- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #15.181
Hoşbulduk canım, evimi taşıdım ev sahibiyle epey tartıştık dünyanın bedduasini aldı benden nasıl hesap verecek Allaha bakalım. Bebisim sefil oldu günlerce ev ara taşı Vs derken
İnstagram canım@Nurmuratkf ig nin açılımı nedir? Çok cahil hissettim kendimi
Kullan canım benim sonuçta fotoğraf yüklemek zorunda değilsin sadece buradaki kızları ekle@Nurmuratkf haksızlık ama instagram kullanmayanlar insan değil mi?
Kullan canım benim sonuçta fotoğraf yüklemek zorunda değilsin sadece buradaki kızları ekleburada da aktif herkes sadece ıg le kısıtlı değiller şaka yapıyorum ben
Hangi ara isimlerinizi söylediniz hangi ara nereye grup açtinızİnstagram canımestagfirullah
Benim adımı söyleme gibi bi lüksüm yokHangi ara isimlerinizi söylediniz hangi ara nereye grup açtinız
Sağol canımoy canım benim hemencecik geçsin inşallah
Vala cnm ne kadar dayanıyor bilmiyorum ama biz 10 saat araba yolculuğu yaptık. Termos un içine koymuştum hiçbir şey olmadı. Sen uzun vade kullanacağınız için şöyle bir şey de yapabilirsin.elektrikli termoslar var.fişe takıyorsun soğuk kalıyor onları arastirabilirsin. Ya da dediğim bu kaliplarla bir dene bakalım sen.Peki o kalıpları evden götürene kadar erir mi.ben sabahtan 7 gibi okula gidiyrm öğlen 3.30 ya da 4 gibi eve gelyrm o kalıplar kalır mı ozamana.çünkü orda koyabileceğim bi dolap yok
Aynen hiçbir şey olmuyor.o kalıplar bayağı soğuk tutuyor. Hatta jelli olanlar var onlar daha gec eriyormuş.Erimez cnm benim eşim şeker hastası iğnelerini koyuyor. Akşama erimiş olsa bile soğukluğu kalıyor
Canım bir dönem herhalde bizimki de öyle inan. Bende geçecek diye teselli oluyorum yoksa kafayı yerdimKızlar meraba bizim çocuk çok huysuz buaralar telefonu zor elime alıyorum uyku meme herşey sorunlu ne zaman geçecek acaba çok yoruldum
Canım kontratınız vardı sanırım, ne oldu?Hoşbulduk canım, evimi taşıdım ev sahibiyle epey tartıştık dünyanın bedduasini aldı benden nasıl hesap verecek Allaha bakalım. Bebisim sefil oldu günlerce ev ara taşı Vs derken
Ben @karpuz_suyuuuBenim de instagram hesabim var nasil sizleri bulabilirim :)
Dort gozle gecmesini bekliyorumKızlar meraba bizim çocuk çok huysuz buaralar telefonu zor elime alıyorum uyku meme herşey sorunlu ne zaman geçecek acaba çok yoruldum
3-6 yas fallik donem arkadaşlar doktorumuz su sekilde açıklama yaptı ... henüz pipi tam olarak gelişmemişken yapılan sunnetlerde sekil bozukluğu olabiliyor bunla cok karşılaştım... Türkiye deki bayanlar ( ahlak ve etik olanda bu ) sadece eşlerinin pipisini gördüğü icin bütün erkeklerini oyle zannediyorlar dedi. Şekil bozukluğu ilerde daha büyük psikolojik sorunlara yol açabilir ikinci işlem yapıyoruz genelde dedi. Ayrıca Türkiye'de erkeklerin yarısından çoğu 6 yas üzeri sıfır anestezi alarak sunnet edilmiş bu sebepten psikolojik travma yaşayan görmedim ben dedi. Tabi bu onun düşüncesi herkes katılır katılmaz. Benim birlikte çalıştığım doktorum isim hastane bile verebilirim ben güvendiğim icin sizinle paylaşmak istedim. Yenidoğan sunnetini urologlar çocuk doktorları kesinlikle önermiyor kişiye kalmış diyorlar en az 6 ay tek bir yere bagimli söylemiyorum.Zaten ilk okul öncesi tam hatırlayamasam da fallik dönem oluyordu sanırım ve o yaşta çocuklarda iğdiş edilme korkusu oluyormuş. O yaşlarda yapılan sünnetler travmalara sebep oluyormuş. Yani en tehlikeli dönem ilkokul öncesi. 2 yaşından önce yaptırmadıysanız fallik dönemin geçmesini beklemeniz gerekiyor.
Dünkü damlasını bulmuş eşim. Ne kadar az var içinde.Eki Görüntüle 1900648 @Nurmuratkf bizim kullandığımız buydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?