- 22 Ocak 2008
- 8.884
- 8.889
- 723
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #1.481
1 hurma yiyorum ben de :/ rezene doğadan içiyorum seninki de bundan yoksa humanami canım?
Kızlar benim oğlum dönmeye başladı
3 gündür dönüyor daha 58 günlük. Erken değil mi daha yaaa
Benimki de doğadan canım dr bana sallama rezene de fayda eder dedi.2 fincan içiyorum günde
Maşallah canım.nasıl dönüyor peki yüzüstü ken sırt üstüne mi
canm bir yasından küçük çocuklara bal verilmez . balta botilizm diye bir hastalık mikrobu olabiliyor Allah korusun .izin verme bebeginden önemli degilKizlarbebeginize anason veriyor musunuz? B4nim kaynanam veriyor bebegime. Daha erken degil mi sizce de anason icin? Bide emzigi bala batiriyo veriyoyapma diyorum ama dinlemiyo. Internetten bal gaz yapar diye okudum. Siz bunlari yapiyor musunuz ne kadar dogru
emzirdikten sonra gazını alman gerk sırt sıvazlıyarak gelan yoksa yatırınca rahatsız oluyor uyanıyor uyanınca canı sıkılıyor dahada cok cingar cıkarıyolar. bide elini felan sallıyorlar iyice cileden cıkıyolar eline eldiven takabilirain o anlarda. ama muhakkak gaz cıkmalıHiç bilmiyorum valla karnindan gurul gurul sesler geliyor gazdan supheleniuotim bugün dr a goturcez bakalim
Kizlarbebeginize anason veriyor musunuz? B4nim kaynanam veriyor bebegime. Daha erken degil mi sizce de anason icin? Bide emzigi bala batiriyo veriyoyapma diyorum ama dinlemiyo. Internetten bal gaz yapar diye okudum. Siz bunlari yapiyor musunuz ne kadar dogru
ben hic gerek duymadim uyurken hareket ettigini gormedim hic bence dogal haline birakilmaliKizlar kundak yapan var mi aranizda? Ne dusunuosnz bu konuda?
benimkinde de kids yazıyor
napsal ki baby olanı mı alsal devam mı etsek??
Kizlarbebeginize anason veriyor musunuz? B4nim kaynanam veriyor bebegime. Daha erken degil mi sizce de anason icin? Bide emzigi bala batiriyo veriyoyapma diyorum ama dinlemiyo. Internetten bal gaz yapar diye okudum. Siz bunlari yapiyor musunuz ne kadar dogru
Canim ben aksam 9 bucukta yatiriyorum.8 de de girsem odaya yine 9 bucukta uyuyo :) banyo kremlenme giyinme emzirme tarzinda bi uyku rutini yaptik.bakalim zamanla oturacak duzenimiz.9 bucukta uyudugu zaman geneldr sabah 5 6 ya kadar uyuyo.uykuda emzirdigim icin uykuya devam ediyo.2 gundur aksam 10 10 bucuk gibi uyanmaya basladi.ama cok ugrastirmadan uyuyo.sadece uyku gecislerimisi halledemedik.kendi kendine uyumuyo bir turli.bende su donemde aglasima karsiyim.ostedigi gibi uyutuyorum biraz daha buyuyuncr bu konuda ugrasicam artik
Yanlış bilgi vermek istemem ama ben geçen gece maden suyu içip yattım gece taha emerken 8 kere osurdu 2 kere gegirdi gaz çıkarmasına etki edio bence bide süt yapımını artiriomus içindeki minerallerde cabasi gazlı bebisi olanlar bi araştırsin derim
Lansinoh tekli elektrikli kullanıyorum memnunum.Kizlar sagma makinasi alacagim siz hangisini kullaniyorsunuz memnun musunuz?
denizbatiekin yüzustu sekil 1-a daki gibi mi canım :))) gordugun uzre ben de yatiriyorum lakin bi arkdasim bana uzun sureli cigerlerine baskinin zararli olacagini soylemisti. Yarim saatten fazla yatirmamak gerekmis.arastirmasini yapmadim ama.
Bal 1 yaşından önce verilmez alerji yapar diye biliyorum ben canım dikkat etKizlarbebeginize anason veriyor musunuz? B4nim kaynanam veriyor bebegime. Daha erken degil mi sizce de anason icin? Bide emzigi bala batiriyo veriyoyapma diyorum ama dinlemiyo. Internetten bal gaz yapar diye okudum. Siz bunlari yapiyor musunuz ne kadar dogru
Rabbim kolayca atlatmayi nasip etsin canım bundan sonrası kolay olsun inşAllahAllah razı olsun canım
Annem yanımda hiç bi işe elimi sürmedim hastanedeyken açılmış çünkü su geçirme bandı 3.gün çıkarınca direk farkettik anlam veremedik 5.gün kontrolde doktor dedi dikişin açılmış diye.. Olacağı varmış rabbim beterinden korusun ne diim..
Teşekkürler canımCanim rezene ve anason csyi ic sut yapiyo. Incir de sut yapiyo beyaz uzum de. Bunlardan yiyebilirsin. Dereotu marul sut yapiyo. Maydanoz ve nane sut kesiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?