2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Hoşbulduk canım, evimi taşıdım ev sahibiyle epey tartıştık dünyanın bedduasini aldı benden nasıl hesap verecek Allaha bakalım. Bebisim sefil oldu günlerce ev ara taşı Vs derken

ayy, geçmişler olsun, yeni evin sana huzur ve mutluluk getirsin daha çok :))

her işte bir hayır vardır de, allahından bulsun de .

Kullan canım benim sonuçta fotoğraf yüklemek zorunda değilsin sadece buradaki kızları ekle burada da aktif herkes sadece ıg le kısıtlı değiller şaka yapıyorum ben

Ya ben çok çabuk bağımlı oluyorum. Bir de ona başlarsam telefonu hiç elimden bırakmam

Peki o kalıpları evden götürene kadar erir mi.ben sabahtan 7 gibi okula gidiyrm öğlen 3.30 ya da 4 gibi eve gelyrm o kalıplar kalır mı ozamana.çünkü orda koyabileceğim bi dolap yok
Vala cnm ne kadar dayanıyor bilmiyorum ama biz 10 saat araba yolculuğu yaptık. Termos un içine koymuştum hiçbir şey olmadı. Sen uzun vade kullanacağınız için şöyle bir şey de yapabilirsin.elektrikli termoslar var.fişe takıyorsun soğuk kalıyor onları arastirabilirsin. Ya da dediğim bu kaliplarla bir dene bakalım sen.

3-6 yas fallik donem arkadaşlar doktorumuz su sekilde açıklama yaptı ... henüz pipi tam olarak gelişmemişken yapılan sunnetlerde sekil bozukluğu olabiliyor bunla cok karşılaştım... Türkiye deki bayanlar ( ahlak ve etik olanda bu ) sadece eşlerinin pipisini gördüğü icin bütün erkeklerini oyle zannediyorlar dedi. Şekil bozukluğu ilerde daha büyük psikolojik sorunlara yol açabilir ikinci işlem yapıyoruz genelde dedi. Ayrıca Türkiye'de erkeklerin yarısından çoğu 6 yas üzeri sıfır anestezi alarak sunnet edilmiş bu sebepten psikolojik travma yaşayan görmedim ben dedi. Tabi bu onun düşüncesi herkes katılır katılmaz. Benim birlikte çalıştığım doktorum isim hastane bile verebilirim ben güvendiğim icin sizinle paylaşmak istedim. Yenidoğan sunnetini urologlar çocuk doktorları kesinlikle önermiyor kişiye kalmış diyorlar en az 6 ay tek bir yere bagimli söylemiyorum.

Kızlar merhaba, ig muhabbetini hangi ara yaptınız yahu? Ben kaçırmışım :) kullananlar msj atsalar da eklesem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…