2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canim cok geçmiş olsun çok şükür iyisin. Bizde iyiyiz bugün 3.ay kontrolu olduk herşey yolunda

Kizlar biz bugün 3.ay kontrolü olduk ve doktorumuz günde 3 çay kaşığı tazeytinyağı meyve suyu ve yarım çay kaşığı pekmez başlamayı önerdi vuCudu demire alıştırmak içinmiş çok heyecanlı yq bugün meyve suyu verdim mandalina bayag yalandı

Canım kontratınız vardı sanırım, ne oldu?
Evet canım mayısa kadar vardı ama karşındaki insanlar pislik olunca benim naif kocam huzursuz olmak istemiyorum çıkalım dedi. Bayağı taciz ettiler bizi eve polis falan çağırdım kötü günler geçirdim anlayacağın allah yanlarına bırakmayacak eminim, beni maddi manevi çok zora soktular

Pekmezmiiii şok oldum şuan çok ufak değilmi ?

Çok üzüldüm canım sağsalim kurtuldunuz ya o insanlardan onada şükür. Böylelerinden uzak durmanız sizin içinde daha hayırlı olacak. Yeni evinizde sağlık sıhhat ve huzurla oturun inşallah

Pekmezle ici yanmaz mi cocugun canim :)
Meyve suyunu degilde genelde puresiyle tattirmak gerekiyormus aslinda. Aman her biri farkli bisey diyor bu drlarin

Tabi canım herkesin görüşü farklı. Şekil olayına çok güldüm yalnız aklıma bir fıkra getirdi ama uygunsuz

Pekmezmiiii şok oldum şuan çok ufak değilmi ?
Bende öyle dedim canım ama demir vitamini vermeden önce vücudu demire hazırlamak içinmis çay kasiginin ucuyla dedi zaten. Her doktorun fikri ayrı oluyor bazıları da tamamen yanlış diyor ama o kadarcik pekmezden birsey olmaz diye dusundum

Bence verme ya :/

Pekmezle ici yanmaz mi cocugun canim :)
Meyve suyunu degilde genelde puresiyle tattirmak gerekiyormus aslinda. Aman her biri farkli bisey diyor bu drlarin
Canim pureleri 6.ay da verecekmisiz bu sadece vitamıne hazirlikmis . Ay ne bilim hepsi başka birşey söylüyor. Birde rota virüs aşısını sadece tek doz önerdi anne sütü alanlarda yeterli oluyormus. Hiç anne sütü almazsa 2 yada 3 doz dedi . Sonbahar mevsim özellikle rota mevsimiymis yaptırdım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…