- 26 Aralık 2015
- 287
- 149
- 23
- 37
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #15.001
@idilduam canım sayfalar ilerlemiş alıntıdan gördüm geçmiş olsun canım hastasın galiba.
Kızlar eşim cuma günü akciğer tomigrofisi çekti bugün sonuç çıkacak inşallah iyi çıkar
yazının başında "in rare cases" yazıyor yani nadir durumlarda yaşanıyormuş arkadaşlar boşuna panik yapmayalım....
sailorv canım ingilizcen iyi anlaşılam ama bu noktayı kaçırmışsın sen de panik yapma evet ilk 6 ay sadece anne sütü su bile verme diyorlar ama genekde su vermenin sadece ilk paragraftaki zararı var
İnşallah iyi çıkar canım. Kan tahlili de vermişti galiba yanlış hatırlamıyorsam belli oldu mu sonucu
İnşallah cnm. Belki çıkmıştır bile sayfaları okuyarak geliyorum göremedim.
MaşallahEki Görüntüle 1900035
Teyziskolatalar Salih paşa bugün 4 aylık oldu
Aşılarımızı olduk geldik. Boyumuz 62 cm kilomuz 6800 olmus
Maşallah Salih buyumuste bizim ufakliklarin abisi olmuşEki Görüntüle 1900035
Bizede dr. Günlük 1-2fincan su verin çocuğa dedi gerçi bizim böbrekte genişleme varİyı geceler kızlar. Az önce bir şey okudum ve sizinle de paylaşmak istedim. Mama ya da anne sütüyle beslenen bebişler yani bu aylardaki tüm bebişler için su tehlikeliymiş. Bebeğe su vermek su intoksikasyonuna yol açıyormuş ve her seferinde daha fazlasına ihtiyaç duyuyorlarmış. Bebeğin vücudundaki sodyumi seyreltiyormuş ve elektrolit dengesizliğine, şişmelere, popoda kabarmaya ve de felçe, beyin hasarlarına hatta ölüme yol açabiliyormuş. (Allah korusun)
Aman anneler su deyip geçmemek lazımmış.
Masallah cok tatli oglusunEki Görüntüle 1900035
bizde de aynı dert var baika biberon kaşık yada alıştırma bardağı denenebilirKizlar biIm 3.ayimiz 22sunde bitiyo insallah. Rotavirus asini yaptricam cuma gunu 1. Dozunu. Siz yaptrdinizmi benim gittgm 3 farkli doktor 3ude tavsiye etti. Bide ben 2 kasima is basi yapiyorum bebisim ne emzik aliyo ne biberon. Biberona bazen sut sagiyorum aliyo bazen pek cekmiyo bakalim insallah alisir buberona.
Maşallah ya saçlara gellEki Görüntüle 1900035
Maşallah saçlara bakEki Görüntüle 1900035
yazının başında "in rare cases" yazıyor yani nadir durumlarda yaşanıyormuş arkadaşlar boşuna panik yapmayalım....
sailorv canım ingilizcen iyi anlaşılam ama bu noktayı kaçırmışsın sen de panik yapma evet ilk 6 ay sadece anne sütü su bile verme diyorlar ama genekde su vermenin sadece ilk paragraftaki zararı var
Masallah :) eldiven neden giydirmesen daha iyi degil mi hissederek ogrenirBu da beni oğluş
Bal kafa maymun adasındaaaa
Annesi o ara mutfak ve ev işlerindeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?