2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canim cok gecmis olsun ya.bozma moralini canim benim

HejaR12 canim cok memnunum :) suanda bacaklaro acik koymuyorum daha cok kucuk diye.poposunun altina penye battaniye katlayip oyle koyuyorum buyuyunce diger turlu tasicam

Masallah bebişine. Peki uyurken gaz olayını nasıl hallediyorsunuz. Bende uyurken emziriyorum gaz için kaldırıyorum gazı çıkarırken uyanıyor.
Canim ne yalan soyleyeyim her seferinde cikarmiyorum.suanda yanimda yatirdigim icin yatarak emziriyorum bu da cok kolaylik sagliyo.birde genelde uyurken kendisi gazini cikariyo alttan.dun gece yatirmadan once beline ince tulbent doladim.karnini sicak tutsun diye.gece kivranmadan uyudu cok sukur

Geçmiş olsun neden açılmış ki acaba. Tez zamanda iyileşir inşallah.

Bal 1 yaşından önce verilmemesi gereken bir besin diye biliyorum.

Kizlar kundak yapan var mi aranizda? Ne dusunuosnz bu konuda?
Ben yapıyorum kollarını sarıp kalçasını serbest bırakıp bacaklarını hafif içine alman lazım. Hem bebek anne karnındaki huzuru buluyor hem de duyu gelişimi için öneriliyor. Zaten uyurken kollarını yüzüne filan çarpınca hemen uyanıyor oğlum kundak yapınca uzun uyuyor.

Benim de 8. Gün açılmıştı 1 tanesi.. 9. Gün 1 dikişe 3 dikiş atıldı alttan.. berbat bi psikoloji.. seni çok iyi anlıyorum ben lu an 27. Günümdeyim hala rahat oturamıyorum.. tek ilacı zaman.. Allah beterinden korusun canım geçecek inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…