- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #1.501
Tamam canım çok teşekkür ederim :)Benimki de doğadan canım dr bana sallama rezene de fayda eder dedi.2 fincan içiyorum günde
Maşallah canım.nasıl dönüyor peki yüzüstü ken sırt üstüne mi
Canim cok gecmis olsun ya.bozma moralini canim benimKızlar benim dikişlerim açıldı 5.günü kontrolde doktorum gördü pansuman yap kapanır dedi yaptım aksine iltihaplandı dün gece baktık daha da kötü sabah doktora geldik doktor temizledi iltihapı öğlen tekrar lokal anestezi yapıp dikiş atacaklar moralim çok bozuldu...
Dua edin bana lütfen..
Çok teşekkürler canımmmcok gecmis olsun canim allah yardimcin olsun dikkat et kendine
bal vermek dogru degil canim daha cok erken alerjik bir gida.
Teşekkür ederim canım benimçok geçmiş olsun canım
Allah razı olsun canım yaptı doktorum 4-5 dikiş attım dediRabbim kolayca atlatmayi nasip etsin canım bundan sonrası kolay olsun inşAllah
Bence kesinliklr baby olani alin sonucta okisi ayni olsa firma kids cikarmazdibenimkinde de kids yazıyor
napsal ki baby olanı mı alsal devam mı etsek??
Kundak bebek icin ve gaz icin iyiymis anne karninda hissediyolarmis ben denedim ama istemediKizlar kundak yapan var mi aranizda? Ne dusunuosnz bu konuda?
Canim ne yalan soyleyeyim her seferinde cikarmiyorum.suanda yanimda yatirdigim icin yatarak emziriyorum bu da cok kolaylik sagliyo.birde genelde uyurken kendisi gazini cikariyo alttan.dun gece yatirmadan once beline ince tulbent doladim.karnini sicak tutsun diye.gece kivranmadan uyudu cok sukurMasallah bebişine. Peki uyurken gaz olayını nasıl hallediyorsunuz. Bende uyurken emziriyorum gaz için kaldırıyorum gazı çıkarırken uyanıyor.
Cocuk doktorundan randevu aliyosun onlar yonlendiriyo canimCanlar kalça ultrasyonu için devlet hastanesinde bir doktordan sıra mı almam gerekiyor??
canım ben baktım içerikleri aynı ben devam edicem kids olanaeastnbull
Geçmiş olsun neden açılmış ki acaba. Tez zamanda iyileşir inşallah.Kızlar benim dikişlerim açıldı 5.günü kontrolde doktorum gördü pansuman yap kapanır dedi yaptım aksine iltihaplandı dün gece baktık daha da kötü sabah doktora geldik doktor temizledi iltihapı öğlen tekrar lokal anestezi yapıp dikiş atacaklar moralim çok bozuldu...
Dua edin bana lütfen..
Bal 1 yaşından önce verilmemesi gereken bir besin diye biliyorum.Kizlarbebeginize anason veriyor musunuz? B4nim kaynanam veriyor bebegime. Daha erken degil mi sizce de anason icin? Bide emzigi bala batiriyo veriyoyapma diyorum ama dinlemiyo. Internetten bal gaz yapar diye okudum. Siz bunlari yapiyor musunuz ne kadar dogru
Ben yapıyorum kollarını sarıp kalçasını serbest bırakıp bacaklarını hafif içine alman lazım. Hem bebek anne karnındaki huzuru buluyor hem de duyu gelişimi için öneriliyor. Zaten uyurken kollarını yüzüne filan çarpınca hemen uyanıyor oğlum kundak yapınca uzun uyuyor.Kizlar kundak yapan var mi aranizda? Ne dusunuosnz bu konuda?
Bize de ilk doğduğu günlerde sodanın gazını uçurup bebeğe verin demişlerdi minerallerden dolayı sarılığı önlüyor diye bende verdim bebişime sarılık olmadık çok şükür.Hemen denicem. İnşallah ise yarar.
Şimdi nasılsın peki canım?Allah razı olsun canım yaptı doktorum 4-5 dikiş attım dedi
Benim de 8. Gün açılmıştı 1 tanesi.. 9. Gün 1 dikişe 3 dikiş atıldı alttan.. berbat bi psikoloji.. seni çok iyi anlıyorum ben lu an 27. Günümdeyim hala rahat oturamıyorum.. tek ilacı zaman.. Allah beterinden korusun canım geçecek inşallah...Kızlar benim dikişlerim açıldı 5.günü kontrolde doktorum gördü pansuman yap kapanır dedi yaptım aksine iltihaplandı dün gece baktık daha da kötü sabah doktora geldik doktor temizledi iltihapı öğlen tekrar lokal anestezi yapıp dikiş atacaklar moralim çok bozuldu...
Dua edin bana lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?