- 14 Kasım 2015
- 891
- 815
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #15.201
Bizim doktor sunnet ederken orasinin kireclenmis oldugunu soyledi. Saglik sorunu oldugunda sunneti hemen yaptirmayi tabsiye ediyolar3-6 yas fallik donem arkadaşlar doktorumuz su sekilde açıklama yaptı ... henüz pipi tam olarak gelişmemişken yapılan sunnetlerde sekil bozukluğu olabiliyor bunla cok karşılaştım... Türkiye deki bayanlar ( ahlak ve etik olanda bu ) sadece eşlerinin pipisini gördüğü icin bütün erkeklerini oyle zannediyorlar dedi. Şekil bozukluğu ilerde daha büyük psikolojik sorunlara yol açabilir ikinci işlem yapıyoruz genelde dedi. Ayrıca Türkiye'de erkeklerin yarısından çoğu 6 yas üzeri sıfır anestezi alarak sunnet edilmiş bu sebepten psikolojik travma yaşayan görmedim ben dedi. Tabi bu onun düşüncesi herkes katılır katılmaz. Benim birlikte çalıştığım doktorum isim hastane bile verebilirim ben güvendiğim icin sizinle paylaşmak istedim. Yenidoğan sunnetini urologlar çocuk doktorları kesinlikle önermiyor kişiye kalmış diyorlar en az 6 ay tek bir yere bagimli söylemiyorum.
Ben seni ekledim ama nerden sohbet ediyosunuzBen @karpuz_suyuuu
Canim pipisi dar olan bebeklerde idrar oraya birikip kireçleme yapıyor ama onun içinde masaj yapmak gerekiyor temizliğini öğrendikten sonra kireçleme olmuyor aslında bunun eğitiminin verilmesi lazımBizim doktor sunnet ederken orasinin kireclenmis oldugunu soyledi. Saglik sorunu oldugunda sunneti hemen yaptirmayi tabsiye ediyolar
Canım bence bu tamamen tercih meselesi. Mesela benim oğlumu devamlı götürdüğüm çocuk doktorumuz da ilk 6 ay içinde yaptır demişti. Üstelik kendi 2 erkek evlatlarından da örnek vererek her 2 sini de 4.5 aylıkken yaptırdığını söylemişti. Psikologlar sadece 2-6 yaş aralığında önermiyor. Yenidoğan sünneti için de ilk 1 haftadan sonra yapılmasını uygun buluyorlar. Ben de açıkçası çok araştırma yaparak oğlumu 3. Ayda sünnet ettirdim. Çünkü bizim ilk 2 ayda gaz problemimiz vardı. Doktorumuz da gaz sorunu bittikten sonra her zaman yaptırabilirsiniz demişti. Kısacası sen ne zaman istiyorsan o zaman yaptırabilirsin :)3-6 yas fallik donem arkadaşlar doktorumuz su sekilde açıklama yaptı ... henüz pipi tam olarak gelişmemişken yapılan sunnetlerde sekil bozukluğu olabiliyor bunla cok karşılaştım... Türkiye deki bayanlar ( ahlak ve etik olanda bu ) sadece eşlerinin pipisini gördüğü icin bütün erkeklerini oyle zannediyorlar dedi. Şekil bozukluğu ilerde daha büyük psikolojik sorunlara yol açabilir ikinci işlem yapıyoruz genelde dedi. Ayrıca Türkiye'de erkeklerin yarısından çoğu 6 yas üzeri sıfır anestezi alarak sunnet edilmiş bu sebepten psikolojik travma yaşayan görmedim ben dedi. Tabi bu onun düşüncesi herkes katılır katılmaz. Benim birlikte çalıştığım doktorum isim hastane bile verebilirim ben güvendiğim icin sizinle paylaşmak istedim. Yenidoğan sunnetini urologlar çocuk doktorları kesinlikle önermiyor kişiye kalmış diyorlar en az 6 ay tek bir yere bagimli söylemiyorum.
Evet bi onceki gittigimiz doktor pipisinin icini temizlemeyin dedi biz de dokunmadikCanim pipisi dar olan bebeklerde idrar oraya birikip kireçleme yapıyor ama onun içinde masaj yapmak gerekiyor temizliğini öğrendikten sonra kireçleme olmuyor aslında bunun eğitiminin verilmesi lazım
GelmisKizlar ya @denizbatiekin yok bayag dir merak ediyorum
Enteresan valla canim tam tersi aslında bitik oluyor çocuklar tercih meselesi tabiEvet bi onceki gittigimiz doktor pipisinin icini temizlemeyin dedi biz de dokunmadik
Nerde kiz bu muhabbet.ig dayız ama muhabbet falan gormedimBombeeler donuyo hattaaa
Neee igde sohbet mi ediliyormuşşBen seni ekledim ama nerden sohbet ediyosunuz
Kizlar iki yasindaki oglumun pipisi sistigi icin ve bunun devam etmesinsozkonusu olduu icin cocuk cerrahi hastanenin bashekimiydi sunnet olmali dedi. Ufaklik icin danistik bebekler icin sunnet isinin daha iyi oldugunu tavsiye ettigini soyledi.Bizim doktor sunnet ederken orasinin kireclenmis oldugunu soyledi. Saglik sorunu oldugunda sunneti hemen yaptirmayi tabsiye ediyolar
Cerrah bize sunnet gunu bile yikayabilirsiniz dedi ama ben cesaret edemedim 4. Gunu yikadimSünnet eden anneler nezaman yıkadınız yavruşlarınızı??
Canım bizim doktorumuz da pipisini temizlemeyin demiştiEnteresan valla canim tam tersi aslında bitik oluyor çocuklar tercih meselesi tabi
Canım sıcak su acıtıyormuş falan dediler, hiç tepki verdi mi?Cerrah bize sunnet gunu bile yikayabilirsiniz dedi ama ben cesaret edemedim 4. Gunu yikadim
Probiyotik olduğu için çabuk bozulma ihtimali var bu yüzden damla daki miktar daha az. Bu yüzden ben şasesini kullanmıştım 21 günlük şase. Damla kaç günde bitecek gibi eğer daha az ise açmadan değiştirinDünkü damlasını bulmuş eşim. Ne kadar az var içinde.
Açtım cnm yanılmıyorsam 14 günlük yazıyordu.Probiyotik olduğu için çabuk bozulma ihtimali var bu yüzden damla daki miktar daha az. Bu yüzden ben şasesini kullanmıştım 21 günlük şase. Damla kaç günde bitecek gibi eğer daha az ise açmadan değiştirin
Yeterli olur bence hemen hemen o günlerde bizimki rahatlatmıştı ben yine de bitirmeyi tercih etmiştim paketi. Düzenli vermeye çalış mutlaka etkisini görürsünüzAçtım cnm yanılmıyorsam 14 günlük yazıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?