- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #15.221
Canim cok geçmiş olsun çok şükür iyisin. Bizde iyiyiz bugün 3.ay kontrolu olduk herşey yolunda@Aryadeniz38 F ferda88
kızlar geldim :))
kuduz aşısı olayından haberiniz var mı bilmiyorum ama bu memlekette kuduz aşısı olmadığı için çarşamba günü sabah istanbula gidip aşı olup akşam evime geldim.
dayak yemiş gibiyim, çok yoruldum.
2 kasımda son doz aşı var, burada bir veterinerden umutluyum. derdimi yazdım kendisine, şükür ki türk :)) inşallah bir çözüm bulunur ve ben bir daha gitmem türkiyeye bunun için :)))
baya yoğun bir hafta oldu, izmir maceralarıma istanbul-tiran aşı maceraları da eklendi :)) unutamayacağım iki hafta yaşadım valla o kedicik sayesinde :)))
siz nasılsınız, herşey yolunda mı ?*
Amin canım :))ayy, geçmişler olsun, yeni evin sana huzur ve mutluluk getirsin daha çok :))
her işte bir hayır vardır de, allahından bulsun de .
Evet canım mayısa kadar vardı ama karşındaki insanlar pislik olunca benim naif kocam huzursuz olmak istemiyorum çıkalım dedi. Bayağı taciz ettiler bizi eve polis falan çağırdım kötü günler geçirdim anlayacağınCanım kontratınız vardı sanırım, ne oldu?
Kizlar biz bugün 3.ay kontrolü olduk ve doktorumuz günde 3 çay kaşığı tazeytinyağı meyve suyu ve yarım çay kaşığı pekmez başlamayı önerdi vuCudu demire alıştırmak içinmiş çok heyecanlı yq bugün meyve suyu verdim mandalina bayag yalandı
Çok üzüldüm canım sağsalim kurtuldunuz ya o insanlardan onada şükür. Böylelerinden uzak durmanız sizin içinde daha hayırlı olacak. Yeni evinizde sağlık sıhhat ve huzurla oturun inşallahEvet canım mayısa kadar vardı ama karşındaki insanlar pislik olunca benim naif kocam huzursuz olmak istemiyorum çıkalım dedi. Bayağı taciz ettiler bizi eve polis falan çağırdım kötü günler geçirdim anlayacağınallah yanlarına bırakmayacak eminim, beni maddi manevi çok zora soktular
İlik suyla yikandilar. Ufaklik hic tepki vermedi demkki acimiyor dedik. Buyuk ortaligi ayaga kaldirdi korkudan :) acidiginsan degil tmyani. Zaten dr ilik su pansuman gorevindedir demisti.Canım sıcak su acıtıyormuş falan dediler, hiç tepki verdi mi?
Pekmezle ici yanmaz mi cocugun canim :)Kizlar biz bugün 3.ay kontrolü olduk ve doktorumuz günde 3 çay kaşığı tazeytinyağı meyve suyu ve yarım çay kaşığı pekmez başlamayı önerdi vuCudu demire alıştırmak içinmiş çok heyecanlı yq bugün meyve suyu verdim mandalina bayag yalandı
Tabi canım herkesin görüşü farklı. Şekil olayına çok güldüm yalnız3-6 yas fallik donem arkadaşlar doktorumuz su sekilde açıklama yaptı ... henüz pipi tam olarak gelişmemişken yapılan sunnetlerde sekil bozukluğu olabiliyor bunla cok karşılaştım... Türkiye deki bayanlar ( ahlak ve etik olanda bu ) sadece eşlerinin pipisini gördüğü icin bütün erkeklerini oyle zannediyorlar dedi. Şekil bozukluğu ilerde daha büyük psikolojik sorunlara yol açabilir ikinci işlem yapıyoruz genelde dedi. Ayrıca Türkiye'de erkeklerin yarısından çoğu 6 yas üzeri sıfır anestezi alarak sunnet edilmiş bu sebepten psikolojik travma yaşayan görmedim ben dedi. Tabi bu onun düşüncesi herkes katılır katılmaz. Benim birlikte çalıştığım doktorum isim hastane bile verebilirim ben güvendiğim icin sizinle paylaşmak istedim. Yenidoğan sunnetini urologlar çocuk doktorları kesinlikle önermiyor kişiye kalmış diyorlar en az 6 ay tek bir yere bagimli söylemiyorum.
Bende öyle dedim canım ama demir vitamini vermeden önce vücudu demire hazırlamak içinmis çay kasiginin ucuyla dedi zaten. Her doktorun fikri ayrı oluyor bazıları da tamamen yanlış diyor ama o kadarcik pekmezden birsey olmaz diye dusundumPekmezmiiii şok oldum şuan çok ufak değilmi ?
Tabi canım herkesin görüşü farklı. Şekil olayına çok güldüm yalnızaklıma bir fıkra getirdi ama uygunsuz
Bende öyle dedim canım ama demir vitamini vermeden önce vücudu demire hazırlamak içinmis çay kasiginin ucuyla dedi zaten. Her doktorun fikri ayrı oluyor bazıları da tamamen yanlış diyor ama o kadarcik pekmezden birsey olmaz diye dusundum
Canim pureleri 6.ay da verecekmisiz bu sadece vitamıne hazirlikmis . Ay ne bilim hepsi başka birşey söylüyor. Birde rota virüs aşısını sadece tek doz önerdi anne sütü alanlarda yeterli oluyormus. Hiç anne sütü almazsa 2 yada 3 doz dedi . Sonbahar mevsim özellikle rota mevsimiymis yaptırdım bendePekmezle ici yanmaz mi cocugun canim :)
Meyve suyunu degilde genelde puresiyle tattirmak gerekiyormus aslinda. Aman her biri farkli bisey diyor bu drlarin
Verdim.bile :))) buranın eniyi doktoru benimde çocuk doktorummus yanlış birşey söyleyeceğini düşünmüyorum her doktorun tarzı farklı ya insan napcanj bilemiyorBence verme ya :/
Estetik olayından bahsetmiyorum ... neyseTabi canım herkesin görüşü farklı. Şekil olayına çok güldüm yalnızaklıma bir fıkra getirdi ama uygunsuz
Amin canım Allah razı olsunÇok üzüldüm canım sağsalim kurtuldunuz ya o insanlardan onada şükür. Böylelerinden uzak durmanız sizin içinde daha hayırlı olacak. Yeni evinizde sağlık sıhhat ve huzurla oturun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?