- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #14.921
Evet sadece emiyor kilo alımı da iyi şükür geceleri sık uyanıyor demiştim doktor da zaten 4. Ayda ek.gıdayı konuşacağız o zaman yatmadan muhallebi veririz ona gece sık uyanmaz dedi ben 6. Ay diye düşünüyordum ek gıdayı ama..Canım ben yiyorum hiçbir sorun olmadı şimdiye kadarsenin bebiş sadece emmiyor muydu neden 4. Ayda başlıyorsunuz ki acaba ?
Cnm ben sürekli yiyorum.Hanımlar acı bi şeyler yiyen var mı aranızda? Benim canım acı biber turşusu çekiyor sürekli ve yiyorum :/ süte geçer mi ki?
Uyguladık az önce kuzum cok agladi ya zor ismis valla kiyamiyorum ben kuzumaBize doğduğu gün uyguladilar serum fizyolojik canım hastanede
Kilosu olmasi gerektiği gibi kilo takibini her ay yaptırıyorum almasi gereken kiloyu her ay alıyor canım ama benim kizim yarim saatte bir emiyor sutum cok yağlı değil sürekli emiyor mememe yapışık geziyorum ☺gündüz 2-3 saatte bir emiyor ama gece 4-5 saatte bir oluyor.
bebeğinin kilosu nasıl geçen ay ve bu ay?
Bizde öyle yapacağız canim bugün öğrendim nasıl yapıldığınıbizim doktor dedi her gün serum fizyolojik sıkıp otribebeyle çekiyorum
Valla tursu kurdum yiycemHanımlar acı bi şeyler yiyen var mı aranızda? Benim canım acı biber turşusu çekiyor sürekli ve yiyorum :/ süte geçer mi ki?
Yok canım ben doğduğundan beri biberon veriyorum hatta emzik de kullanıyordum biberona alışma değil de büyüme atağıymış bu aylarda meme reddi ve uyku düzensizliği olabilirmiş meme konusunda diretin diyorlar yoksa bırakabilirmiş bugünümüz dünden daha iyiydi ama yine de yarın doktora götürcem bakalım ne dicekEslemak Ben internetten daha kötüsünü söyleyeyim biberona alışmış olabilir bizde de biberon var emzik yok benim kızım 1 aydır emmiyor önce geceleri emiyor du artık o da yok bıraktı beni meme reddi diyorlar mış inşallah senin öyle değildir perişanım iki meme full sağıyorum günde 6 7 kere
Canım tam kundağı doktorlar çok önermiyor kalça cıkıklığına sebep oluyor diyeİki gecedir ben tam kundak yapiyorum gece. Elleri usumus oluyor. Ben bile bogazima kadar cekiyorum o hayli hayli usuyordur diyorum. Tam kundak cok hosuma gitti Türk filmlerindeki bebeler gibi oldu alip koyarken
Canım kalınmı? Uyku tulumu gibimi acaba?Eki Görüntüle 1899733
Kızlar almak isteyen olursa indirim var. Erkek kısmına bakmadım orda da vardır.
canım dün aynı şeyler oldu tekrar deniz birden deli gibi ağlamaya başladı arkadaşlarım bizdeydi sağolsunlar yardımcı oldular gaz sıkışması olmuş meğer çıkarttı rahatladı.
gaz bitti derken tekrar başladı oof of
Tutma kısmı neden bu kadar kalın bi özelliği varmıBaciskolatalar doruk kismetse aralik basi ek gidaya baslayacak ben bu kasiktan aldim ig de gordum birazda arastrinca cok ise yaradigini keşfettim fikir olsun almak isteyen annelere
Bu arada ben 48 tl aldim gittigidiyordan ama ig de 25 tl ye kadsr satildigini gordum tabi kapıda ödeme falan ayni hesaba geliyor birde taklitleri cok boon marka iyi geldi elime gayet kaliteli arastirip alinizEki Görüntüle 1899770
Bana vermişti ama ben kullanmadım
Çok pahali gelmişti o zamanlar.
Bende dün aldım. Doktor çok etkilemiyor diyor ama bakacaz
Cnm ıhlamur da ben ipimi kopardım verebildiğim kadar veriyorum. Ağlıyor sızlıyor ama veriyorum.ıhlamur çoğu zaman bronsiti engelliyormus
Cnm çok geçmiş olsun.ayaklarının altına limon sur iyi geliyormuş. Dün eşime biri söylemiş
Cnm dün yapmıştı ama günlerdir yapmayan bir bebe olarak.az yapmıştı zaten bu sabah ağlayarak uyandı. Çok kötü gazı da vardı artık dayanamadım yarım fitil.verdim sonrasına inanamazsın. Acayip gaz ve kaka yaptı ikinarak yavrum;(
Cnm aynı şeyi bende düşünüyorum. Dr brawni artık almıyor.
Bizde de gaz azalmıştır hoppa geri hortladi
Çok geçmiş. Olsun cnm sildi süpürdü herkesi bu grip
Oy oy yerim o ağzıni burnunu yanaklarını. Masallahhhhh Sübhânallah
Oraya verecegin seyi dolduruyosun siktikca kasiga geliyo.tabak derdi yok yani benimde aklimdaydi bende alayim :)Tutma kısmı neden bu kadar kalın bi özelliği varmı
Ben acı biber turşusu yiorum canjm 1 aydirHanımlar acı bi şeyler yiyen var mı aranızda? Benim canım acı biber turşusu çekiyor sürekli ve yiyorum :/ süte geçer mi ki?
Burnu Tıkalı ise soğan koy bide kalorifer ben yakmaya başladım yakıosan nem mak aç canım kurtuo burnunu bogazinjCnm cold mix işe yramdı valla, sabah boğulcak gibi öksürdü apar topar hastaneye gittik balgam sökücü şurup verdi.ıhlamur vermeye devam edıyorum. İçine elma koydum tadı kırıldı ama içmiyor. Ama zorlamaya devam valla. Huzursuzuz valla dediğin gibihastalıklar sildi süpürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?