- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #15.021
Yarında benim sat tarihim canım zaman ne cabuk akıp gidiyorKizlar geçen yıl bugün sat tarihimdi sindi 2017 temmuz anneleri topigi görünce tuhaf hissettim
Geçmiş olsun Allah kabul etsin canimMerhaba kizlar
Ne zamandir takip edemiyorum. Suan kayinvalidemlerdeyiz. Oglumuzu sunnet ettirdik. Igne yapilip uyusturuldu. O sirada cok agladi. Sunnet edilme sirasinda babasıyla ben onu oyalarken doktor isini yapti. Krem ve suruplar verdiler. Bugun 4. Gunumuz yavas yavas iyilesiyor cok sukur. Ama her bezini degistirdigimde oyle bi cirpiniyor ki. Sanirim o bolgesine dokunulsun istemiyor. Bezini zor bagliyorum
Bunun disinda oglumuz icin akika kurbani kestik.
Cok sukur hersey iyi gidiyo simdilik :)
maşallah çok tatlı minikSaçımıza yapilan iltifatlara teşekkürlerdaha güzel saçlı bebekler sizin olsun efem tek tek etiketleyemedim kusura bakmayın.
paylaşmakta çok iyi yaptın su vermenin birçpk bilinmeyen zararından biriymii öğrenmiş olduk sadece çeviri hatasından dolayı arkadaşları uyarmak istedim belki zamanında su vermiş biri panik olabilir dedim ama sıkıntı olmadı belki de ben fazla hassas davrandımCanım kimseye panik yaptırmak istemedim. In rare cases oldugu icin "olur"yerine"olabiliyormuş" dedim. Dikkat edip etmemek herkesin kendi bileceği iş tabiki ben sadece bilgi vermek istedim. Bazıları soruyor neden vermiyorsun bebeğine diye etrafımda. Böyle dusunenler varsa bilsin istedim. Sonucta 2 li 3 lu testlerde bir ihtimal hemde cok dusuk bir ihtimal ama hemen hemen herkes yaptiriyor.
Bebeğim kabız olduğunda çok baskı yaptılar yok su vermiyorsunda ondan oluyor da vs derken ben de su verdim bir iki defa. Milletin agzina bakmamak lazimmispaylaşmakta çok iyi yaptın su vermenin birçpk bilinmeyen zararından biriymii öğrenmiş olduk sadece çeviri hatasından dolayı arkadaşları uyarmak istedim belki zamanında su vermiş biri panik olabilir dedim ama sıkıntı olmadı belki de ben fazla hassas davrandım
Ne verdi cnm.
Can'ım o gÜnler çok gazlı olduğundan uykusunda bile hareket ettiği için tırnaklarını kestirmedi o yüzden giydirdim yüzünü çok çiziyor diyeMasallah :) eldiven neden giydirmesen daha iyi degil mi hissederek ogrenir
Canim bnm oglum da da 2 3 lökasit çıktı seninki kaç çıktı ve dr ilaç verdi mi .bana suprax vermişti kakasinin yeşilliği gitti sarardi ama mukus var halaKızlar kızım kaka yapmıyor diye dert ediyordum.dün fitil yapmak zorunda kalmıştım artık. Fitil den sonra kaka durmuyor. Mukuslu yaptı 2 kez.gece eşimi hastaneye yolladım. Kakasinda lökosit çıktı. Bu kadar ağlamasının sebebi belki de buymuş.
Canım sizin o bölgeyi plastik bardağın yarım kısmıyla kapatmadı mı doktor? Belki bezine değiyorsa değiştirirken ondan rahatsız olabilir. Bezine de doktorun verdiği kremi sür, yapışmasını önleyecektir.Merhaba kizlar
Ne zamandir takip edemiyorum. Suan kayinvalidemlerdeyiz. Oglumuzu sunnet ettirdik. Igne yapilip uyusturuldu. O sirada cok agladi. Sunnet edilme sirasinda babasıyla ben onu oyalarken doktor isini yapti. Krem ve suruplar verdiler. Bugun 4. Gunumuz yavas yavas iyilesiyor cok sukur. Ama her bezini degistirdigimde oyle bi cirpiniyor ki. Sanirim o bolgesine dokunulsun istemiyor. Bezini zor bagliyorum
Bunun disinda oglumuz icin akika kurbani kestik.
Cok sukur hersey iyi gidiyo simdilik :)
Yok bardakla kapatin demedi. Verdigi kremi sadece pipisine koyuyodum bezine de koyayim mantikliymis. Tesekkur ederim :)Canım sizin o bölgeyi plastik bardağın yarım kısmıyla kapatmadı mı doktor? Belki bezine değiyorsa değiştirirken ondan rahatsız olabilir. Bezine de doktorun verdiği kremi sür, yapışmasını önleyecektir.
Açıkçası ben daha dün yaptırdım ama memnun kaldım.Hatta çiş yaparken bile hiç ağlamıyor. Sadece bez o bölgeye temas ederse biraz bağırıyor. O da kolumda taşırken farketmeden oluyor. Ben de hemen düzeltiyorum.Kızlaaar
Bebekleri sünnet ettirten arkadaşlarım tecrübelerinizi yazar Mısınız?
Ne kadar süre de iyileşiyor
Zorlukları neler
Kesilirken çok ağlıyorlar mı
Ağrısı acısı oluyor mu??
Ay aklıma geldikçe stres oluyorum üzülüyorum acıyacak mı diye
Üst yüzeyi kapalı değil ama çevresini doktor ilk öyle kapatmıştı. Ben de dünden beri hep o şekilde değiştirerek devam ediyorum. Böylece beze çok az temas ediyor. Size hangi kremi verdi doktor?Yok bardakla kapatin demedi. Verdigi kremi sadece pipisine koyuyodum bezine de koyayim mantikliymis. Tesekkur ederim :)
Hastayım canım hala çok fenaymi. net bitti telfonumdaesimjn telden bağlanıyorum aksamlari kizzz ne güsel olur keşke gelsen vallaidilduam nasıl oldun tatlım?ya seneye inşallah tayinim çıkarsa seninle görüşmeyi çok isterim:)beraberken foto atarız kızlara:)
Canım hastayım virüs ewde cirit atıoidilduam canım sayfalar ilerlemiş alıntıdan gördüm geçmiş olsun canım hastasın galiba.
Kızlar eşim cuma günü akciğer tomigrofisi çekti bugün sonuç çıkacak inşallah iyi çıkar
Cesitli biberon var ama Dr. Brownsu birz aldi. Bakalim ben sutumu sagip ise gitcem. Insallh sorun yasamayzbizde de aynı dert var baika biberon kaşık yada alıştırma bardağı denenebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?