- 21 Mayıs 2012
- 2.279
- 2.280
- 333
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #14.941
Ya bu idrarda koku olayina takildim. Biz bezi degistirdikten sonra koku gelmeye başladı. Tahlil yaptirsam mi acaba ondan belkide huzursuz cocuk. Prima kullaniyorduk. Pamper aldik yesil olani onda koku oluyor mu acaba ?
Ay yerim seni tatlışBizim ki oyun halisina alismaya basladi
Benim deeeAynen oyun Halısı kurtarıcım oldu:))ipekm84
Bu ig de aşure paylasimlari beni mahvetti. Canim cok istiyor ama yapamiyorum iki cocukla. Anacim da uzaktabi yerlerim şişecek bari popom felan şişse de işe yarasa
Bende bgn alisveris yaptim trendyol mother care den 25 lira da indirim kiponum varsi baya iyi olduEki Görüntüle 1899733
Kızlar almak isteyen olursa indirim var. Erkek kısmına bakmadım orda da vardır.
Evet tatlim tutma yeri silikon elastik yani sıkıyorsun bebegin agzina ordan bastiripTutma kısmı neden bu kadar kalın bi özelliği varmı
Haydi al al al :) doysun tikirlari minnaklarinOraya verecegin seyi dolduruyosun siktikca kasiga geliyo.tabak derdi yok yani benimde aklimdaydi bende alayim :)1cicek3bocek
kimyon iyi gelmedi benim kıza canım gazını artırdı iyice.Canım nedense gaz ilaçlarını bırakınca bir tık daha iyi olduğunu farkettim dediğim gibi kimyon da ekle bence ilacı verme ilaç sonuçta baktım ki versem de gaz oluyor en iyisi veemeyim dedim
Canım halının ğzerine yatırırken altına Penye bişey ser halı terletiyoBu da beni oğluş
Bal kafa maymun adasındaaaa
Annesi o ara mutfak ve ev işlerindeee
ben yiyorum yesem de yemesem de bişey değişmiyor nasılsa bari vitamin olsun. acı biberde portakaldan mandalinadan fazla c vitamini varmışHanımlar acı bi şeyler yiyen var mı aranızda? Benim canım acı biber turşusu çekiyor sürekli ve yiyorum :/ süte geçer mi ki?
ya emip de az geldiği için rahatsız olma gibi bişey yok deniz hiç emmiyo biberonu. emzik de sevmez plastikten hoşlanmıyorValla cnm benim hala 1 numara ama çok rahat alıyo onla alakası yoktur bence
deniz de öyle canım tam dönmüyor da yan dönüyor yüzüstü de emekliyor. bazen de göbeğinin üstünde duruyor başını ayaklarını kollarını kaldırıyor. çok tatlılar yaHaklısın canım inşallah bol kilo alır Deniz. Yunus Emre'm de çok hareketli dönüyor baya :) hatta kollarının üzerinde dursa emekleyecek o kadar yani :)
sütünün yağlı olmadığını nerden biliyorsum.sağıp bekletince üstünde yağ çıkmıyor mu?Kilosu olmasi gerektiği gibi kilo takibini her ay yaptırıyorum almasi gereken kiloyu her ay alıyor canım ama benim kizim yarim saatte bir emiyor sutum cok yağlı değil sürekli emiyor mememe yapışık geziyorum ☺
aynen katılıyorum..Belki ben yanlış dusunuorum dur nacizane fikrimi ek gida hakkında belirtmeden gecemicem 6.ayini beklemek bana mantıklı gelen ztn çocuk hayatının geri kalanını hep o şekilde beslenerek gecircek acelesi yok gbi gelio ben kızıma 6.ay tadjmlik başladım iştahlı da bi bebek ti çok şükür hiç bim sıkıntı yasamadik iştah dan yana
Ben geçtim canım 2 numaraya 3 . Aydan sonra diye yazıyordu zaten aradaki fark deliği 1 numara 1delikliydi bu 2 delikliValla cnm benim hala 1 numara ama çok rahat alıyo onla alakası yoktur bence
Ben geçtim canım 2 numaraya 3 . Aydan sonra diye yazıyordu zaten aradaki fark deliği 1 numara 1delikliydi bu 2 delikliben okuyamadığım 12 sayfayı okurken sizlete bir sorum var bebeği 3 aydan büyük ve biberon kullanan anneler 2 nolu biberon emziğine geçtiniz mi? benim kızım kurban bayramından beri biberon almıyor da acaba 1 nolu emzik kullandığım için mi? bende 2 nolu da var tek farkı deliği gibi ama siz ne diyorsunuz?
Pamper ın kendi vanilya gibi kokusu var. Onu demiyorsun değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?