- 14 Ekim 2016
- 174
- 176
- 18
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #15.041
Geçmiş olsun canımEşim rahatsızlandı hastaneye gidiyoruz bugün annem biz de kalıyordu
Yavrumu ilk defa bırakıp hastaneye gidiyoruz
İniaallah durur çünkü uyanık; akşam erken uyuduğu için ..
Oyun halısına yatırdım oynuyordu
Hem yavaştan alışsın ananeye dedim hem de hastane de rezil olmasın şimdi
Bakalım çok heyecanlıyımmm
Aynen canım haklısın :)çok şükür...
ya tersi olsaydı binlerce kez şükürler olsun
Masallah supanallah benim kiziminki kadar saçı var :) çok seker masallahMasallah cok tatli oglusun
Maşallah supanallah çok seker bu ya :) kızımın saçı kadar saçı var oglusununEki Görüntüle 1900035
Teyziskolatalar Salih paşa bugün 4 aylık oldu
Aşılarımızı olduk geldik. Boyumuz 62 cm kilomuz 6800 olmus
Tez vkitte şifa olsun yavruyaAçıkçası ben daha dün yaptırdım ama memnun kaldım.Hatta çiş yaparken bile hiç ağlamıyor. Sadece bez o bölgeye temas ederse biraz bağırıyor. O da kolumda taşırken farketmeden oluyor. Ben de hemen düzeltiyorum.
Ama benim oğlan sünnet esnasında yıktı ortalığı :) sonrasında bir sıkıntı olmadı diyebilirim. Gece de rahat uyudu. Umarım böyle devam eder. Ne kadar sürede geçeceğini sizlerle paylaşırım.
Biz de uzun süredir Dr. Browns kullanıyoruz. Yeni 3 ayımızı doldurduk. Ben her biberon markasının farklı aylarda farklı ölçülere geçtiğini biliyordum. Dr. Brownsta da 3 ay bitince mi 2 nolu başlığı oluyor? Eğer öyleyse biz de geçelim artık :)ben gectim 2 noluya.dr browns biberonumuz.ama bizde almama gibi bir sorun hic olmadi.deligi az daha genis
Tabi ki canım paylaşırım :)Tez vkitte şifa olsun yavruya
Tecrübeni beklerim kuzum
Biz de nasipse b İ aya yaptıracağız übşaallah
Canım ya ben iş başı yaptım görsen koşuşturmamııı yetişemiyorumki girip yaziimdefnekiz misam interiorarchitect nerelerdesiniz ya hu hiç sesiniz çıkmıyor. @Aylnalpr de bir görünüp bir kaynoluyor.
Çok gecmiş olsun canım ya dikkat etHastayım canım hala çok fenaymi. net bitti telfonumdaesimjn telden bağlanıyorum aksamlari kizzz ne güsel olur keşke gelsen valla
Maşallah kuzucugaaEki Görüntüle 1900035
defnekiz misam interiorarchitect nerelerdesiniz ya hu hiç sesiniz çıkmıyor. @Aylnalpr de bir görünüp bir kaynoluyor.
ewt 3.aydan sonra 2 nolu emzige geciliyorBiz de uzun süredir Dr. Browns kullanıyoruz. Yeni 3 ayımızı doldurduk. Ben her biberon markasının farklı aylarda farklı ölçülere geçtiğini biliyordum. Dr. Brownsta da 3 ay bitince mi 2 nolu başlığı oluyor? Eğer öyleyse biz de geçelim artık :)
Masallah nasil guler yuzlu tatlibidikEki Görüntüle 1900035
Bende bu cumartesi yaptirmayi dusunuyorum bi mani cikmazsa cok heyecanliyim aglarsa ben dayanamam normalde bile aglayinca icli icli bende agliyorum hayirlisiyla olup biran once iyilesir insallahYaaa insan kıyamıyor yahu
Binyandan sağlık için şart
Heyecan korku telaş eğdi bi arada
Eger bu bir moda akimiysa bilmeden o akima kapilmis gidiyorumBunu paylaşmış mıydım bilmiyorum:))benim ev halim hatta şuan aynı bu durumdayım:)))hadi hepinize iyi gecelerrr:)
Valla bu bebeklere akılnsır eemiyo ki .6 aylık olunca başlayacaksan sorun yok bence ek gıdada verilir .ben okula gittiğim için şu alması çok iyi.almasa napardım bilmyrm .mama veriyorum almıyır canım deniz de biraz soğuk seviyor ayarlıyorum olmuyor anne sütünü de benden almıyor biberonla. değişir heralde bilmiyorum. 6 aylık olunca işe başlamayı düşünüyorum o zaman sütün eksik kaldığı yerde muhallebi fln verir bakıcı napıyım mama içmiyor. yada kaşıkla verebilir ama o da döke saça geçen 60 cc vereyim dedim 20 sini döktü 20 sini kustu öyle yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?