- 21 Mayıs 2012
- 2.279
- 2.280
- 333
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #15.101
Oy kuzum yaa bizim ki de öyle olmuştu cnm.geçer çabucak inşallah.
Cnm ilaç vermedi.sadece bifi form diye bir damla varmış bağırsak düzenleyici onu verdi haftaya kontrol dedi. Ben takip ediyorum kakasını dün yine mukus vardi ama damlayı alamadık henüz. Doktor bize ya enfeksiyon ya besin alerjisi dedi.
Cnm bence bu konu tamamen annelik iç güdüsü ile karar verebileceğin bir şey. Eskiler hep verirmiş bana annem hep sorardı kızım 1 çay kaşığı. Da olsa şu ver diye.ben vermiyordum ta ki kızımın idrarinda kristaller olana kadar sadece anne sütü aldığı halde o dönem vücudu susuz kalmış. Ve hemen böbreklerine baktılar. Susuzluktan etkilenmiş mi diye ben o günden beri az da olsa su veriyorum. 2 haftadır vermiyorum çünkü ıhlamur içiyor. Buna sen karar ver bence.doktorlar da bu konu da 2 ye ayrılıyor. Kimi ver kimi verme diyor.
Cnm bunun için termos lar var ondan alabilirsin ya da ben şöyle yapıyordum. Bir kabın içine buz kalıpları koyuyordum hani şu eczanelerin ilaç soğutmak için kullandıkları kalıplar. Kalıpların arasına da sütü koyuyordum.dolap dan farkı olmuyordu
Bifiform şase kullandım bende işe yarıyor hatta tamamı bitmeden kendi kendine gazını rahat çıkarmaya başlamıştı bağırsakları da düzene girmişti.Oy kuzum yaa bizim ki de öyle olmuştu cnm.geçer çabucak inşallah.
Cnm ilaç vermedi.sadece bifi form diye bir damla varmış bağırsak düzenleyici onu verdi haftaya kontrol dedi. Ben takip ediyorum kakasını dün yine mukus vardi ama damlayı alamadık henüz. Doktor bize ya enfeksiyon ya besin alerjisi dedi.
Cnm bence bu konu tamamen annelik iç güdüsü ile karar verebileceğin bir şey. Eskiler hep verirmiş bana annem hep sorardı kızım 1 çay kaşığı. Da olsa şu ver diye.ben vermiyordum ta ki kızımın idrarinda kristaller olana kadar sadece anne sütü aldığı halde o dönem vücudu susuz kalmış. Ve hemen böbreklerine baktılar. Susuzluktan etkilenmiş mi diye ben o günden beri az da olsa su veriyorum. 2 haftadır vermiyorum çünkü ıhlamur içiyor. Buna sen karar ver bence.doktorlar da bu konu da 2 ye ayrılıyor. Kimi ver kimi verme diyor.
Cnm bunun için termos lar var ondan alabilirsin ya da ben şöyle yapıyordum. Bir kabın içine buz kalıpları koyuyordum hani şu eczanelerin ilaç soğutmak için kullandıkları kalıplar. Kalıpların arasına da sütü koyuyordum.dolap dan farkı olmuyordu
Canım bu saseleri nasıl yapıyorsun ne kadar su?Bifiform şase kullandım bende işe yarıyor hatta tamamı bitmeden kendi kendine gazını rahat çıkarmaya başlamıştı bağırsakları da düzene girmişti.
canım ben su kullanmadım ben biraz sütümden sağdım ona karıştırıp çay kaşığı ile içirdim. tam çözülmediği için biberon kullanmadım taneleri biberonda kalıyordu o yüzden kaşıkla verdimCanım bu saseleri nasıl yapıyorsun ne kadar su?
Dünkü eczanede damlası yokmuş şase si varmış aldırmadim. Olmazsa bugün aldirayim. Fark etmez heraldeBifiform şase kullandım bende işe yarıyor hatta tamamı bitmeden kendi kendine gazını rahat çıkarmaya başlamıştı bağırsakları da düzene girmişti.
Bizde hastalıktan kırılıyoruz. 1 haftadır öksürmekten mahvoldu oğlum. Dünde bana geçti gribi.calpolle birlikte sekrol öksürük şurubu veriyorum 2 gündür. Hafifledi. Günde 1-2 kez şiddetli öksürüyor sanırım balgamdan. Bi kussa rahatlıcak kuzum. Gözler kıpkırmızı yaşarıyo sanırım kemikleri kafası ağrıyor. Bu yüzden calpol verdim rahat etti uyudu.
Resmen kara kış geldi.
fark etmiyor canım bize eczacı arkadaşımız önermişti o yüzden başlamıştık şase daha uzun duruyor diye onu önermişti. probiyotik içerdiği için damlnın kullanım üresi daha kısa filan demiş eşime . 21 paket var içinde zaten. bitmeden bağırsakları düzene girmişti bizimkinin.Dünkü eczanede damlası yokmuş şase si varmış aldırmadim. Olmazsa bugün aldirayim. Fark etmez heralde
Cnm ben sürekli iciyorum.kola da iciyorum bir ara çok içtim hatta içim yanıyordu. Ben çok dikkat etmiyorum onu mu yesem bunu mu yemesem.falan. Ben hep eskiyi düşünüyorum ya da köyde yaşayan akrabalarımı falan. Neye dikkat ediyorlardı hiçbir şeye sanırım ben biraz fazla koyverdimKızlar belki bana tepki gösteren olacak ama geçtiğimiz haftalarda canım inanılmaz asitli istemişti. Kola fanta filan. Bi akşam yemekle dayanamadım 2-3 bardak içtim.( normal yaşantımda ağzıma süremezdim, şekerli su gibi tataız gelirdi sanırım emzirdiğimizden içim yanıyo) uzun zaman sonra o sabah kalktıgımda göğüslerim taş gibiydi. Oğlum kalksada emse diye bekledim valla. Tabi asitten aklıma gelmedi ilk başta. Bir kaç gün sonra birdaha içtim birdaha aynı şey oldu. En son çözdüm olayı. Tek memeden 120 cc sağdım ki 10 dk sağdım
Yani bende asitli içecekler inanılmaz süt yaptı. Bence çok ihtiyacı olanlar bi denesin. Herkeste aynı etki olmaz tabi ama deneyebilirsiniz.
canım ben su kullanmadım ben biraz sütümden sağdım ona karıştırıp çay kaşığı ile içirdim. tam çözülmediği için biberon kullanmadım taneleri biberonda kalıyordu o yüzden kaşıkla verdim
Cnm ben sürekli iciyorum.kola da iciyorum bir ara çok içtim hatta içim yanıyordu. Ben çok dikkat etmiyorum onu mu yesem bunu mu yemesem.falan. Ben hep eskiyi düşünüyorum ya da köyde yaşayan akrabalarımı falan. Neye dikkat ediyorlardı hiçbir şeye sanırım ben biraz fazla koyverdim))
Bricanyl ekspektoran surupAy bizdede aynı problem vsr ya. Kıpkırmızı oluyo sinirden ağlıyo dakikalarca. İsmini yazabilirmisin cnm doktora sorayım. Teşekkürler
aynen bugün pek yazan yokay sayfa baya yavasladi.hayirdir kizlar
Canım bağırsak ve sindirim sistemini düzenleyici. Probiyotik bakteri içeriyor. Bebeğin kakasinda bakteri gibi herhangi bir sebep yokken ishal, kabız yada mukus sorunu varsa bunları düzenliyor. Sindirim sistemi duzenlenince gaz sorunu da çözüm buluyor
Markası farklı ama böyle paketteydi. Ben bir bardak kullanmadım. 5-6 çay kaşığı kadar sütümü sagiyordum yeterli geliyordu . Çok fazla süt sagip vermiştim sonra da emmek istediği için kustu o yüzden az sutle veriyordum sonra emziriyordumEki Görüntüle 1900572 canım benimki bu dışında 1 bardak su süt ya da meyve suyuna diyor da bebek bi bardak suyu nasıl içecek? Seninki de böyle pakette mi
Başka sayfalar açildi canim kalbimiz kadar temizay sayfa baya yavasladi.hayirdir kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?