2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

1 hurma yiyorum ben de :/ rezene doğadan içiyorum seninki de bundan yoksa humanami canım?

Benimki de doğadan canım dr bana sallama rezene de fayda eder dedi.2 fincan içiyorum günde

Kızlar benim oğlum dönmeye başladı

3 gündür dönüyor daha 58 günlük. Erken değil mi daha yaaa

Maşallah canım.nasıl dönüyor peki yüzüstü ken sırt üstüne mi

Benimki de doğadan canım dr bana sallama rezene de fayda eder dedi.2 fincan içiyorum günde

Maşallah canım.nasıl dönüyor peki yüzüstü ken sırt üstüne mi

Bir kere yuz ustuyken yan dondu bir kere de sırt üstüyken yan döndü :)

canm bir yasından küçük çocuklara bal verilmez . balta botilizm diye bir hastalık mikrobu olabiliyor Allah korusun .izin verme bebeginden önemli degil

Hiç bilmiyorum valla karnindan gurul gurul sesler geliyor gazdan supheleniuotim bugün dr a goturcez bakalim
emzirdikten sonra gazını alman gerk sırt sıvazlıyarak gelan yoksa yatırınca rahatsız oluyor uyanıyor uyanınca canı sıkılıyor dahada cok cingar cıkarıyolar. bide elini felan sallıyorlar iyice cileden cıkıyolar eline eldiven takabilirain o anlarda. ama muhakkak gaz cıkmalı

Cnm anasonu bilemicem ama bal nedir ya

tulaykavas Goldensword kızlar çok sağolun cidden sgk yı aradım hemen ilgilendiler ve raporumu onayladılar parayı da anında ziraate gönderdiler sadece 1 hafta sonra çekebilecekmişim ama olsun. Bu arada ziraatte eğer hesabınız var ise otomatik olarak hesap numarasına geçiyor yani pasife düşmüyor, istediğinz zaman hesabınızdan çekebilirsiniz. 9 temmuzda yatan süt paramı daha dün çektim hesabımdan

Anason uyuşturur diye biliyorum ben. Balda 1 yaşından önce verilmiyor.

Masallah bebişine. Peki uyurken gaz olayını nasıl hallediyorsunuz. Bende uyurken emziriyorum gaz için kaldırıyorum gazı çıkarırken uyanıyor.

Hemen denicem. İnşallah ise yarar.

denizbatiekin yüzustu sekil 1-a daki gibi mi canım :))) gordugun uzre ben de yatiriyorum lakin bi arkdasim bana uzun sureli cigerlerine baskinin zararli olacagini soylemisti. Yarim saatten fazla yatirmamak gerekmis.arastirmasini yapmadim ama.

Eklentiler

• IMG_20160816_144514.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 66

Bende ilk zamanlar böyle yatırıyordum sonra doktor aman ha dedi bıraktım. Ama bugün tekrar yatırdım daha rahat uyudu.

Bal 1 yaşından önce verilmez alerji yapar diye biliyorum ben canım dikkat et

Rabbim kolayca atlatmayi nasip etsin canım bundan sonrası kolay olsun inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…