- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #15.081
Kız bende dün gece içtim sanırım oldu faydası artış var.normalde sabaha kadar hiç süt kalnazdı.benim bide süt biriktirmem lazım evde olmadığım ginşer için.inş yeter.ama okulda 6 saatte bir sağyrm resmen sağdığımı koyacak yer yok çünkü.öğlende sağyrm eve gidene kadar dışarda kalıyo bi öneriniz var mı bunun için.sütü nasıl eve hidene kadar saklayabilirmben daha once kullandim
su an sutum yeterli oldugu icin bayadir kullanmiyorum.yararini kesinlikle gordum
Oy kuzum yaa bizim ki de öyle olmuştu cnm.geçer çabucak inşallah.Sekrol vermiş cnm. Bugün daha fenayız gözler kıpkırmızı yaşlı.
Cnm ilaç vermedi.sadece bifi form diye bir damla varmış bağırsak düzenleyici onu verdi haftaya kontrol dedi. Ben takip ediyorum kakasını dün yine mukus vardi ama damlayı alamadık henüz. Doktor bize ya enfeksiyon ya besin alerjisi dedi.Canim bnm oglum da da 2 3 lökasit çıktı seninki kaç çıktı ve dr ilaç verdi mi .bana suprax vermişti kakasinin yeşilliği gitti sarardi ama mukus var hala
Ya şimdi su vermek iyi mi kötü mü? Ben veriyorum doktor bana ver demisti ama benim bebegim mama ile besleniyor..
Siz ne kadar veriyorsunuz suyu ?
Kız bende dün gece içtim sanırım oldu faydası artış var.normalde sabaha kadar hiç süt kalnazdı.benim bide süt biriktirmem lazım evde olmadığım ginşer için.inş yeter.ama okulda 6 saatte bir sağyrm resmen sağdığımı koyacak yer yok çünkü.öğlende sağyrm eve gidene kadar dışarda kalıyo bi öneriniz var mı bunun için.sütü nasıl eve hidene kadar saklayabilirm
Burda sen ortalığı yıktı deyince sünnet yaptırmak isteyenler daha çok stres yapacak, her bebek aynı tepkiyi vermeyebilir. Bizim sünnetçi hiç sıkmayın rahat bırakın dedi sadece hafifçe ayaklarını tuttuk. Sürekli konuştuk oyuncak falan tuttuk. Çok şükür öyle yada böyle atlattık hepimiz, yapacak olanları çok korkutmayalım :)Tutan kişi de babası ve dedesi :) doktorun söylediğine göre tamamen kolları ve bacaklarını hareket ettiremediği için sinirinden ağladı. İğne yapıldıktan sonra aradan 15 dk sonra sünnete başladılar. Açıkçası başta uyuşmadığından şüphelendim ama doktor ısrarla bunu sinirinden yaptığını söyledi. Ve bu yaptırdığım cerrah da baya ünlü bir doktor yalan söyleyeceğini düşünmüyorum. Bence, bugüne kadar ben çocuğumu hiç kundak falan yapmadım. Hatta uyurken bile asla kolları battaniyesinin altında durmaz. Aynı aylarda doğan tanıdıklarımızın çocuklarına göre de oldukça hareketli. Açıkçası ben bunlara bağladım. Eve geldiğimizde de unutunca ve acısı olmayınca bu ağlamayı çok dert etmedim :)
Yok tabi ki her çocuğun tepkisi bir olmaz. Benim yaşadığım süreci anlattım. Bazı çocuklar daha sakin atlatabilir bu süreci. Sadece kollar ve bacaklar çok hareketli olunca bu tür durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ben sadece annelerin bu konuya karşı hazırlıklı olmaları açısından böyle bir yorumda bulundumBurda sen ortalığı yıktı deyince sünnet yaptırmak isteyenler daha çok stres yapacak, her bebek aynı tepkiyi vermeyebilir. Bizim sünnetçi hiç sıkmayın rahat bırakın dedi sadece hafifçe ayaklarını tuttuk. Sürekli konuştuk oyuncak falan tuttuk. Çok şükür öyle yada böyle atlattık hepimiz, yapacak olanları çok korkutmayalım :)
Cnm.buhari nasıl veriyorsun.doktor bize nebulizator aldırdı. Ama ne bilim pek işe yaramıyor sanki.Gunaydin baciskolatalar biz biraz öksürüyoruz malesef hasta ettim cocugu eşimi dinledim bır bır butun gece ne sinir bozucu neyse emmeye devam buhar vereceğim bir seans yatmadan insallah toprlar cocuklar hasta olmasin yaaa
B
Bende veeyrm cnm banada ver dedi.günde 9-10 çay kaşığı veryrm.dr daha çok ver dedi ama bence yeter
termal cantalar var onlari kullanabilirsinKız bende dün gece içtim sanırım oldu faydası artış var.normalde sabaha kadar hiç süt kalnazdı.benim bide süt biriktirmem lazım evde olmadığım ginşer için.inş yeter.ama okulda 6 saatte bir sağyrm resmen sağdığımı koyacak yer yok çünkü.öğlende sağyrm eve gidene kadar dışarda kalıyo bi öneriniz var mı bunun için.sütü nasıl eve hidene kadar saklayabilirm
yok canım söylemedim. adım bende kalsın :)
evet canım haklısın muhallebi de verilir sütün eksik kaldığı yerdeValla bu bebeklere akılnsır eemiyo ki .6 aylık olunca başlayacaksan sorun yok bence ek gıdada verilir .ben okula gittiğim için şu alması çok iyi.almasa napardım bilmyrm .
canım doktor ne diyorsa öyle yap internete bakma senBi
Bizde idrar yolu iltihabı olduğu için ben her gün 10 çay kaşığına kadar su veryrm .gittiğim 3 dr da aynı şeyi söyledi.sadece anne sütü alımını azalttuğı için ve gereksiz olduğu için su vermeyin diyolarmış.zaten anne sütünden su alıyo dediler.yani.ekstra bişey söylemeidler kesinlikle ver dediler.tabi enfwksiyonu atması için veryrm ben .sadece anne sütü versem bende keisnlikle su vermezdim açıköası ama kızım günde bi kere de mama alıyo .
canım doktor ne diyorsa öyle yap ve içgüdülerine güvenYa şimdi su vermek iyi mi kötü mü? Ben veriyorum doktor bana ver demisti ama benim bebegim mama ile besleniyor..
Siz ne kadar veriyorsunuz suyu ?
termos çanta ve buz kalıpları kullanabilirsin. bir de 6 saatte bir sağmak en azından 3 saatte bir sağ benceKız bende dün gece içtim sanırım oldu faydası artış var.normalde sabaha kadar hiç süt kalnazdı.benim bide süt biriktirmem lazım evde olmadığım ginşer için.inş yeter.ama okulda 6 saatte bir sağyrm resmen sağdığımı koyacak yer yok çünkü.öğlende sağyrm eve gidene kadar dışarda kalıyo bi öneriniz var mı bunun için.sütü nasıl eve hidene kadar saklayabilirm
oto koltuğu derken? travel sistemle olan anakucağı oto koltuğu olarak kullanılıyor 6 aya kadar 6 aydan sonra başka oto koltuğu alınıyorKızlar oto koltuğu kullanmaya kaç aylıkken başlanıyor?şimdiye kadar pusetle idare ettik ama eşim olmadan bi yere gidemiyoruz pusetle.hangi marka oto koltuğu önerirsiniz?
geçmiş olsun canım hemen iyileşsin inşallah. ıhlamur verenler var topikte istersen dene. ben cesaret edemem ama aklında olsunGunaydin baciskolatalar biz biraz öksürüyoruz malesef hasta ettim cocugu eşimi dinledim bır bır butun gece ne sinir bozucu neyse emmeye devam buhar vereceğim bir seans yatmadan insallah toprlar cocuklar hasta olmasin yaaa
İşte canım o travel sistem puset sabitlenmiyor arabaya.emniyet kemeriyle bağlıyoruz ama yine de yanında birisinin olması gerekiyor.oto koltukları sabitleniyor arabaya daha Güvenli.şimdi babası arabayı kullanıyosa ben,ben kullanıyorsam babası yanında oluyor aryanın.tek bi yere gidemiyoruz.intrrnetten baktım bi kaç markaya acaba hangisi iyi oto koltuklarında bilemedim.hiç kullanan yok mu oto koltuğu kızlarrryok canım söylemedim. adım bende kalsın :)
evet canım haklısın muhallebi de verilir sütün eksik kaldığı yerde
canım doktor ne diyorsa öyle yap internete bakma sen
canım doktor ne diyorsa öyle yap ve içgüdülerine güven
termos çanta ve buz kalıpları kullanabilirsin. bir de 6 saatte bir sağmak en azından 3 saatte bir sağ bence
oto koltuğu derken? travel sistemle olan anakucağı oto koltuğu olarak kullanılıyor 6 aya kadar 6 aydan sonra başka oto koltuğu alınıyor
geçmiş olsun canım hemen iyileşsin inşallah. ıhlamur verenler var topikte istersen dene. ben cesaret edemem ama aklında olsun
emniyet kemeriyle de aslında gayet iyi sabitleniyor canım ya herkes onları kullanıyor altı ay.oto koltuğu şimdi kullanmaya başlayacaksan kraftın var 0-18 kg fln var. 0 dan başlayan alman lazım çünkü çoğu 6. aydan itibaren kullanılıyorİşte canım o travel sistem puset sabitlenmiyor arabaya.emniyet kemeriyle bağlıyoruz ama yine de yanında birisinin olması gerekiyor.oto koltukları sabitleniyor arabaya daha Güvenli.şimdi babası arabayı kullanıyosa ben,ben kullanıyorsam babası yanında oluyor aryanın.tek bi yere gidemiyoruz.intrrnetten baktım bi kaç markaya acaba hangisi iyi oto koltuklarında bilemedim.hiç kullanan yok mu oto koltuğu kızlarrr
Ne bileyim ya hızlı bi frende bile korkuyorum oynuyor çünkü puset emniyet kemeriyle tam sabit değil çünkü.aryanın 6 Ay'ı doldurması hasabiyle 6.aydan itibaren kullanılan oto koltuğunu alabilirim öyleyse:))bizim ay hesabımızda karışıkya malum:)gerçi biz herşeyi Doğduğu zamana göre hesaplıyoruz:)arya da bende düzeltilmiş Yaş terimini sevmiyoruz:)neyi düzelticez neden düzeltme ihtiyacı duyalım ki dimi:)oto koltuğundan nereye geldim:))bakayım canım ktaftın modeline teşekkğrleremniyet kemeriyle de aslında gayet iyi sabitleniyor canım ya herkes onları kullanıyor altı ay.oto koltuğu şimdi kullanmaya başlayacaksan kraftın var 0-18 kg fln var. 0 dan başlayan alman lazım çünkü çoğu 6. aydan itibaren kullanılıyor
Hımm çokmuş tamam canımCnm ben ıhlamuru bayağı veriyorum nerdeyse yarım çay bardağına yakın. 20 30 cc kadar.
Canım çörek otu anne sütünü artırıyor ama 8 gün devamlı tüketmen gerekiyormuş. 8 .günden sonra etkisini göstermeye başlıyormuş. Ben öğlenleri yada akşamları yogurta bir tatlı kaşığı kadar atıp yemeye başladım 3 gündür tüketiyorum.Onu da yiyrm .bol bol su içiyrm ama gece hiç kalmıyo.günde bi kere mama veeyrm onu da kesmek istyrm 6.aya kadar
Tutan kişi de babası ve dedesi :) doktorun söylediğine göre tamamen kolları ve bacaklarını hareket ettiremediği için sinirinden ağladı. İğne yapıldıktan sonra aradan 15 dk sonra sünnete başladılar. Açıkçası başta uyuşmadığından şüphelendim ama doktor ısrarla bunu sinirinden yaptığını söyledi. Ve bu yaptırdığım cerrah da baya ünlü bir doktor yalan söyleyeceğini düşünmüyorum. Bence, bugüne kadar ben çocuğumu hiç kundak falan yapmadım. Hatta uyurken bile asla kolları battaniyesinin altında durmaz. Aynı aylarda doğan tanıdıklarımızın çocuklarına göre de oldukça hareketli. Açıkçası ben bunlara bağladım. Eve geldiğimizde de unutunca ve acısı olmayınca bu ağlamayı çok dert etmedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?