2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Aynen oyle cocuklari etkileyebiliyomus

Benim büyük oglanda 7. Ayda genel anestezi ile oldu ve 1 günde toparladı kendini. Doktordan doktora fark ediyor öneriler. Önemli olan ya hatırlamayacagi ya da bunu idrak edebileceği bir dönem de yapılması
Anestezinin az da olsa riski var sizinki sorunsuz olmus hos eskiden cocuklar kocamanken yapiliyomus

L Light Of God canim ben çok arastirdim ve besafe izi comfort x3 almaya karar verdim.bir kampanya bekliyorum almak için. Senin de dediğin gibi şu an güvenilir gelmiyor bana emniyet kemeriyle ve tek başıma dışarı cikamiom.

Bursada yaşayan anneler, bu haberi duydunuz mu?

www. bursahakimiyet.com.tr/bursa/bursada-dogdugu-gun-annesini-kaybeden-kaan-bebek-sut-bekliyor-157956.html

Haberde bahsedilen anne kadinlarkulubu üyesi T tdilmec mis. Aşırı derecede üzüldüm... belki sut anne olmak isteyen olur aranızda... off...

Aynenn ya tek dışarı çıkılmıyor puseti bağlayıp.oto koltuğunun hangi özelliğine dikkat etmek Lazım herbirinin Özellikleri birbirine benziyor tıpkı bebek Arabası gibi.arada da çok fiyat farkı oluyor.bugün biraz baktım ama henüz karar veremedim bende

Anestezinin az da olsa riski var sizinki sorunsuz olmus hos eskiden cocuklar kocamanken yapiliyomus
Risk her zaman!an vardır. Doktorumuz tanıdık olduğu için kan tahliliyle bir çok şeye bakmıştı anesteziye karşı bir durum oluşmaması için muhtemelen aynı durumdaki her bebek için de yapıyorlardır. Önemli olan sağlıkla bu süreci anlatmaları ne zaman ne şekilde olduğu mühim değil. Böyle şeyler tamamen tercih meselesidir kimse evladının kötülüğünü istemez araştırıp en doğrusunu yapmaya çalışır

Zaman ônemli iste tamda bunu soyluyorum neyse biz yaptirdik misssss !

Peki o kalıpları evden götürene kadar erir mi.ben sabahtan 7 gibi okula gidiyrm öğlen 3.30 ya da 4 gibi eve gelyrm o kalıplar kalır mı ozamana.çünkü orda koyabileceğim bi dolap yok

Tmm cnm bende denym aktardan mı aldın.yoksa marketlerde satılan şekliyle mi

Valla süt için değil ama bende içiyrm kola eve aldıüğımız zaman dr um turşu acı dışındakileri tüketebileceğimi söyledi.sana gaz yapan ona yapar die bişey yok dedi.hiç aklına gelmeyen bişey gaz yapabilir o bebeğe göre deüişir dedi

Valla bende senin gibi düşünüyorum sakinan göze çöp batıyor. Ben hamilelikte de çok dikkat etmedim. Çok şükür bi sıkıntı da olmadı

Süt için işe yaramıyormu?

Peki o kalıpları evden götürene kadar erir mi.ben sabahtan 7 gibi okula gidiyrm öğlen 3.30 ya da 4 gibi eve gelyrm o kalıplar kalır mı ozamana.çünkü orda koyabileceğim bi dolap yok

Erimez cnm benim eşim şeker hastası iğnelerini koyuyor. Akşama erimiş olsa bile soğukluğu kalıyor

Kizlar bu arada bugun 5 gun oldu kaka yapmayalu hala tik yok pasam da rahatsiz değil gibi bu durumdan yarin da yapmazsa dr gidelim bari offfffff kakaya hasret kaldim yaaa dört gözle yolunu gözlüyorum şaka gibi
Benimkide yapmiyor ya ne zamana kadar beklemeliyim bilmiyorum 4-5gun olunca esim benden once mudahale edelim bisey olur diyo bende eziyet etmiyeyim diye sabun koyuyorum yapiyo ,birakayim bakalim nekadar sure yapmiyacak diyemiyorum ya sonuclari kotu olursa pisman olurum.

Çok üzüldüm. Mekani cennet olsun inşallah. Yavrusunun ömrü güzel olsun inşallah.

Kızlar nasılsınız ? Ne var ne yok:) giremedim kızımla ilgilenmekten misafirde vardı.uyuttum kızımı oglene kadar uyuruz biz şimdi :) emmeye kalkip tekrar uyuyoruz biz :) ins hep böyle gider.neyse öptüm hepinizi uyuycam =)) Iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…