2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar belki bana tepki gösteren olacak ama geçtiğimiz haftalarda canım inanılmaz asitli istemişti. Kola fanta filan. Bi akşam yemekle dayanamadım 2-3 bardak içtim.( normal yaşantımda ağzıma süremezdim, şekerli su gibi tataız gelirdi sanırım emzirdiğimizden içim yanıyo) uzun zaman sonra o sabah kalktıgımda göğüslerim taş gibiydi. Oğlum kalksada emse diye bekledim valla. Tabi asitten aklıma gelmedi ilk başta. Bir kaç gün sonra birdaha içtim birdaha aynı şey oldu. En son çözdüm olayı. Tek memeden 120 cc sağdım ki 10 dk sağdım

Yani bende asitli içecekler inanılmaz süt yaptı. Bence çok ihtiyacı olanlar bi denesin. Herkeste aynı etki olmaz tabi ama deneyebilirsiniz.

Bizde hastalıktan kırılıyoruz. 1 haftadır öksürmekten mahvoldu oğlum. Dünde bana geçti gribi.calpolle birlikte sekrol öksürük şurubu veriyorum 2 gündür. Hafifledi. Günde 1-2 kez şiddetli öksürüyor sanırım balgamdan. Bi kussa rahatlıcak kuzum. Gözler kıpkırmızı yaşarıyo sanırım kemikleri kafası ağrıyor. Bu yüzden calpol verdim rahat etti uyudu.

Resmen kara kış geldi.

İnşallah cnm ya.

Bifiform şase kullandım bende işe yarıyor hatta tamamı bitmeden kendi kendine gazını rahat çıkarmaya başlamıştı bağırsakları da düzene girmişti.

Cnm benim kızım da da balgam vardı hatta boğulacak gibi öksürüyordu kıpkırmızı oluyordu.sebebi balgam di. ÇıkaramıyorDu sonra acile götürdük bir şurup verdi doktor.onu içti arka arkaya balgam atti.isteRusen adını yazayım doktoruna sor sende al. Yalnız kendi doktoru bu ilaç ağır biraz dedi bize biraktirdi. Bitkisel bir ilaç verdi hiçbir işe yaramadı. Ben tekrar diğer ilacı verdim hopp balgam çıkardı hemen.kendi doktorumuz ilacın çok iyi balgam attırıcı olduğunu söyledi.

Dünkü eczanede damlası yokmuş şase si varmış aldırmadim. Olmazsa bugün aldirayim. Fark etmez heralde
fark etmiyor canım bize eczacı arkadaşımız önermişti o yüzden başlamıştık şase daha uzun duruyor diye onu önermişti. probiyotik içerdiği için damlnın kullanım üresi daha kısa filan demiş eşime . 21 paket var içinde zaten. bitmeden bağırsakları düzene girmişti bizimkinin.

Cnm ben sürekli iciyorum.kola da iciyorum bir ara çok içtim hatta içim yanıyordu. Ben çok dikkat etmiyorum onu mu yesem bunu mu yemesem.falan. Ben hep eskiyi düşünüyorum ya da köyde yaşayan akrabalarımı falan. Neye dikkat ediyorlardı hiçbir şeye sanırım ben biraz fazla koyverdim))

canım benimki bu dışında 1 bardak su süt ya da meyve suyuna diyor da bebek bi bardak suyu nasıl içecek? Seninki de böyle pakette mi

Ay bizdede aynı problem vsr ya. Kıpkırmızı oluyo sinirden ağlıyo dakikalarca. İsmini yazabilirmisin cnm doktora sorayım. Teşekkürler

Eki Görüntüle 1900572 canım benimki bu dışında 1 bardak su süt ya da meyve suyuna diyor da bebek bi bardak suyu nasıl içecek? Seninki de böyle pakette mi
Markası farklı ama böyle paketteydi. Ben bir bardak kullanmadım. 5-6 çay kaşığı kadar sütümü sagiyordum yeterli geliyordu . Çok fazla süt sagip vermiştim sonra da emmek istediği için kustu o yüzden az sutle veriyordum sonra emziriyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…