2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kizlar biIm 3.ayimiz 22sunde bitiyo insallah. Rotavirus asini yaptricam cuma gunu 1. Dozunu. Siz yaptrdinizmi benim gittgm 3 farkli doktor 3ude tavsiye etti. Bide ben 2 kasima is basi yapiyorum bebisim ne emzik aliyo ne biberon. Biberona bazen sut sagiyorum aliyo bazen pek cekmiyo bakalim insallah alisir buberona.

Yani böyle bir şey olsaydı Allah korusun çoğumuz da hasar olabilirdi çünkü anneler ananeler genelde hep bizlere su vermişler.

İnşallah iyi çıkar canım. Kan tahlili de vermişti galiba yanlış hatırlamıyorsam belli oldu mu sonucu

Balgam testi ydi o canım 20 kasımda çıkıyor.inşallah canim iyi cikacak

İnşallah cnm. Belki çıkmıştır bile sayfaları okuyarak geliyorum göremedim.

Yok canım daha almadık sonucu alınca yazıcam buraya

Kızlar dün civile gittim uyku tulumlari 33 liradan başlıyordu. İnternet sitesinde de vardır sanırım inceleyebilirsiniz bana güzel gözüktü. Tavsiyem uyku tulumlarini büyük alın benim kullandığım 12-18 ay gece elleri ayakları tulumun içinde kalıyor usumuyor

Bizede dr. Günlük 1-2fincan su verin çocuğa dedi gerçi bizim böbrekte genişleme var

bizde de aynı dert var baika biberon kaşık yada alıştırma bardağı denenebilir

Canım kimseye panik yaptırmak istemedim. In rare cases oldugu icin "olur"yerine"olabiliyormuş" dedim. Dikkat edip etmemek herkesin kendi bileceği iş tabiki ben sadece bilgi vermek istedim. Bazıları soruyor neden vermiyorsun bebeğine diye etrafımda. Böyle dusunenler varsa bilsin istedim. Sonucta 2 li 3 lu testlerde bir ihtimal hemde cok dusuk bir ihtimal ama hemen hemen herkes yaptiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…