2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Tamam canım benim de aklıma takıldı biraz verdim sonra veremedim. Bir paketin tamamını dokuyorsun Di mi 3 4 kaşık süte ve hepsini bi veriste veriyorsun Di mi?

Kızlar ya çocuk doktorları pipide herhangi sorun yoksa 6 aydan önce sunnet önermiyor size öneren oldumu
Benim oğlumda yapışıklık olduğu halde ürolog arkadaşımiz 6. Aydan sonra yapalım dedi. Büyük oğlumda da aynı sorun vardı onu da 7. Ayda sünnet etti arkadaşımız.

Oto koltuğu ne alacaksiniz kizlar 6 aydan sonra daha uzun sure kullanabileceği tarzda,güvenlik kalitesi iyi olan sizce hangi marka ?

Benim oğlumda yapışıklık olduğu halde ürolog arkadaşımiz 6. Aydan sonra yapalım dedi. Büyük oğlumda da aynı sorun vardı onu da 7. Ayda sünnet etti arkadaşımız.
Aynen canım bende oyle biliyorum 6 aydan önce ne çocuk doktoru ne çocuk cerrahi nede ürolog hic biri önermiyor aslında ... hatta en büyük öneri ilk okula başlamadan önceki yaz cocuk servisinde çalışıyorum uzun zamandır genelde bu sekilde öneriliyor

Valla bilemiyorum canim yenidoğan döneminde yapılan sunnetlerde pipide sekil bozukluğuna cok rastlıyorum dedi cocuk cerrahımız o sadece bir moda ben önermiyorum dedi
Ahanda sünnet yaptırmamak icin bahane buldum epeydir ariyordum oleyyyy oglusumun pipisi yerinde duracak kıyamadım pek bi küçük oglusum

6. Aydan sonra tam narkozla yapıyorlar. Daha ufakken tam narkoz sıkıntı olur diye bölgesel tercih ediliyormuş bebeğin ani hareketiyle bazen istenmeyen sonuçlar olabiliyor muş o yüzden 6. Aydan sonrasi için önerdi bize. Daha küçükken oluşan şekil bozukluklarının nedeni belki budur

Valla bilemiyorum canim yenidoğan döneminde yapılan sunnetlerde pipide sekil bozukluğuna cok rastlıyorum dedi cocuk cerrahımız o sadece bir moda ben önermiyorum dedi
Demekki doktordan doktora bu kadar fark olabiliyo pess bizim sunnetide cocuk cerrahi yaptii

Eki Görüntüle 1900662 Bu bilgide burda dursun cok arastirdik ve iyiyi hemen yaptirdik norkoz falan almadan ağladan kurtuldu oğlum bi arastirirsaniz genrlde her yerde boyle yaziyo kizlar
Biz de 38 günlükken yaptırdık ve evet biz de çok araştırdık çoğunlukla ilk 3 ay içinde yapılması öneriliyordu. İlk gün sadece iki çiş sırasında ağladı ama ne ağlama onun dışında huzursuzluğu ağlaması falan da olmadı 3 günde de iyileşti. Bu arada ben de Ağustos annesiyim :)

Eki Görüntüle 1900662 Bu bilgide burda dursun cok arastirdik ve iyiyi hemen yaptirdik norkoz falan almadan ağladan kurtuldu oğlum bi arastirirsaniz genrlde her yerde boyle yaziyo kizlar
Zaten ilk okul öncesi tam hatırlayamasam da fallik dönem oluyordu sanırım ve o yaşta çocuklarda iğdiş edilme korkusu oluyormuş. O yaşlarda yapılan sünnetler travmalara sebep oluyormuş. Yani en tehlikeli dönem ilkokul öncesi. 2 yaşından önce yaptırmadıysanız fallik dönemin geçmesini beklemeniz gerekiyor.

Buzde 22 gunlukken yaptirdik masallah narkozsyz ağrisiz oldu rahatladik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…