2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

mama veriyorum almıyır canım deniz de biraz soğuk seviyor ayarlıyorum olmuyor anne sütünü de benden almıyor biberonla. değişir heralde bilmiyorum. 6 aylık olunca işe başlamayı düşünüyorum o zaman sütün eksik kaldığı yerde muhallebi fln verir bakıcı napıyım mama içmiyor. yada kaşıkla verebilir ama o da döke saça geçen 60 cc vereyim dedim 20 sini döktü 20 sini kustu öyle yani

yazının başında "in rare cases" yazıyor yani nadir durumlarda yaşanıyormuş arkadaşlar boşuna panik yapmayalım....
sailorv canım ingilizcen iyi anlaşılam ama bu noktayı kaçırmışsın sen de panik yapma evet ilk 6 ay sadece anne sütü su bile verme diyorlar ama genekde su vermenin sadece ilk paragraftaki zararı var

Kesilirken tabi ki baya ağlıyor canım hatta beni dışarı çıkardılar. Hastanede yapıldığında bebeği ameliyathaneye götürüyorlar sanırım. İlk 2 gün zor sadece. İlk gün çişini yaptıkça basıyor bağırığı. Ama çabuk iyileşiyor. Ondan sonra iyiki yaptırmışım diyorsun

Yaaa insan kıyamıyor yahu
Binyandan sağlık için şart
Heyecan korku telaş eğdi bi arada

Yaaa insan kıyamıyor yahu
Binyandan sağlık için şart
Heyecan korku telaş eğdi bi arada

Valla ben Peyagmberimizin sünneti olmasaydı sağlık filan dinlemezdim kıyamazdım yavruma... tırnağını zor kesiyorum :) operasyonu da bir cesaret yaptırdım sonra o ağladı ben ağladım çocuğuma nasıl kıydım ben diye ama ertesi gün iyi ki yaptırmışım dedim. Hatta keşke daha da erken yaptırsaydım...

Kızlar kızım kaka yapmıyor diye dert ediyordum.dün fitil yapmak zorunda kalmıştım artık. Fitil den sonra kaka durmuyor. Mukuslu yaptı 2 kez.gece eşimi hastaneye yolladım. Kakasinda lökosit çıktı. Bu kadar ağlamasının sebebi belki de buymuş.

Evet biliyorjm bunu ig de takip ettiğim bir sayfa var.çok güzel şeyler geliyor.ama pahalı ya. Bir kaşık mesela 50 TL.

Geçmiş olsun canım şimdi nasıl eşin iyidir inşallah

Geçmiş olsun cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…