- 15 Kasım 2015
- 252
- 292
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #1.521
İkindi vakti balkona çıkarıyor babası öyle tamamen soymuyoruz açıkçasıKızlar doktor bebeği güneşe çıkarın demiş eşime.. soyup sabah 10 öğlen 3.. bikere yaptım tamamen soyup güneşe çıkardım odada.. kan ter içinde kaldı yawrum.. Siz nasıl yapıyorsunuz
Kızlar bebisleriniz için bir uyku düzeni sağladınız mi, ben benimle beraber uyusun istiyorum bazen uyuyor aksam tam ben uyuyacam uykusunu almış oluyor uyanıyor çok zor oluyor benim için dinlenmeye vaktim olmuyor, gündüz de uyuyamıyorum bebek uyuduğunda işlerimi yapıyorum
Kızlar kanguru aldınız mı? Aldıysanız hangi marka hangi modelden aldınız ve son olarak, tavsiye eder misiniz?
Can'ım ben de oğlumu yüzüstü yatırıyorum neredeyse bir aydır. Acildeki doktor gazımız olduğunu görünce gündüz yüzüstü yatır demişti Sırtüstü çok az uyuyor ve irkilip sıçrıyor o yüzden gece gündüz hep yüzüstü. Kafasını kaldırıp çeviriyor ve rahatını bulunca yerleştiriyor kuzum. Allah'ın izniyle birşey olmaz inşallah.
Kizlar sagma makinasi alacagim siz hangisini kullaniyorsunuz memnun musunuz?
Talecurbeli ve bilgili anneler bebekleri ne zaman havuza denize sokabilir?
Canım annemin alman bir komşusu var ilk doğum yaptığımda o söylemişti sütünün kalitesini ve miktarını arttırmak için hep maden suyu içmiş gaza da iyi geliyormuş bende günde 1 tane içmeye çalışıyorum gazı mız yok şükür belki de bunun etkisidir bilemiyorum en azından gazlı bebeklerin anneleri dr a sorabilir
Bende 0-1 yaş için yazıyorbenimkinde de kids yazıyor
napsal ki baby olanı mı alsal devam mı etsek??
Kizlarbebeginize anason veriyor musunuz? B4nim kaynanam veriyor bebegime. Daha erken degil mi sizce de anason icin? Bide emzigi bala batiriyo veriyoyapma diyorum ama dinlemiyo. Internetten bal gaz yapar diye okudum. Siz bunlari yapiyor musunuz ne kadar dogru
Kizlar dun esimle konusup baristik sarilip agladik... hafif atarli bi konusma yaptim kalbimden gecenleri soyledim... coknsukur simdi iyiyiz ... insa ailesi bir daha hayatimiza karismaz. Kizlar benim bebegim bugun 1 aylik oldu sukur sariligi en son 15. Gunde 7 cikmsti daha sonra kontrole gotrmedim ama hala gulunce falan dudak kenarlari sari oluyor sariligi biraz devam ediyormus gibi geliyor sizin tecrubeleriniz var mi bu konuda
Canim cok gecmis olsun ya.bozma moralini canim benim
Ayy canım benim
Ben su an denize de sokaMAM korkarım :) ama ne zaman kollugunu ya da yeleği giydirip sokabilirim suya?
Canım teşekkür ederim doktorum dedi ki vücudun ameliyata karşı tepki vermiş nasıl ki penisilin bazılarında alerji yapıyo bu da öyle bi şey dediGeçmiş olsun neden açılmış ki acaba. Tez zamanda iyileşir inşallah.
benimkinde de kids yazıyor
napsal ki baby olanı mı alsal devam mı etsek??
canım tek sıkıntı gazsa gaz çıkarttırmanın birsürü yolu var. günde iki üç kez onar dakika ben de yüzüstü koyuyorum kızımı başında bekleyerek. hem üstten hem alttan kolay gaz çıkarıyor o zaman. ama o şekilde asla yalnız bırakmam. birden uykuya dalıveriyorlar. ağızdan da nefes alamıyorlar. burnunu yere gömdü mü nefes alamaz allah korusun. ben sırtüstü yatarken bile kusar genzine kaçar boğulur diye sürekli kalkıp kalkıp bakıyorum. en güvenlisi yan yatırmak aslında ama rahat nefres alması ve omurgasının düzgün olması için de sırtüstü daha mantıklı. açıkçası yüzüstü uyuması bana hiç mantıklı gelmedi. sana bişey derken de çekiniyorum ya senin üç çocuğun kaç yıllık tecrüben var ben 48 günlük tecrübemle yazıyorum bunları
Kizlar kundak yapan var mi aranizda? Ne dusunuosnz bu konuda?
Yeni sezeryan olmuş gibiyimŞimdi nasılsın peki canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?