2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar doktor bebeği güneşe çıkarın demiş eşime.. soyup sabah 10 öğlen 3.. bikere yaptım tamamen soyup güneşe çıkardım odada.. kan ter içinde kaldı yawrum.. Siz nasıl yapıyorsunuz

sorma ya :) bizimkinin de hiç düzeni yok. uykusuzluk fena ediyor beni

ya bende 2 numarayı 13-14 günlükten itibaren hep yüzüstü yatırdım gece gündüz. allah'a emanet, çok şükür bir olumsuzluk yaşamadım ama inan bana burada daha da korkar oldum, ah gurbetlik ah :)

of ya, burada adam gibi maden suyu da yok. milletçe su yerine gazlı su içiyorlar. tamam o da maden suyu ama şöyle bir beypazarı, kula gibi değil :))

Arkadaslar şu malt içecekler ise yariyomu ben human nin çayını iciom ise yarıyor ama daha da artsin istiom alayimmi bilemedim

allerji riskinden dolayı balı önermiyorlar 1 yaşına kadar.

yaşasın, çok sevindim çözdüğünüze :))

benim 1 numaram erken doğdu ve fototerapide kaldı. 1.5 aylık olana kadar da yüzü baya sarı idi, hatta limon hanım diyordu arkadaşlarım ona :)) merak etme, sarı kalması normal ama arada hastaneye götürüp baktırırsan atlamamış olursun :))

Ben su an denize de sokaMAM korkarım :) ama ne zaman kollugunu ya da yeleği giydirip sokabilirim suya?

canımcım, ben benimkileri hep 2 katlı simitle ve 1 yaşından sonra soktum denize ve havuza ( biri haziran biri mayıs doğumlu oldukları için öyle denk geldi :). kolluk ve can yeleği için henüz erken. belki boyun simitlerinden kullanabilirsin biraz daha büyüyünce.

yok kuzum, gaz için değil. hatun uyumuyor başka türlü :))
:)) çekinme lütfen, ben sizden çok şeyler öğrendim ve devam da ediyorum. tecrübe tecrübedir :))

ben 2 numarayı gece gündüz hep yüzüstü uyuttum, o da uyumuyordu başka türlü ama onunki gazdan dı. Ekin de gazlı ama çok şükür o kadar değil.

dr içime kurt düşürdü. ananem, teyzem annem de bizleri hep yüzüstü yatırmış :))

ben de, sırtüstü iken kusarsa ya da gaz çıkarırken midesinden az birşey çıkarsa geri kaçacağı için sevmiyorum sırtüstünü.

sıpa da yan sevmiyor :)) alıştırmaya çalışıyorum, bakalım ne olacak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…