2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım ben yiyorum hiçbir sorun olmadı şimdiye kadar senin bebiş sadece emmiyor muydu neden 4. Ayda başlıyorsunuz ki acaba ?
Evet sadece emiyor kilo alımı da iyi şükür geceleri sık uyanıyor demiştim doktor da zaten 4. Ayda ek.gıdayı konuşacağız o zaman yatmadan muhallebi veririz ona gece sık uyanmaz dedi ben 6. Ay diye düşünüyordum ek gıdayı ama..

gündüz 2-3 saatte bir emiyor ama gece 4-5 saatte bir oluyor.
bebeğinin kilosu nasıl geçen ay ve bu ay?
Kilosu olmasi gerektiği gibi kilo takibini her ay yaptırıyorum almasi gereken kiloyu her ay alıyor canım ama benim kizim yarim saatte bir emiyor sutum cok yağlı değil sürekli emiyor mememe yapışık geziyorum ☺

kizlar ek gidaya evet 6.ay gecilmeli.4.ayda bende baslayacagim ama ogun olarakdegil gunde 1 sefer 2 3 kasik tattirmalara baslayacagim.6.ayda tam gecis saglanacak ve ogun olarak vermeye baslanacak.yani tamamen hazirlik olacak ve 6.aya yaklastikta 3 kasik 4 kasik 5 6 7 tak gecis olacak.anne sutunden mahrum birakmayacagim kizimi

Yok canım ben doğduğundan beri biberon veriyorum hatta emzik de kullanıyordum biberona alışma değil de büyüme atağıymış bu aylarda meme reddi ve uyku düzensizliği olabilirmiş meme konusunda diretin diyorlar yoksa bırakabilirmiş bugünümüz dünden daha iyiydi ama yine de yarın doktora götürcem bakalım ne dicek

İki gecedir ben tam kundak yapiyorum gece. Elleri usumus oluyor. Ben bile bogazima kadar cekiyorum o hayli hayli usuyordur diyorum. Tam kundak cok hosuma gitti Türk filmlerindeki bebeler gibi oldu alip koyarken
Canım tam kundağı doktorlar çok önermiyor kalça cıkıklığına sebep oluyor diye

Bugün 3. Ay kontrolümüz vardı oğluşum 6600 gr 60 cm olmuş 600 gr almış göz muayenesi vardı inat etti doktor açmaya çalıştıkça kapattı gözünü doktora açmak için gözüne bi metal taktı çok ağladı için gitti bakamadım çok şükür bi sıkıntısı yokmuş.bize ek gıda 6. Ay dedi doktorumuz

Baciskolatalar doruk kismetse aralik basi ek gidaya baslayacak ben bu kasiktan aldim ig de gordum birazda arastrinca cok ise yaradigini keşfettim fikir olsun almak isteyen annelere
Bu arada ben 48 tl aldim gittigidiyordan ama ig de 25 tl ye kadsr satildigini gordum tabi kapıda ödeme falan ayni hesaba geliyor birde taklitleri cok boon marka iyi geldi elime gayet kaliteli arastirip aliniz

Hay allah ya. Bizde öksürük ciddi boyuta ulaştı . Çığlıkla öksürüyor çocuk dr şurup verdi bakalım işe yarıcakmı

Bu arada aralik basi başlayacağız ben 4 aylik başlatacağım 1 kasik 2 kasik seklinde doktora danismadim tamamen kendi istegimle. Doguyu da 4 aylik baslatmistim alerjik bir cocugunuz yoksa sorun olmuyor

Tutma kısmı neden bu kadar kalın bi özelliği varmı

Cnm cold mix işe yramdı valla, sabah boğulcak gibi öksürdü apar topar hastaneye gittik balgam sökücü şurup verdi.ıhlamur vermeye devam edıyorum. İçine elma koydum tadı kırıldı ama içmiyor. Ama zorlamaya devam valla. Huzursuzuz valla dediğin gibihastalıklar sildi süpürdü

Burnu Tıkalı ise soğan koy bide kalorifer ben yakmaya başladım yakıosan nem mak aç canım kurtuo burnunu bogazinj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…