allah korusun. ben sırtüstü yatarken bile kusar genzine kaçar boğulur diye sürekli kalkıp kalkıp bakıyorum. en güvenlisi yan yatırmak aslında ama rahat nefres alması ve omurgasının düzgün olması için de sırtüstü daha mantıklı. açıkçası yüzüstü uyuması bana hiç mantıklı gelmedi. sana bişey derken de çekiniyorum ya senin üç çocuğun kaç yıllık tecrüben var ben 48 günlük tecrübemle yazıyorum bunları

1 hurma yiyorum ben de :/ rezene doğadan içiyorum seninki de bundan yoksa humanami canım?

cok gecmis olsun canim allah yardimcin olsun dikkat et kendine

bal vermek dogru degil canim daha cok erken alerjik bir gida.

benimkinde de kids yazıyor
napsal ki baby olanı mı alsal devam mı etsek??

çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…