2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

7 mi .biz bi kere ye hasretiz bak sen şu tahaya.şimdilik ayıp olmaz bizim kıza bi anlatıversin püf noktalarını
gece yapmadığını cikario oğlus napsin o kadar emioki canım ıdilde o kadar yapıodu bu azalmış hali 12 ye kadar çıkar bazen ben cis doldu doye bez degismedim daha her bez Tata li

Bizimki oldum olasi 4- 5 gibi uyuyo biara 1 gibi uyuyo diye sevinmistim kisa surdu dun cildiracaktim 5te uyudu babasi tatilde yardimci oluyodu simdi gunduz zaten yok gecede sabah ise gidecegi icin cok dayanamiyo bende ayakta uyudum dun gece

Eltinin ayricaligi neymis. Valla ne balli hatunlar var ya. İki kadin evde bi yemegi yapmiyorlar mi?

insanbuL canım biz yapalım 3.yu bacım bakma sen onlara
Bende 3yü asla istemiyorum diyordum ama cok kardes olsunlar. Sonrasinda kıyı köylerine yerlesip organik domates yetistiririz
Unutmayin kadinlar evlatlari icin cektikleri cileyi cabuk unuturlar.
Bunu da unuttunuz demi

Bizimki oldum olasi 4- 5 gibi uyuyo biara 1 gibi uyuyo diye sevinmistim kisa surdu dun cildiracaktim 5te uyudu babasi tatilde yardimci oluyodu simdi gunduz zaten yok gecede sabah ise gidecegi icin cok dayanamiyo bende ayakta uyudum dun gece
haftaiçi hep eşim ilgilendi akşamları sağolsun ama o da yorgun düştü dün akşam erken yattı kıyamadım bende uyandırmaya hem büyük oğlan hasta hem küçük huysuz bütün gün uğraşınca akşam pilim bitti resmen.

Kizlar sezeryan olanlar dr unuz size dikis izi kalmasin diye bir ilac onerdi mi bana onerdi ama dogumdan sonra toparlanip o surece adepte olmak zor kendimi unuttum ve ilaci almadim her gece surmek gerekiyodu ise yarar miydi onuda bilmiyorum bide ben duzenli ilac kullanan biri degilimdir

Allah kolaylik versin canim bende onu gunduz uytmuyayim gece uyusun dedim ama uyudu onlar bize degil biz onlara uymak zorundayiz gece yine nobet var

bende sezaryenliyim ama doktorum herhangi bir ilaç önermedi bana.işe yarıyor mu acaba öyle ilaçlar

Hayirli ugurlu olsun canim

Vallahi bana vermedi canim bilemedim

Ay bu ayda kriz ayı galiba. Perşembe ve cumartesi geceleride bize oldu. Perşembe susturamadık benim oğlumun pek ağlaması gazı tuzu yoktur. Çok nadir şiddetli ağlar. Fönlede susardı. Perşembe gece dediğin gibi durup dururken şiddetli bi şekilde başladı. Naptıysak Susturamadık , oda bende ağlaya ağlaya hastaneye diye çıktık arabada sakinleyip emip uyudu. Sabah kalktıgında gülüyordu. Ama ben inanılmaz üzgün ve bitkindim. Cumartesi gecede inledi resmen ağlamadı bağırıp durdu. Gece Saat 11 den 3,5 a kdr aynı tonda bağırdı. En son calpol verdim 1 çay kaşığı. 15 dakika kalmadan rahatladı uyudu. Demekki biyerleri ağrıuor biz anlamıypruz. Şuan normal düzenimizdeyiz inşallah bişey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…