2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bi
Bizde idrar yolu iltihabı olduğu için ben her gün 10 çay kaşığına kadar su veryrm .gittiğim 3 dr da aynı şeyi söyledi.sadece anne sütü alımını azalttuğı için ve gereksiz olduğu için su vermeyin diyolarmış.zaten anne sütünden su alıyo dediler.yani.ekstra bişey söylemeidler kesinlikle ver dediler.tabi enfwksiyonu atması için veryrm ben .sadece anne sütü versem bende keisnlikle su vermezdim açıköası ama kızım günde bi kere de mama alıyo .

Ya şimdi su vermek iyi mi kötü mü? Ben veriyorum doktor bana ver demisti ama benim bebegim mama ile besleniyor..

Siz ne kadar veriyorsunuz suyu ?

Canım uyuşturucu iğne yapmadılar mı? Hiçbişey hissetmemesi lazımdı, neyaptılar yavruya niye yıktı ki ortalığı? Tutan kişi mi zorladı incitti acaba :/ biz oğlumu 5 gün önce yaptık iğneden sonra uyuştu, sünnet boyunca boş boş baktı hiç anlamadı ki :/

Bende bu cumartesi yaptirmayi dusunuyorum bi mani cikmazsa cok heyecanliyim aglarsa ben dayanamam normalde bile aglayinca icli icli bende agliyorum hayirlisiyla olup biran once iyilesir insallah
Amin Can'ım Amin
İnsan minik bir cana kıyamıyor hiç,.
Rabb im başka dert vermesin
Aslında güzel şeyler de anne yüreği işte
Duygusallık hatsafhada

Tutan kişi de babası ve dedesi :) doktorun söylediğine göre tamamen kolları ve bacaklarını hareket ettiremediği için sinirinden ağladı. İğne yapıldıktan sonra aradan 15 dk sonra sünnete başladılar. Açıkçası başta uyuşmadığından şüphelendim ama doktor ısrarla bunu sinirinden yaptığını söyledi. Ve bu yaptırdığım cerrah da baya ünlü bir doktor yalan söyleyeceğini düşünmüyorum. Bence, bugüne kadar ben çocuğumu hiç kundak falan yapmadım. Hatta uyurken bile asla kolları battaniyesinin altında durmaz. Aynı aylarda doğan tanıdıklarımızın çocuklarına göre de oldukça hareketli. Açıkçası ben bunlara bağladım. Eve geldiğimizde de unutunca ve acısı olmayınca bu ağlamayı çok dert etmedim :)

Canım sut icin dereotunu tavsiye ederim acayip süt yapıyor

Benim oğlanda öyle yaptı ya tutulunca basmış bağırığı sünnet bitince kuzuya döndü ta ki iğnenin etkisi geçene kadar ondan sonra da çiş yaptıkça ağladı.

Kızlar instagramdaki drbanuincedemirpence yazmıştı su meselesini anne sütü de alsa mama da alsa 6 aya kadar gerek yok suya diye. Çünkü mamalar da yeterince su ile yapılıyor yazmıştı. Özel bir durum yoksa doktorunuz su ver demediyse vermeyin bence.

ben daha once kullandim
su an sutum yeterli oldugu icin bayadir kullanmiyorum.yararini kesinlikle gordum

Benim oğlanda öyle yaptı ya tutulunca basmış bağırığı sünnet bitince kuzuya döndü ta ki iğnenin etkisi geçene kadar ondan sonra da çiş yaptıkça ağladı.
Peki şimdi artık rahat yapabiliyor mu çişini? Benim oğlanın bgn 2. Günü ama şükür çiş yüzünden hiç ağlamadı. Fitil kullan diyeceğim ama o yanmasına etki etmiyormuş Doktor böyle açıklama yapmıştı. Bir süre sonra geçer sanıyorum.

Günaydın herkese:) ben de mama takviyesi yaptığım için her kontrole gittiğimde doktora su meselesini soruyorum ama her defasında 6 aya kadar vermene gerek yok diyor:) bu sebeple daha hiç vermedim ama kafamı kurcalamıyor değil. Sadece anne sütü alan bebeklerde bence de hiç gerekli değil ama mama da alınca bazen vermek istiyorum.

Biz taa kurban bayramında kurban ettik pipimizi İlk gün ağlamıştı sadece çiş yaptıkça ondan sonra sorun kalmadı 4 günde filan iyileşti tamamen. İlk başta rengi mor oluyor zamanla düzeliyor korkmayın.

Şuan henüz mor değil ama aklımda olsun :) kabuk bağlayacak değil mi? Sanırım ondan sonra iyileşme süreci başlıyor.

Furacin diye bi merhem verdi. Ustunu hic kapamadi bilmiyorum ki
Üstü kapalı değil de çevresini bardakla çevrelemişti. Ben bir sonraki değiştirişimde fotoğrafını çekip paylaşayım. Gerçi senin yaptıralı epey olmuş hatta iyileşmiş bile olabilir. Gerek de yoktur çok fazla.

Şuan henüz mor değil ama aklımda olsun :) kabuk bağlayacak değil mi? Sanırım ondan sonra iyileşme süreci başlıyor.
Bizimki kabuk bağlamadı dikişli değildi. Alisklamp diye bişey var onu takmışlardı o 2 gün kaldı çıkarıldı deriyi üste sıyırmışlardı o parça parça düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…