- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #15.161
Markette satılan şekliyle.Tmm cnm bende denym aktardan mı aldın.yoksa marketlerde satılan şekliyle mi
Hele şükür merak ettikKızlar Merhaba ben döndümne var ne yok bebeler nasıl? Özlemişim buraları maaşallah 350 sayfa yazmışsınız parmaklariniza kuvvet
Herkes hastalıkla uğraşıyor kimi de kakayla. Benimde boğazım çok fena.Kızçeler topiğe nazar mı değdi yahuu hiç heyecan muhabeet sohbet yok
oy canım benim hemencecik geçsin inşallahHerkes hastalıkla uğraşıyor kimi de kakayla. Benimde boğazım çok fena.
Geçecek inşallah canım bazen insan dayanımıcam zannediyor ama geçiyor Allahın izniyle azcık daha büyüseler düzene girer belki hayatımızKızlar meraba bizim çocuk çok huysuz buaralar telefonu zor elime alıyorum uyku meme herşey sorunlu ne zaman geçecek acaba çok yoruldum
İnşallah canım benimGeçecek inşallah canım bazen insan dayanımıcam zannediyor ama geçiyor Allahın izniyle azcık daha büyüseler düzene girer belki hayatımız
öyle mi neden?Başka sayfalar açildi canim kalbimiz kadar temiz
Tmm canım çok teşekkürler araştırıcamL Light Of God canim güvenlik testleri çok önemli besafe güvenlik konusunda dünyanın en iyi markalarından. 3 kademeli yatar pozisyonu da var ama tam yatar değil.ayrıca diğer oto koltuklarina göre daha yüksek allah muhafaza kaza anında çocuğun beline zarar gelmiyor ve yüksek olduğundan cocuk dışarıyi izleyebiliyor canı sıkılmıyor. Tek sıkıntısı terletebiliomus o da yanmaz kumaş olmasından kaynaklaniomus.youtube den kaza testlerini de izleyebilirsin
Hoşbulduk canım, evimi taşıdım ev sahibiyle epey tartıştık dünyanın bedduasini aldı benden nasıl hesap verecek Allaha bakalım. Bebisim sefil oldu günlerce ev ara taşı Vs derken
Tommbitya sevgili arkadaşım ig de adını söyleyenler olarak grup açıldıöyle mi neden?
Muhabbetin koyusu başka yerdeKızçeler topiğe nazar mı değdi yahuu hiç heyecan muhabeet sohbet yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?