- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #14.881
Benimki nin adı derin teyzesi koyuyorum sindi görünce gördüm de kaldircam geri canımöyle mii çok sevindim. senin meleğinin adı ne?
bi de foto koymuşun ben kaçırdım hatrım için bi daha koyar misin?
Tv izler gibi izliyolar:)Aynen oyun Halısı kurtarıcım oldu:))ipekm84
iyi olmaya çalışıyoruz canım ben de üşütmğşüm çok halsizim. denizin de gazı coştı yine kaç gündür. felaket gaz var çocukta noldu anlamıyorumÖyle yapıyorum canım elimden geldiğince çok teşekkür ederim siz nasılsıniz Deniz prenses nasıl
Allah dert vermesin bacim gecer bunlardert derken eşim grip oldu şimdi ben oldum denizin gaz sancıları geri geldi vs. öyle dertler yani çok şükür iyiyiz yine :)
Canım ilk basta zorlamadım ama baktım olmuyor tuttum kafasını memeye dayadım ağladı ama emdi sonunda bir de benim sütüm az geliyor ya ona sinirleniyor, simdi emiyor azalınca kafayı çekiyor ben de emsin diye video acıyorum dalıyor öyle emziriyorum ya da sallayarakcanım hemen kötü düşünme gaz olabilir altta üstte. çok zorlama teklif et ısrar etme biraz suyuna git bakalım
Mesela doruk aksam 9 uyuyor 11e kdr uyanmıyor b3n emziriyorum sonra yine 2 saatte 1 gibi emziriyorum bazen saat basi uyandığı oluyor uyudukca sutte oluyor cok şükür o sekil yap cnm saat krabilirsintamam canım bi hafta değil hep yaparım gerekirse. kaç saate bir emzireyim??
Teşekkür ederim canım bilgilendirdigin için, aldım randevu yarın gideceğim inşallah bişey yokturCanım tam da su idrar yolu enfeksyonu konusunu yazmaya gelmiştim ben de...
Geçen hafta oğlumun durgunluğu ustundeydi, ateş yoktu, emmede de bi sorun yoktu. Ya soğuk aldı ya da 3 ayına giriyor sakinleşti diye açıklamaya çalıştık kendi kendimize. Ama o ara bol bol emziriyorum ki soğuk aldıysa bile hemen şifa olsun diye.. Neyse 2 gün sonra yavrumun idrarında ağır bi koku aldık. Başta kakası sandım ama iyice gözlemleyince idrarının olduğunu anladık.. Ertesi gün ne olur ne olmaz diye hemen hastaneye götürdüm (haftasonu oldugundan). İdrar testi yaptılar, idrar yolu enfeksyonu çıktı. Çok üzüldük, hastanede kalmasını istediler, ben istemedim.. Ateşi yok birseyi yok, Allah korusun orda durup dururken başka bi hastalık kapmasından korktum. Antibiyotik verdiler. 1 gün kullandık, pazartesi hemen kendi doktorumuza götürdük. Böbreklerine baktı hemen bi sıcrama olmus mu diye.. Herşey normal. Koku da gitmişti 1 günde. Tekrar test yaptı ve ne hikmetse idrar temiz çıktı. İçimiz rahatladı fakat oğlum antibiyotiği kaldıramadı. Burnu boğazı hırıl hırıl, bi huzursuz, veee en cok bizi korkutan kakasında kanlı gibi minik minik parçacıklar olması. Bugun hemen yine götürdük doktora, gösterdik.. Antibiyotiğin yan etkisi olabileceğini söyledi. Biz de bırakmak istedik. Birdaha baktı idrarina, yine temiz cıkınca bırakabilirsiniz dedi.. Artık vermeyeceğim.
Oğlum belki de kendi kendine atlattı hastalığı, bol bol süt vermek antibiyotikten çok daha yarayışlı olduğu kanısına vardım ben şahsen. Minicik bedeni o ilacı kaldıramadı, inşallah birdaha da kullanmak zorunda kalmayız.
Baya araştırdım.
Bebeğinizin idrarı ağır kokuyorsa, ateşliyse (benimki ateşlenmedi gerçi) , iştahsız ve ya huzursuzsa mutlaka hemen bi idrar testi yaptırın. Sonuç hemen çıkıyor zaten. Şüphede kalmaktan iyidir.
Kızlar emziren arkadaşlar biberon kullanımına dikkat edin bebişler biberona alışık emmeyi bırakıyorlarmış şekil A benim kızımavent ve lansinoh biberonları nı kullanıyordum artık hiç emmiyor kriz geçiriyor resmen.. Full sağıyorum berbat bişi.. oksijen tüpleri yaşayanlar gibiyim pompadan ayrılamıyorum:/
rüyan hayra çıksın inşallah canım.İnanmıyorum canım eşim kız olursa da Dicle istiyordu :) bu arada ben bu gece rüya gördüm Hamileymisim çocuğun ismini de Deniz koyuyormysuz
Vayy ber maşallah kız Azmine sana ve @insanbuL a
Canım Seninle aynı gidiyor yavrularımızın kiloları Yunus Emre ilk hafta hiç kilo almadı ertesi hafta gece 3 saatte bir emzirdim sanki biraz toparladı gibi geliyor bana ama bilemiyorum yinede.bu ayda 7 kiloyu görsek iyi olur
Tombigim sen denizi yarim kundak yapiyormusun. Soguk alabilir havalar buz oldu ben bile donuyorum. Pazen battaniye ile ellerini ice sokmadan yarim kundak et emzirmeyede o sekil al emzir sabaha sıcacık uyanıyorlar ayaklar usudumu benim gazsiz doruk bile huzursuz oluyor. Sac kurutma makinesi ile ayaklarını isitiyorum bazeniyi olmaya çalışıyoruz canım ben de üşütmğşüm çok halsizim. denizin de gazı coştı yine kaç gündür. felaket gaz var çocukta noldu anlamıyorum
Bende şimdi diyorum aldığımız en akıllıca şeylerden biri.Bizim ki oyun halisina alismaya basladi
Canım ben bir kaç gündür rezene kimyon a anason sa dahil ettim gazimiz var ama biraz daha iyiyiz iyi geldiğini düşünüyorum yani dün çok gazlı uyandik içti iyi geldi 3 gaz ilacı var vermiyorum bu karışımı veriyorumiyi olmaya çalışıyoruz canım ben de üşütmğşüm çok halsizim. denizin de gazı coştı yine kaç gündür. felaket gaz var çocukta noldu anlamıyorum
gördüm güzellik maşallah sana kızınında adı çok güzelmişBenimki nin adı derin teyzesi koyuyorum sindi görünce gördüm de kaldircam geri canım
Hehe Doğu nun istahina 3 tane dogurursam anca ulasirim herhaldeKiz bende kuflenmiyor dogu hepsini yio ama yinede ayni kafadayız 3. Farz oldu
uyku tulumuyla uyutuyorum gece gündüz de ev baya sıcak amma bu aralar uyku tulumu yıkandı kurumadı diye yorganla yatırıyordum emzirmeye alırken üstüne bişey almıyorum iyi dedin onı sarmalıyım bakalım birazTombigim sen denizi yarim kundak yapiyormusun. Soguk alabilir havalar buz oldu ben bile donuyorum. Pazen battaniye ile ellerini ice sokmadan yarim kundak et emzirmeyede o sekil al emzir sabaha sıcacık uyanıyorlar ayaklar usudumu benim gazsiz doruk bile huzursuz oluyor. Sac kurutma makinesi ile ayaklarını isitiyorum bazen
rezene anason sab simplex veriyorum ama yok malesef son zamanlarda yetmiyorCanım ben bir kaç gündür rezene kimyon a anason sa dahil ettim gazimiz var ama biraz daha iyiyiz iyi geldiğini düşünüyorum yani dün çok gazlı uyandik içti iyi geldi 3 gaz ilacı var vermiyorum bu karışımı veriyorum
İki gecedir ben tam kundak yapiyorum gece. Elleri usumus oluyor. Ben bile bogazima kadar cekiyorum o hayli hayli usuyordur diyorum. Tam kundak cok hosuma gitti Türk filmlerindeki bebeler gibi oldu alip koyarkenTombigim sen denizi yarim kundak yapiyormusun. Soguk alabilir havalar buz oldu ben bile donuyorum. Pazen battaniye ile ellerini ice sokmadan yarim kundak et emzirmeyede o sekil al emzir sabaha sıcacık uyanıyorlar ayaklar usudumu benim gazsiz doruk bile huzursuz oluyor. Sac kurutma makinesi ile ayaklarını isitiyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?