2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

rezene anason sab simplex veriyorum ama yok malesef son zamanlarda yetmiyor
Canım nedense gaz ilaçlarını bırakınca bir tık daha iyi olduğunu farkettim dediğim gibi kimyon da ekle bence ilacı verme ilaç sonuçta baktım ki versem de gaz oluyor en iyisi veemeyim dedim

Bu ig de aşure paylasimlari beni mahvetti. Canim cok istiyor ama yapamiyorum iki cocukla. Anacim da uzakta bi yerlerim şişecek bari popom felan şişse de işe yarasa
Canim hazir satilanlar var ya dr oetker in ondan yapabilirsin.dun komsum ondan verdi bana hic fena degildi.ev yapimi gibi degil tabiki.ama ben begrndim.yaparken sutte kat icine canin cekmis sonucta ye mutlaks

İki gecedir ben tam kundak yapiyorum gece. Elleri usumus oluyor. Ben bile bogazima kadar cekiyorum o hayli hayli usuyordur diyorum. Tam kundak cok hosuma gitti Türk filmlerindeki bebeler gibi oldu alip koyarken
Canım peki ne zamandır yapıyorsun bu kundak işini? Benimki ağlıyor içinden çıkmak istiyo:/

Kızlaaar şimdi ben oğluşumu yüz üstü uyutuyorum uyku tulumuyla oyle rahat olmuyor sanki yan yatmayıda sevmiyor ne yapayım ben bu gece baktım uşumuş miniğimin elleri

Canım dade ıhlamuru benim oglanda içmedi kustu. Ben bir dilim elma bir ince dilim limon çubuk tarçın koyarak demliyorum ihlamuru tadi daha tatlımsı olduğu için içiyor artık
Çubuk Tarçın yok evde ama 1 dilim tatlı elma koyayım. 1-2 damlada limon sıkayım bakalım ne olcak :)

@Nurmuratkf canmmn nasıl geçti kontrol ne dedi doktor fatımanura
Canım teşekkür ederim :) doktora geçen hafta gittik bugün aile hekimliğinde kontrolümuz vardı iyi dediler kol bacak göbek baş ölçüldü iyiymiş 4. Ayda doktor ek gıdaya başlatacak dedim kilosu iyi boyu iyi her şeyi iyi erken başlamak ileride reflu gibi problemler doğurabilir dediler ben de ikilemde kaldım :/

Hanımlar acı bi şeyler yiyen var mı aranızda? Benim canım acı biber turşusu çekiyor sürekli ve yiyorum :/ süte geçer mi ki?

Evet canim onu onerdi catlaklarada iyi gelir mi hemen alayim o zaman ben gececegine pek ihtimal vermemistim gerci faydasi olmasa dr um onermezdi deneyelim paylasalim geceleri kullanmak iyi oluyomus umarim duzenli kullanabilirim

Hehe Doğu nun istahina 3 tane dogurursam anca ulasirim herhalde
Kizim olsun cok istiyorum canim ya. Oyle boyle degil... Can yoldası,dert ortağı olsun... cok mu bencilim acaba
Simdi erkekleri gordukce dogurdugum çocuklardan umudum kalmıyor valla. Bende bir kiz cok istiyorum annemi sevdiğim gibi beni seven dertlendim kiz

Valla cnm benim hala 1 numara ama çok rahat alıyo onla alakası yoktur bence

Haklısın canım inşallah bol kilo alır Deniz. Yunus Emre'm de çok hareketli dönüyor baya :) hatta kollarının üzerinde dursa emekleyecek o kadar yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…