2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Öyle yapıyorum canım elimden geldiğince çok teşekkür ederim siz nasılsıniz Deniz prenses nasıl
iyi olmaya çalışıyoruz canım ben de üşütmğşüm çok halsizim. denizin de gazı coştı yine kaç gündür. felaket gaz var çocukta noldu anlamıyorum

canım hemen kötü düşünme gaz olabilir altta üstte. çok zorlama teklif et ısrar etme biraz suyuna git bakalım
Canım ilk basta zorlamadım ama baktım olmuyor tuttum kafasını memeye dayadım ağladı ama emdi sonunda bir de benim sütüm az geliyor ya ona sinirleniyor, simdi emiyor azalınca kafayı çekiyor ben de emsin diye video acıyorum dalıyor öyle emziriyorum ya da sallayarak

tamam canım bi hafta değil hep yaparım gerekirse. kaç saate bir emzireyim??
Mesela doruk aksam 9 uyuyor 11e kdr uyanmıyor b3n emziriyorum sonra yine 2 saatte 1 gibi emziriyorum bazen saat basi uyandığı oluyor uyudukca sutte oluyor cok şükür o sekil yap cnm saat krabilirsin

Teşekkür ederim canım bilgilendirdigin için, aldım randevu yarın gideceğim inşallah bişey yoktur

Bende bir ara çok sıkıldım saymaktan şimdi full emiyor arada biberon ama o zamanda ne kadar emdiğini bilmiyorum işte.

rüyan hayra çıksın inşallah canım.
deniz maşallah çok hareketli yediğinin yarısını yakıyor gece emzirmek mantıklı ben de deniyim bakalım on gün var kontrole. aslında kilosu iyi bence ama ameliyatta fazla sarsılmasın diye bol kilo alsın istiyorum

iyi olmaya çalışıyoruz canım ben de üşütmğşüm çok halsizim. denizin de gazı coştı yine kaç gündür. felaket gaz var çocukta noldu anlamıyorum
Tombigim sen denizi yarim kundak yapiyormusun. Soguk alabilir havalar buz oldu ben bile donuyorum. Pazen battaniye ile ellerini ice sokmadan yarim kundak et emzirmeyede o sekil al emzir sabaha sıcacık uyanıyorlar ayaklar usudumu benim gazsiz doruk bile huzursuz oluyor. Sac kurutma makinesi ile ayaklarını isitiyorum bazen

Canım ben bir kaç gündür rezene kimyon a anason sa dahil ettim gazimiz var ama biraz daha iyiyiz iyi geldiğini düşünüyorum yani dün çok gazlı uyandik içti iyi geldi 3 gaz ilacı var vermiyorum bu karışımı veriyorum

uyku tulumuyla uyutuyorum gece gündüz de ev baya sıcak amma bu aralar uyku tulumu yıkandı kurumadı diye yorganla yatırıyordum emzirmeye alırken üstüne bişey almıyorum iyi dedin onı sarmalıyım bakalım biraz

Kizlae bende dunden itibaren rezene kimyona tekrar basladim.emerken kizim ayaklarini havaya kaldiriyodu bende oyun yapiyo sandim ilk zamsnlar.sonra pirt yapinca anladim gaz cikarmaya calisiyo.sabah aksam 3 4 kasik veriyorum artik.havalar sogudugu icin tekrar baslamis olabilir diyodum.baktim burdada birkac kiside ayni seyi yasiyo.demekki havalardan kizlar

rezene anason sab simplex veriyorum ama yok malesef son zamanlarda yetmiyor

İki gecedir ben tam kundak yapiyorum gece. Elleri usumus oluyor. Ben bile bogazima kadar cekiyorum o hayli hayli usuyordur diyorum. Tam kundak cok hosuma gitti Türk filmlerindeki bebeler gibi oldu alip koyarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…