2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Evet canim onu onerdi catlaklarada iyi gelir mi hemen alayim o zaman ben gececegine pek ihtimal vermemistim gerci faydasi olmasa dr um onermezdi deneyelim paylasalim geceleri kullanmak iyi oluyomus umarim duzenli kullanabilirim
Catlaklar icin kullanıldığıni yine kk da okumuştum canım. Düzenli kullanimda özellikle yeni catlaklarda işe yariyormus bende yarından itibaren başlıyorum. Düzenli kullanmamız gerekiyor sende dikkat et.Sonuçları yine paylaşırız burada.

Kızlaaar
Bebekleri sünnet ettirten arkadaşlarım tecrübelerinizi yazar Mısınız?

Ne kadar süre de iyileşiyor
Zorlukları neler
Kesilirken çok ağlıyorlar mı
Ağrısı acısı oluyor mu??

Ay aklıma geldikçe stres oluyorum üzülüyorum acıyacak mı diye

Benim şimdi kafaya tek taktığım sütümün azalmış olması

ya emip de az geldiği için rahatsız olma gibi bişey yok deniz hiç emmiyo biberonu. emzik de sevmez plastikten hoşlanmıyor
Mamamı verysn anne sütü mü biberonla.mamayda sıcaklığını biraz artırabilirisn .eylül mamatı ılık bile sevmiyo sıcak olunca çok güzel içiyo.başka da niye almaz bilmyrm valla aklıma gelenleri söylyrm.plastik sevmiyo demek ki küçük hanım .

Tamam canim insallah su kotu goruntuden kurtuluruz

ya emip de az geldiği için rahatsız olma gibi bişey yok deniz hiç emmiyo biberonu. emzik de sevmez plastikten hoşlanmıyor
Benimkide biberonu almiyor emzik veriyorum arada aliyor istemediginde kafasini ceviriyo yada gogsunu kaldırıp agliyo plastik sevmiyor memeye bağımlı bizimki.isimiz iş :)

Canım hiç stres olma, bebekken sünnet etmeside iyileşmeside daha çabuk ve kolay oluyor. Kış gelmeden yap biranönce.
Önce Sünnet için iyi birini bul, sonra beze yapışmasın diye pipipet yada pet bardak olayını araştır bul tamamdır.
Önce iğne yapacak uyuşturacak, tabi aşı gibi birazcık ağlayıp susacak sonra uykusunu almış bir anındaysa eğer uyuştuğu için etraftakilerin neyaptığını anlamadan boş boş bakacak size :) sen dikkatini bir yöne çekersen hiç kıpırdamadan bitecek bu iş :)
Sadece ilk gün zor geçiyor sonraki gün sünnet olan o değilmiş gibi olacak, tabiki herşey yolundaysa eğer.
Ben sünnet ettikten sonra anladım ki nekadar erken yapılırsa okadar kolay oluyor, 4.günümüzdeyiz çok şükür, şişlik kalmadı bir haftaya kadar tamamen iyileşir diye düşünüyorum.

İyı geceler kızlar. Az önce bir şey okudum ve sizinle de paylaşmak istedim. Mama ya da anne sütüyle beslenen bebişler yani bu aylardaki tüm bebişler için su tehlikeliymiş. Bebeğe su vermek su intoksikasyonuna yol açıyormuş ve her seferinde daha fazlasına ihtiyaç duyuyorlarmış. Bebeğin vücudundaki sodyumi seyreltiyormuş ve elektrolit dengesizliğine, şişmelere, popoda kabarmaya ve de felçe, beyin hasarlarına hatta ölüme yol açabiliyormuş. (Allah korusun)

Aman anneler su deyip geçmemek lazımmış.

Eklentiler

• QuickMemo+_2016-10-19-00-55-20.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 48

Kesinlikle katılıyorum cnm, dünya sağlık örgütü ilk 6 ay sadece anne sütüek gıdadan sonrada 2 yaşa kdr anne sütüne devam diyor. Bende kısmet olursa bu şekilde ilerleyeceğim.

Hangi krem o kızlar? Bnmde çatlağım çok

Eşim rahatsızlandı hastaneye gidiyoruz bugün annem biz de kalıyordu
Yavrumu ilk defa bırakıp hastaneye gidiyoruz
İniaallah durur çünkü uyanık; akşam erken uyuduğu için ..
Oyun halısına yatırdım oynuyordu
Hem yavaştan alışsın ananeye dedim hem de hastane de rezil olmasın şimdi
Bakalım çok heyecanlıyımmm

Çok geçmiş olsun canım ya... inşallah ciddi birşey değildir.

Çok geçmiş olsun canım ya... inşallah ciddi birşey değildir.
Çok şükür Can'ım
İniaallah iyiyiz
İlaç verdi
Şimdi eve girdik
İlk defa yarım saat ayrı kaldık
Çok şükür ağlamamış yavrum oyun halısında sıkılmış ana kucağında oynatmış ananemiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…