- 5 Kasım 2015
- 29
- 86
- 8
- 49
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #14.961
Catlaklar icin kullanıldığıni yine kk da okumuştum canım. Düzenli kullanimda özellikle yeni catlaklarda işe yariyormus bende yarından itibaren başlıyorum. Düzenli kullanmamız gerekiyor sende dikkat et.Sonuçları yine paylaşırız burada.Evet canim onu onerdi catlaklarada iyi gelir mi hemen alayim o zaman ben gececegine pek ihtimal vermemistim gerci faydasi olmasa dr um onermezdi deneyelim paylasalim geceleri kullanmak iyi oluyomus umarim duzenli kullanabilirim
Karsilamiyor malesef canımKızlar bu contractubexi sigorta karşılıyor mu normalde 70lira falan
İyiymiş valla sevdim bu kaşığıOraya verecegin seyi dolduruyosun siktikca kasiga geliyo.tabak derdi yok yani benimde aklimdaydi bende alayim :) @gvn1907
Benim şimdi kafaya tek taktığım sütümün azalmış olmasıBizde de durum aynı canım. Zaten halimeyken bisey olur diye yaklaşmadı. Şimdi de odayı ayırdı resmen kızımın beşiğini yatak odasına koyduk. 1 hafta sonra oturma odasında yatmaya başladı. Neymiş uyanıyormuş sabah işe gidecekmiş. Benim sinirlerde bozuk habire kavga ediyoruz. Ecenin yanına o gidirsa ben gitmesini bekleyip öyle alıyorum. Zorunlu olmadıkça konuşmuyoruz. Sütüm de iyice azaldı. Offf offff bizi neden anlamıyorlar ki
Canım çeker atarım yarınKartların fotosunu gösterebilir misin canım nerden aldın yaş grubu yazıyor mu
Mamamı verysn anne sütü mü biberonla.mamayda sıcaklığını biraz artırabilirisn .eylül mamatı ılık bile sevmiyo sıcak olunca çok güzel içiyo.başka da niye almaz bilmyrm valla aklıma gelenleri söylyrm.plastik sevmiyo demek ki küçük hanım .ya emip de az geldiği için rahatsız olma gibi bişey yok deniz hiç emmiyo biberonu. emzik de sevmez plastikten hoşlanmıyor
Tamam canim insallah su kotu goruntuden kurtuluruzCatlaklar icin kullanıldığıni yine kk da okumuştum canım. Düzenli kullanimda özellikle yeni catlaklarda işe yariyormus bende yarından itibaren başlıyorum. Düzenli kullanmamız gerekiyor sende dikkat et.Sonuçları yine paylaşırız burada.
Benimkide biberonu almiyor emzik veriyorum arada aliyor istemediginde kafasini ceviriyo yada gogsunu kaldırıp agliyo plastik sevmiyor memeye bağımlı bizimki.isimiz iş :)ya emip de az geldiği için rahatsız olma gibi bişey yok deniz hiç emmiyo biberonu. emzik de sevmez plastikten hoşlanmıyor
Acı tombul küçük biber benimkiben yiyorum yesem de yemesem de bişey değişmiyor nasılsa bari vitamin olsun. acı biberde portakaldan mandalinadan fazla c vitamini varmış
Ooo becerikli ev hanımı biz de anamizinkileri yiyeduralımValla tursu kurdum yiycemgecmez herhalde kanımca
Canım hiç stres olma, bebekken sünnet etmeside iyileşmeside daha çabuk ve kolay oluyor. Kış gelmeden yap biranönce.Kızlaaar
Bebekleri sünnet ettirten arkadaşlarım tecrübelerinizi yazar Mısınız?
Ne kadar süre de iyileşiyor
Zorlukları neler
Kesilirken çok ağlıyorlar mı
Ağrısı acısı oluyor mu??
Ay aklıma geldikçe stres oluyorum üzülüyorum acıyacak mı diye
Sende kur bacim .olmadi sanada kurayim bitaneOoo becerikli ev hanımı biz de anamizinkileri yiyeduralım
Belki ben yanlış dusunuorum dur nacizane fikrimi ek gida hakkında belirtmeden gecemicem 6.ayini beklemek bana mantıklı gelen ztn çocuk hayatının geri kalanını hep o şekilde beslenerek gecircek acelesi yok gbi gelio ben kızıma 6.ay tadjmlik başladım iştahlı da bi bebek ti çok şükür hiç bim sıkıntı yasamadik iştah dan yana
Catlaklar icin kullanıldığıni yine kk da okumuştum canım. Düzenli kullanimda özellikle yeni catlaklarda işe yariyormus bende yarından itibaren başlıyorum. Düzenli kullanmamız gerekiyor sende dikkat et.Sonuçları yine paylaşırız burada.
Eşim rahatsızlandı hastaneye gidiyoruz bugün annem biz de kalıyordu
Yavrumu ilk defa bırakıp hastaneye gidiyoruz
İniaallah durur çünkü uyanık; akşam erken uyuduğu için ..
Oyun halısına yatırdım oynuyordu
Hem yavaştan alışsın ananeye dedim hem de hastane de rezil olmasın şimdi
Bakalım çok heyecanlıyımmm
Çok şükür Can'ımÇok geçmiş olsun canım ya... inşallah ciddi birşey değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?