2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Geçmiş olsun canım
çok şükür...
ya tersi olsaydı binlerce kez şükürler olsun
Aynen canım haklısın :)

Tez vkitte şifa olsun yavruya
Tecrübeni beklerim kuzum
Biz de nasipse b İ aya yaptıracağız übşaallah

ben gectim 2 noluya.dr browns biberonumuz.ama bizde almama gibi bir sorun hic olmadi.deligi az daha genis
Biz de uzun süredir Dr. Browns kullanıyoruz. Yeni 3 ayımızı doldurduk. Ben her biberon markasının farklı aylarda farklı ölçülere geçtiğini biliyordum. Dr. Brownsta da 3 ay bitince mi 2 nolu başlığı oluyor? Eğer öyleyse biz de geçelim artık :)

ewt 3.aydan sonra 2 nolu emzige geciliyor

Yaaa insan kıyamıyor yahu
Binyandan sağlık için şart
Heyecan korku telaş eğdi bi arada
Bende bu cumartesi yaptirmayi dusunuyorum bi mani cikmazsa cok heyecanliyim aglarsa ben dayanamam normalde bile aglayinca icli icli bende agliyorum hayirlisiyla olup biran once iyilesir insallah

Valla bu bebeklere akılnsır eemiyo ki .6 aylık olunca başlayacaksan sorun yok bence ek gıdada verilir .ben okula gittiğim için şu alması çok iyi.almasa napardım bilmyrm .

Kızlar süt artması için bira mayası tableti kullanan var mı okula gidiyrm ya şu an kullanmayı düşünyrm en azından 6 aylık olana kadar kullanıp yararını göten varsa yazabilir mi.günde 6 tane almayı düşünyrm her öğünden sonra 2 tane.kiloda yapıyomuş bazı kişilerde oda istediğim bişey zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…