- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #15.061
Bizde idrar yolu iltihabı olduğu için ben her gün 10 çay kaşığına kadar su veryrm .gittiğim 3 dr da aynı şeyi söyledi.sadece anne sütü alımını azalttuğı için ve gereksiz olduğu için su vermeyin diyolarmış.zaten anne sütünden su alıyo dediler.yani.ekstra bişey söylemeidler kesinlikle ver dediler.tabi enfwksiyonu atması için veryrm ben .sadece anne sütü versem bende keisnlikle su vermezdim açıköası ama kızım günde bi kere de mama alıyo .paylaşmakta çok iyi yaptın su vermenin birçpk bilinmeyen zararından biriymii öğrenmiş olduk sadece çeviri hatasından dolayı arkadaşları uyarmak istedim belki zamanında su vermiş biri panik olabilir dedim ama sıkıntı olmadı belki de ben fazla hassas davrandım
Canım uyuşturucu iğne yapmadılar mı? Hiçbişey hissetmemesi lazımdı, neyaptılar yavruya niye yıktı ki ortalığı? Tutan kişi mi zorladı incitti acaba :/ biz oğlumu 5 gün önce yaptık iğneden sonra uyuştu, sünnet boyunca boş boş baktı hiç anlamadı ki :/Açıkçası ben daha dün yaptırdım ama memnun kaldım.Hatta çiş yaparken bile hiç ağlamıyor. Sadece bez o bölgeye temas ederse biraz bağırıyor. O da kolumda taşırken farketmeden oluyor. Ben de hemen düzeltiyorum.
Ama benim oğlan sünnet esnasında yıktı ortalığı :) sonrasında bir sıkıntı olmadı diyebilirim. Gece de rahat uyudu. Umarım böyle devam eder. Ne kadar sürede geçeceğini sizlerle paylaşırım.
Amin Can'ım AminBende bu cumartesi yaptirmayi dusunuyorum bi mani cikmazsa cok heyecanliyim aglarsa ben dayanamam normalde bile aglayinca icli icli bende agliyorum hayirlisiyla olup biran once iyilesir insallah
Tutan kişi de babası ve dedesi :) doktorun söylediğine göre tamamen kolları ve bacaklarını hareket ettiremediği için sinirinden ağladı. İğne yapıldıktan sonra aradan 15 dk sonra sünnete başladılar. Açıkçası başta uyuşmadığından şüphelendim ama doktor ısrarla bunu sinirinden yaptığını söyledi. Ve bu yaptırdığım cerrah da baya ünlü bir doktor yalan söyleyeceğini düşünmüyorum. Bence, bugüne kadar ben çocuğumu hiç kundak falan yapmadım. Hatta uyurken bile asla kolları battaniyesinin altında durmaz. Aynı aylarda doğan tanıdıklarımızın çocuklarına göre de oldukça hareketli. Açıkçası ben bunlara bağladım. Eve geldiğimizde de unutunca ve acısı olmayınca bu ağlamayı çok dert etmedim :)Canım uyuşturucu iğne yapmadılar mı? Hiçbişey hissetmemesi lazımdı, neyaptılar yavruya niye yıktı ki ortalığı? Tutan kişi mi zorladı incitti acaba :/ biz oğlumu 5 gün önce yaptık iğneden sonra uyuştu, sünnet boyunca boş boş baktı hiç anlamadı ki :/
Canım sut icin dereotunu tavsiye ederim acayip süt yapıyorKızlar süt artması için bira mayası tableti kullanan var mı okula gidiyrm ya şu an kullanmayı düşünyrm en azından 6 aylık olana kadar kullanıp yararını göten varsa yazabilir mi.günde 6 tane almayı düşünyrm her öğünden sonra 2 tane.kiloda yapıyomuş bazı kişilerde oda istediğim bişey zaten
Bende veeyrm cnm banada ver dedi.günde 9-10 çay kaşığı veryrm.dr daha çok ver dedi ama bence yeterYa şimdi su vermek iyi mi kötü mü? Ben veriyorum doktor bana ver demisti ama benim bebegim mama ile besleniyor..
Siz ne kadar veriyorsunuz suyu ?
Haklısın canım ama arada uğra merakta kalıyoruzCanım ya ben iş başı yaptım görsen koşuşturmamııı yetişemiyorumki girip yaziim
Benim oğlanda öyle yaptı ya tutulunca basmış bağırığı sünnet bitince kuzuya döndü ta ki iğnenin etkisi geçene kadar ondan sonra da çiş yaptıkça ağladı.Tutan kişi de babası ve dedesi :) doktorun söylediğine göre tamamen kolları ve bacaklarını hareket ettiremediği için sinirinden ağladı. İğne yapıldıktan sonra aradan 15 dk sonra sünnete başladılar. Açıkçası başta uyuşmadığından şüphelendim ama doktor ısrarla bunu sinirinden yaptığını söyledi. Ve bu yaptırdığım cerrah da baya ünlü bir doktor yalan söyleyeceğini düşünmüyorum. Bence, bugüne kadar ben çocuğumu hiç kundak falan yapmadım. Hatta uyurken bile asla kolları battaniyesinin altında durmaz. Aynı aylarda doğan tanıdıklarımızın çocuklarına göre de oldukça hareketli. Açıkçası ben bunlara bağladım. Eve geldiğimizde de unutunca ve acısı olmayınca bu ağlamayı çok dert etmedim :)
ben daha once kullandimKızlar süt artması için bira mayası tableti kullanan var mı okula gidiyrm ya şu an kullanmayı düşünyrm en azından 6 aylık olana kadar kullanıp yararını göten varsa yazabilir mi.günde 6 tane almayı düşünyrm her öğünden sonra 2 tane.kiloda yapıyomuş bazı kişilerde oda istediğim bişey zaten
Peki şimdi artık rahat yapabiliyor mu çişini? Benim oğlanın bgn 2. Günü ama şükür çiş yüzünden hiç ağlamadı. Fitil kullan diyeceğim ama o yanmasına etki etmiyormuşBenim oğlanda öyle yaptı ya tutulunca basmış bağırığı sünnet bitince kuzuya döndü ta ki iğnenin etkisi geçene kadar ondan sonra da çiş yaptıkça ağladı.
Furacin diye bi merhem verdi. Ustunu hic kapamadi bilmiyorum kiÜst yüzeyi kapalı değil ama çevresini doktor ilk öyle kapatmıştı. Ben de dünden beri hep o şekilde değiştirerek devam ediyorum. Böylece beze çok az temas ediyor. Size hangi kremi verdi doktor?
Biz taa kurban bayramında kurban ettik pipimiziPeki şimdi artık rahat yapabiliyor mu çişini? Benim oğlanın bgn 2. Günü ama şükür çiş yüzünden hiç ağlamadı. Fitil kullan diyeceğim ama o yanmasına etki etmiyormuşDoktor böyle açıklama yapmıştı. Bir süre sonra geçer sanıyorum.
Şuan henüz mor değil ama aklımda olsun :) kabuk bağlayacak değil mi? Sanırım ondan sonra iyileşme süreci başlıyor.Biz taa kurban bayramında kurban ettik pipimiziİlk gün ağlamıştı sadece çiş yaptıkça ondan sonra sorun kalmadı 4 günde filan iyileşti tamamen. İlk başta rengi mor oluyor zamanla düzeliyor korkmayın.
Üstü kapalı değil de çevresini bardakla çevrelemişti. Ben bir sonraki değiştirişimde fotoğrafını çekip paylaşayım. Gerçi senin yaptıralı epey olmuş hatta iyileşmiş bile olabilir. Gerek de yoktur çok fazla.Furacin diye bi merhem verdi. Ustunu hic kapamadi bilmiyorum ki
Bizimki kabuk bağlamadı dikişli değildi. Alisklamp diye bişey var onu takmışlardı o 2 gün kaldı çıkarıldı deriyi üste sıyırmışlardı o parça parça düştüŞuan henüz mor değil ama aklımda olsun :) kabuk bağlayacak değil mi? Sanırım ondan sonra iyileşme süreci başlıyor.
Onu da yiyrm .bol bol su içiyrm ama gece hiç kalmıyo.günde bi kere mama veeyrm onu da kesmek istyrm 6.aya kadarCanım sut icin dereotunu tavsiye ederim acayip süt yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?