2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Merhaba kizlar
Ne zamandir takip edemiyorum. Suan kayinvalidemlerdeyiz. Oglumuzu sunnet ettirdik. Igne yapilip uyusturuldu. O sirada cok agladi. Sunnet edilme sirasinda babasıyla ben onu oyalarken doktor isini yapti. Krem ve suruplar verdiler. Bugun 4. Gunumuz yavas yavas iyilesiyor cok sukur. Ama her bezini degistirdigimde oyle bi cirpiniyor ki. Sanirim o bolgesine dokunulsun istemiyor. Bezini zor bagliyorum
Bunun disinda oglumuz icin akika kurbani kestik.
Cok sukur hersey iyi gidiyo simdilik :)

Geçmiş olsun Allah kabul etsin canim

paylaşmakta çok iyi yaptın su vermenin birçpk bilinmeyen zararından biriymii öğrenmiş olduk sadece çeviri hatasından dolayı arkadaşları uyarmak istedim belki zamanında su vermiş biri panik olabilir dedim ama sıkıntı olmadı belki de ben fazla hassas davrandım

Bebeğim kabız olduğunda çok baskı yaptılar yok su vermiyorsunda ondan oluyor da vs derken ben de su verdim bir iki defa. Milletin agzina bakmamak lazimmis sorun yok canım bidahakine daha iyi çeviririm

Kızlar hepinize merhaba :) dün oğluşumuzu sünnet ettirdik ve aynı zamanda dün de benim sat tarihimdi :) zaman hakkaten çok hızlı akıp geçiyor...
Sünnet yaptırmak isteyen annelere kesinlikle tavsiye ediyorum. Sünnet esnasında kollar ve bacaklar sıkı sıkı tutulduğu için çok bağırıyorlar ama ilk çişten sonra bizim oğlan epey rahatladı. Gecemizi de rahat geçirdik. Şükürler olsun çok stres yapmıştım ama umduğum gibi olmadı. Sizlere tavsiyem, 3-4 gün bir büyük beden bez ile bağlayın. Eğer yaz olsaydı ben hiç bağlamayacaktım ama havalar soğuduğu için böyle yaptım ve sık sık değiştiriyorum.

Canim bnm oglum da da 2 3 lökasit çıktı seninki kaç çıktı ve dr ilaç verdi mi .bana suprax vermişti kakasinin yeşilliği gitti sarardi ama mukus var hala

Canım sizin o bölgeyi plastik bardağın yarım kısmıyla kapatmadı mı doktor? Belki bezine değiyorsa değiştirirken ondan rahatsız olabilir. Bezine de doktorun verdiği kremi sür, yapışmasını önleyecektir.

Yok bardakla kapatin demedi. Verdigi kremi sadece pipisine koyuyodum bezine de koyayim mantikliymis. Tesekkur ederim :)

Açıkçası ben daha dün yaptırdım ama memnun kaldım.Hatta çiş yaparken bile hiç ağlamıyor. Sadece bez o bölgeye temas ederse biraz bağırıyor. O da kolumda taşırken farketmeden oluyor. Ben de hemen düzeltiyorum.
Ama benim oğlan sünnet esnasında yıktı ortalığı :) sonrasında bir sıkıntı olmadı diyebilirim. Gece de rahat uyudu. Umarım böyle devam eder. Ne kadar sürede geçeceğini sizlerle paylaşırım.

Yok bardakla kapatin demedi. Verdigi kremi sadece pipisine koyuyodum bezine de koyayim mantikliymis. Tesekkur ederim :)
Üst yüzeyi kapalı değil ama çevresini doktor ilk öyle kapatmıştı. Ben de dünden beri hep o şekilde değiştirerek devam ediyorum. Böylece beze çok az temas ediyor. Size hangi kremi verdi doktor?

idilduam nasıl oldun tatlım?ya seneye inşallah tayinim çıkarsa seninle görüşmeyi çok isterim:)beraberken foto atarız kızlara:)
Hastayım canım hala çok fenaymi. net bitti telfonumdaesimjn telden bağlanıyorum aksamlari kizzz ne güsel olur keşke gelsen valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…