- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #14.621
7 mi .biz bi kere ye hasretiz bak sen şu tahaya.şimdilik ayıp olmaz bizim kıza bi anlatıversin püf noktalarını
Bizim ewin halleri gbi
Benimkide hic yapmiyo 4. gunden sonra sabun koyuyorum oyle yapiyo yoksa surekli agliyo7 mi .biz bi kere ye hasretiz bak sen şu tahaya.şimdilik ayıp olmaz bizim kıza bi anlatıversin püf noktalarını
O saclarin hastasiyiz masallah sana yakisikliEki Görüntüle 1899053
Doğum tarihleride ayni:) senin kizdan güzelini mi bulucaz valla hemseride sayiliriz ana memleketlerinden deniz balii ege öpücük yolluyo
Bizimki oldum olasi 4- 5 gibi uyuyo biara 1 gibi uyuyo diye sevinmistim kisa surdu dun cildiracaktim 5te uyudu babasi tatilde yardimci oluyodu simdi gunduz zaten yok gecede sabah ise gidecegi icin cok dayanamiyo bende ayakta uyudum dun geceBu bebeklere ne oldu böyle yaa dün gece bende 00.30 kadar Kayra ile uğraştım uyumak bilmedi bir türlü. Uyuyamayinca da huysuzlaniyor. Huyduzluktan sık sık emdi bu kez de kusmaya başladı dik emmek gaz yaptı tam onlar geçti uyutacam bu kez beline tasirarak kaka yaptı başladık ust baş değiştirmeye yine uyku dağıldı tekrar sakinleştir iyut gece yarısı oldu. 1 gün önce büyük oğlanın ateşlenmesi filan derken zaten sabaha karşı 4 ten itibaren uyumamistim bu gece de uyuyamayinca birara yorgunluk tan ağladım sinirlerin kaldırmadı. O kadar geç yattığı halde erkenden uyandı şimdi tekrar uyutmaya uğraşıyorum
Eltinin ayricaligi neymis. Valla ne balli hatunlar var ya. İki kadin evde bi yemegi yapmiyorlar mi?Geçen dioki sana yardım edemiyorum onun annesi gil gelsin yardım ederim fln dio. bana allah yardım edio çok şükür dedim .eltim Çalışmio bu 1 canim bu arada ewde yemek yapmazlar yemek dışardan siparis temizlikcisi gelir cpxuklarin çamaşırı kv ewinde yıkanır katlanır götürür.gecen hasta oldu ben çorba yaptım neyse Allah bilio ya sıra gelince dicegimi kendi çocuklarına bakamayan kv ye mi bakar oğlu kadın tutsun baktirsin
Iyi bari sevindim :)Yok cnm şükür.
Bende 3yü asla istemiyorum diyordum ama cok kardes olsunlar. Sonrasinda kıyı köylerine yerlesip organik domates yetistiririz
Dogurmak zor evet ama unutuluyor sonra. Bi kac yil sonra hamile kalmak hosuna gidiyor insanin ruhu bozuk bir manyak gibiTeşekkürler canım üç benim de hayalimDi ama doğurmak çok zor
haftaiçi hep eşim ilgilendi akşamları sağolsun ama o da yorgun düştü dün akşam erken yattı kıyamadım bende uyandırmaya hem büyük oğlan hasta hem küçük huysuz bütün gün uğraşınca akşam pilim bitti resmen.Bizimki oldum olasi 4- 5 gibi uyuyo biara 1 gibi uyuyo diye sevinmistim kisa surdu dun cildiracaktim 5te uyudu babasi tatilde yardimci oluyodu simdi gunduz zaten yok gecede sabah ise gidecegi icin cok dayanamiyo bende ayakta uyudum dun gece
Allah kolaylik versin canim bende onu gunduz uytmuyayim gece uyusun dedim ama uyudu onlar bize degil biz onlara uymak zorundayiz gece yine nobet varhaftaiçi hep eşim ilgilendi akşamları sağolsun ama o da yorgun düştü dün akşam erken yattı kıyamadım bende uyandırmaya hem büyük oğlan hasta hem küçük huysuz bütün gün uğraşınca akşam pilim bitti resmen.
bende sezaryenliyim ama doktorum herhangi bir ilaç önermedi bana.işe yarıyor mu acaba öyle ilaçlarKizlar sezeryan olanlar dr unuz size dikis izi kalmasin diye bir ilac onerdi mi bana onerdi ama dogumdan sonra toparlanip o surece adepte olmak zor kendimi unuttum ve ilaci almadim her gece surmek gerekiyodu ise yarar miydi onuda bilmiyorum bide ben duzenli ilac kullanan biri degilimdir
Hayirli ugurlu olsun canimSünnetimizi yaptık çok şükür güzel geçti ama sonrası felaket, kıyametler kopardı oğluş
Erkek anneleri bebekleriniz küçükken yapın, büyüdükçe zorlaşır zor unutur. Bizimki boş boş bakıyordu etrafa ne oldunu anlamadığı için tepki vermedi, sonrasındaki acıyı da en kolay bebekler unutur diyorum.
Bir kez daha sağlımızın kıymetini anladım, binlerce şükür
Bugunun bos zamanlarini buna ayirayim bakalim bende bi arastirayim gun sonu raporu veririm :)
Vallahi bana vermedi canim bilemedimKizlar sezeryan olanlar dr unuz size dikis izi kalmasin diye bir ilac onerdi mi bana onerdi ama dogumdan sonra toparlanip o surece adepte olmak zor kendimi unuttum ve ilaci almadim her gece surmek gerekiyodu ise yarar miydi onuda bilmiyorum bide ben duzenli ilac kullanan biri degilimdir
Günaydın kızlar dün gece bir felaketi.
akşam 7 de dedesinin kucağında birden ağlamaya başlayan denize 12 de uyuyakalana kkadar durmadan ağladı.
yapmadığımız denemediğimiz şey kalmadı susturamadık. ciğerlerinden hırlama gelmeye başladı artık.
çaresizlik zor iş o ağladı ben ağladım sonra o uyudu ben yine ağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?