2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar meraba bizim çocuk çok huysuz buaralar telefonu zor elime alıyorum uyku meme herşey sorunlu ne zaman geçecek acaba çok yoruldum

Kızlar meraba bizim çocuk çok huysuz buaralar telefonu zor elime alıyorum uyku meme herşey sorunlu ne zaman geçecek acaba çok yoruldum
Geçecek inşallah canım bazen insan dayanımıcam zannediyor ama geçiyor Allahın izniyle azcık daha büyüseler düzene girer belki hayatımız

L Light Of God canim güvenlik testleri çok önemli besafe güvenlik konusunda dünyanın en iyi markalarından. 3 kademeli yatar pozisyonu da var ama tam yatar değil.ayrıca diğer oto koltuklarina göre daha yüksek allah muhafaza kaza anında çocuğun beline zarar gelmiyor ve yüksek olduğundan cocuk dışarıyi izleyebiliyor canı sıkılmıyor. Tek sıkıntısı terletebiliomus o da yanmaz kumaş olmasından kaynaklaniomus.youtube den kaza testlerini de izleyebilirsin

Tmm canım çok teşekkürler araştırıcam

L Light Of God F ferda88

kızlar geldim :))

kuduz aşısı olayından haberiniz var mı bilmiyorum ama bu memlekette kuduz aşısı olmadığı için çarşamba günü sabah istanbula gidip aşı olup akşam evime geldim.
dayak yemiş gibiyim, çok yoruldum.

2 kasımda son doz aşı var, burada bir veterinerden umutluyum. derdimi yazdım kendisine, şükür ki türk :)) inşallah bir çözüm bulunur ve ben bir daha gitmem türkiyeye bunun için :)))

baya yoğun bir hafta oldu, izmir maceralarıma istanbul-tiran aşı maceraları da eklendi :)) unutamayacağım iki hafta yaşadım valla o kedicik sayesinde :)))

siz nasılsınız, herşey yolunda mı ?*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…