2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bizim doktor sunnet ederken orasinin kireclenmis oldugunu soyledi. Saglik sorunu oldugunda sunneti hemen yaptirmayi tabsiye ediyolar

Bizim doktor sunnet ederken orasinin kireclenmis oldugunu soyledi. Saglik sorunu oldugunda sunneti hemen yaptirmayi tabsiye ediyolar
Canim pipisi dar olan bebeklerde idrar oraya birikip kireçleme yapıyor ama onun içinde masaj yapmak gerekiyor temizliğini öğrendikten sonra kireçleme olmuyor aslında bunun eğitiminin verilmesi lazım

Canım bence bu tamamen tercih meselesi. Mesela benim oğlumu devamlı götürdüğüm çocuk doktorumuz da ilk 6 ay içinde yaptır demişti. Üstelik kendi 2 erkek evlatlarından da örnek vererek her 2 sini de 4.5 aylıkken yaptırdığını söylemişti. Psikologlar sadece 2-6 yaş aralığında önermiyor. Yenidoğan sünneti için de ilk 1 haftadan sonra yapılmasını uygun buluyorlar. Ben de açıkçası çok araştırma yaparak oğlumu 3. Ayda sünnet ettirdim. Çünkü bizim ilk 2 ayda gaz problemimiz vardı. Doktorumuz da gaz sorunu bittikten sonra her zaman yaptırabilirsiniz demişti. Kısacası sen ne zaman istiyorsan o zaman yaptırabilirsin :)

Canim pipisi dar olan bebeklerde idrar oraya birikip kireçleme yapıyor ama onun içinde masaj yapmak gerekiyor temizliğini öğrendikten sonra kireçleme olmuyor aslında bunun eğitiminin verilmesi lazım
Evet bi onceki gittigimiz doktor pipisinin icini temizlemeyin dedi biz de dokunmadik

canlar, acaba aranızda kadıköy florence nightingale hastanesine bebişini götüren varmı acaba?

Kızlar İstanbulda olan anneler.
İg da bir doktor gördüm. Bir anne bebeğini muayene esnasında kameraya almış. Doktora bayıldım. Çok güzel ilgileniyor. İstanbulda olsam tercih ederdim. İsmini isteyen olursa mesaj atarım. İg da olana videosunu yollarım.

Kizlar iki yasindaki oglumun pipisi sistigi icin ve bunun devam etmesinsozkonusu olduu icin cocuk cerrahi hastanenin bashekimiydi sunnet olmali dedi. Ufaklik icin danistik bebekler icin sunnet isinin daha iyi oldugunu tavsiye ettigini soyledi.
Lokal anesteziyle sunnet oldu benimkiler. Buyuk korkudan cok agladi. Ufaklikta ortaligi yikti. Hissediyor mu diye sordum dr a o da hayir uyurken bile sunnet ediyorum ben bebekleri. Bazi bebekler ortamdan rahatsiz oluyorlar o yuzden agliyorlar dedi.

Kızlar bizde 1 Kasım da sünnet ettiriyoruz oğlumuzu sorduğum iki doktor bide arkadasım var onun ogluda 3 aylık onun danıstıgı doktorlarda simdi yapılmasını önerdi bende korkuyorum kolay atlatırız insallah

Dünkü damlasını bulmuş eşim. Ne kadar az var içinde.
Probiyotik olduğu için çabuk bozulma ihtimali var bu yüzden damla daki miktar daha az. Bu yüzden ben şasesini kullanmıştım 21 günlük şase. Damla kaç günde bitecek gibi eğer daha az ise açmadan değiştirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…