- 15 Kasım 2015
- 252
- 292
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #14.981
ASlancığı sevmiyor mu uzakta kalmış :) bizim ufaklık bayılıyor ona baya tutup sallamaya çalışıyorBu da beni oğluş
Bal kafa maymun adasındaaaa
Annesi o ara mutfak ve ev işlerindeee
mama veriyorum almıyır canım deniz de biraz soğuk seviyor ayarlıyorum olmuyor anne sütünü de benden almıyor biberonla. değişir heralde bilmiyorum. 6 aylık olunca işe başlamayı düşünüyorum o zaman sütün eksik kaldığı yerde muhallebi fln verir bakıcı napıyım mama içmiyor. yada kaşıkla verebilir ama o da döke saça geçen 60 cc vereyim dedim 20 sini döktü 20 sini kustu öyle yaniMamamı verysn anne sütü mü biberonla.mamayda sıcaklığını biraz artırabilirisn .eylül mamatı ılık bile sevmiyo sıcak olunca çok güzel içiyo.başka da niye almaz bilmyrm valla aklıma gelenleri söylyrm.plastik sevmiyo demek ki küçük hanım .
ye bacım afiyet olsun çok güzel onlarAcı tombul küçük biber benimki
çok şükür...Benimkide biberonu almiyor emzik veriyorum arada aliyor istemediginde kafasini ceviriyo yada gogsunu kaldırıp agliyo plastik sevmiyor memeye bağımlı bizimki.isimiz iş :)
İyı geceler kızlar. Az önce bir şey okudum ve sizinle de paylaşmak istedim. Mama ya da anne sütüyle beslenen bebişler yani bu aylardaki tüm bebişler için su tehlikeliymiş. Bebeğe su vermek su intoksikasyonuna yol açıyormuş ve her seferinde daha fazlasına ihtiyaç duyuyorlarmış. Bebeğin vücudundaki sodyumi seyreltiyormuş ve elektrolit dengesizliğine, şişmelere, popoda kabarmaya ve de felçe, beyin hasarlarına hatta ölüme yol açabiliyormuş. (Allah korusun)
Aman anneler su deyip geçmemek lazımmış.
Contractubex normalde ameliyat izleri icin kullanılıyor ama catlaklardada ise yariyomus deneyip gorucez bakalımHangi krem o kızlar? Bnmde çatlağım çok
Kesilirken tabi ki baya ağlıyor canım hatta beni dışarı çıkardılar. Hastanede yapıldığında bebeği ameliyathaneye götürüyorlar sanırım. İlk 2 gün zor sadece. İlk gün çişini yaptıkça basıyor bağırığı. Ama çabuk iyileşiyor. Ondan sonra iyiki yaptırmışım diyorsunKızlaaar
Bebekleri sünnet ettirten arkadaşlarım tecrübelerinizi yazar Mısınız?
Ne kadar süre de iyileşiyor
Zorlukları neler
Kesilirken çok ağlıyorlar mı
Ağrısı acısı oluyor mu??
Ay aklıma geldikçe stres oluyorum üzülüyorum acıyacak mı diye
Ben becerememSende kur bacim .olmadi sanada kurayim bitane
Can'ım kolunda bi problem oluştu ama iyiymiş şükür saol canım
Yaaa insan kıyamıyor yahuKesilirken tabi ki baya ağlıyor canım hatta beni dışarı çıkardılar. Hastanede yapıldığında bebeği ameliyathaneye götürüyorlar sanırım. İlk 2 gün zor sadece. İlk gün çişini yaptıkça basıyor bağırığı. Ama çabuk iyileşiyor. Ondan sonra iyiki yaptırmışım diyorsun
Yaaa insan kıyamıyor yahu
Binyandan sağlık için şart
Heyecan korku telaş eğdi bi arada
Yok cnm penye bunlar.uyku tulumu pahalı.Canım kalınmı? Uyku tulumu gibimi acaba?
Evet biliyorjm bunu ig de takip ettiğim bir sayfa var.çok güzel şeyler geliyor.ama pahalı ya. Bir kaşık mesela 50 TL.Baciskolatalar doruk kismetse aralik basi ek gidaya baslayacak ben bu kasiktan aldim ig de gordum birazda arastrinca cok ise yaradigini keşfettim fikir olsun almak isteyen annelere
Bu arada ben 48 tl aldim gittigidiyordan ama ig de 25 tl ye kadsr satildigini gordum tabi kapıda ödeme falan ayni hesaba geliyor birde taklitleri cok boon marka iyi geldi elime gayet kaliteli arastirip alinizEki Görüntüle 1899770
Ne verdi cnm.Hay allah ya. Bizde öksürük ciddi boyuta ulaştı . Çığlıkla öksürüyor çocuk dr şurup verdi bakalım işe yarıcakmı
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl eşin iyidir inşallahEşim rahatsızlandı hastaneye gidiyoruz bugün annem biz de kalıyordu
Yavrumu ilk defa bırakıp hastaneye gidiyoruz
İniaallah durur çünkü uyanık; akşam erken uyuduğu için ..
Oyun halısına yatırdım oynuyordu
Hem yavaştan alışsın ananeye dedim hem de hastane de rezil olmasın şimdi
Bakalım çok heyecanlıyımmm
İnşallah iyi çıkar canım. Kan tahlili de vermişti galiba yanlış hatırlamıyorsam belli oldu mu sonucuidilduam canım sayfalar ilerlemiş alıntıdan gördüm geçmiş olsun canım hastasın galiba.
Kızlar eşim cuma günü akciğer tomigrofisi çekti bugün sonuç çıkacak inşallah iyi çıkar
Geçmiş olsun cnm.Eşim rahatsızlandı hastaneye gidiyoruz bugün annem biz de kalıyordu
Yavrumu ilk defa bırakıp hastaneye gidiyoruz
İniaallah durur çünkü uyanık; akşam erken uyuduğu için ..
Oyun halısına yatırdım oynuyordu
Hem yavaştan alışsın ananeye dedim hem de hastane de rezil olmasın şimdi
Bakalım çok heyecanlıyımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?