2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ya bu idrarda koku olayina takildim. Biz bezi degistirdikten sonra koku gelmeye başladı. Tahlil yaptirsam mi acaba ondan belkide huzursuz cocuk. Prima kullaniyorduk. Pamper aldik yesil olani onda koku oluyor mu acaba ?

Pamper ın kendi vanilya gibi kokusu var. Onu demiyorsun değil mi?

Belki ben yanlış dusunuorum dur nacizane fikrimi ek gida hakkında belirtmeden gecemicem 6.ayini beklemek bana mantıklı gelen ztn çocuk hayatının geri kalanını hep o şekilde beslenerek gecircek acelesi yok gbi gelio ben kızıma 6.ay tadjmlik başladım iştahlı da bi bebek ti çok şükür hiç bim sıkıntı yasamadik iştah dan yana

Bizim ki oyun halisina alismaya basladi
Ay yerim seni tatlış
Aynen oyun Halısı kurtarıcım oldu:)) ipekm84
Benim deee
Bu ig de aşure paylasimlari beni mahvetti. Canim cok istiyor ama yapamiyorum iki cocukla. Anacim da uzakta bi yerlerim şişecek bari popom felan şişse de işe yarasa

Aman göğsün şişmesin
Çok kötü oluyor
Kolu kalkmıyor insanın
Hemen hazırını al da yap kuZucum

Canım nedense gaz ilaçlarını bırakınca bir tık daha iyi olduğunu farkettim dediğim gibi kimyon da ekle bence ilacı verme ilaç sonuçta baktım ki versem de gaz oluyor en iyisi veemeyim dedim
kimyon iyi gelmedi benim kıza canım gazını artırdı iyice.
gaz ilacı da ilk başlarda iyi geliyordu şimdi artık etki etmiyor.ben bırakamam gazı çok fazla çünkü ama arada değiştirmek lazım galiba

Haklısın canım inşallah bol kilo alır Deniz. Yunus Emre'm de çok hareketli dönüyor baya :) hatta kollarının üzerinde dursa emekleyecek o kadar yani :)
deniz de öyle canım tam dönmüyor da yan dönüyor yüzüstü de emekliyor. bazen de göbeğinin üstünde duruyor başını ayaklarını kollarını kaldırıyor. çok tatlılar ya

sütünün yağlı olmadığını nerden biliyorsum.sağıp bekletince üstünde yağ çıkmıyor mu?

aynen katılıyorum..
gerçi tadım yaptırmak istiyorum çünkü bakıcıda olcak 6 aylıkken. allah korusun bi alerjisi fln olursa benim gözetimimde olsun diye. gerekirse işe bir süre daha gitmem

Ben geçtim canım 2 numaraya 3 . Aydan sonra diye yazıyordu zaten aradaki fark deliği 1 numara 1delikliydi bu 2 delikli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…