- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #15.241
Ventolin ve serum fizyolojik yarim yarim koyuyorum tam uykusu geldiginde veriyordum bu sekilde daha rahat alıyordu buhari birde agizdan degil burundan vereceksin burun deliklerine tutacaksin. Etkisini yarim saatte belli ediyor cnmCnm.buhari nasıl veriyorsun.doktor bize nebulizator aldırdı. Ama ne bilim pek işe yaramıyor sanki.
Bende ig ye yeni kaydoldum nasıl buluyorsunuz birbiriniziBende ig deyim bir çok kişi de var bende muhabbet nerde çözemedim
Büyüteç var ya ona basıp bulmak istediğin kişiyi yazıyorsun. Tabi ki ig adını bilmen gerekiyor.Bende ig ye yeni kaydoldum nasıl buluyorsunuz birbirinizi
Buralardayim kuzum.benim bebenin uyku duzeniyle ugrasiyorum sil bastan :)))
Canım bizim düzen yoktu zaten varolan herşey daha da bozuldu. Buaralar isyaaannnn :)Buralardayim kuzum.benim bebenin uyku duzeniyle ugrasiyorum sil bastan :)))
Bize doktor ventolin vermedi.sadece serum fizyolojik yeterli dedi. Eczaneden alacaktım kendim.o da doktorun söylemeden alma dedi. Öyle kaldım.Ventolin ve serum fizyolojik yarim yarim koyuyorum tam uykusu geldiginde veriyordum bu sekilde daha rahat alıyordu buhari birde agizdan degil burundan vereceksin burun deliklerine tutacaksin. Etkisini yarim saatte belli ediyor cnm
kilosu gayet normal.bizde 3may kontrolumuzde 6 kiloyduk.sutun varsa ek birseye gerek yok bence.ben yatarken sadece 1 ya da 2 olcek mama veriyorum meme ustune.sutumun durumuna gore tamamenCanlar bugün 3.ay kontrolümuze gittik aslında 1 hafta sonra 3 aylık olacağız ama öyle denk geldi. Tam 6 kilo 64 cm olumsuz. Doktor ek gıda onermedi. 6 ay inş sadece anne sütüyle gidebileceğiz bi aksilik olmazsa. Ama annem kilosundan pek memnun deil. Ek biseylere başlasak kilosu da artar diyor ama ben pek taraftar deilim. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bence kilosu da boyu da normal hatta boyu uzun masallah.Canlar bugün 3.ay kontrolümuze gittik aslında 1 hafta sonra 3 aylık olacağız ama öyle denk geldi. Tam 6 kilo 64 cm olumsuz. Doktor ek gıda onermedi. 6 ay inş sadece anne sütüyle gidebileceğiz bi aksilik olmazsa. Ama annem kilosundan pek memnun deil. Ek biseylere başlasak kilosu da artar diyor ama ben pek taraftar deilim. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ya ben verdim mandalina suyu 1 çay kaşığı. Bir daha vermem. Zeytinyağı ile beraber.bu zeytinyağını bir çok doktor söylüyor. Ben aklıma geldikçe vermeye çalışıyorum.
6 kilo gayet iyi doktor da iyi demistir mutlaka anneler
6 kilo gayet iyi doktorlara gore annen niye memnun kalmamis :)Canlar bugün 3.ay kontrolümuze gittik aslında 1 hafta sonra 3 aylık olacağız ama öyle denk geldi. Tam 6 kilo 64 cm olumsuz. Doktor ek gıda onermedi. 6 ay inş sadece anne sütüyle gidebileceğiz bi aksilik olmazsa. Ama annem kilosundan pek memnun deil. Ek biseylere başlasak kilosu da artar diyor ama ben pek taraftar deilim. Siz ne düşünüyorsunuz?
Benim annemde doğduğundan beri sütün az, doymuyor diyor :)Canlar bugün 3.ay kontrolümuze gittik aslında 1 hafta sonra 3 aylık olacağız ama öyle denk geldi. Tam 6 kilo 64 cm olumsuz. Doktor ek gıda onermedi. 6 ay inş sadece anne sütüyle gidebileceğiz bi aksilik olmazsa. Ama annem kilosundan pek memnun deil. Ek biseylere başlasak kilosu da artar diyor ama ben pek taraftar deilim. Siz ne düşünüyorsunuz?
Valla herkes ayni konudan sikayetci bu aydan sonra duzelirler insallah yaCanım bizim düzen yoktu zaten varolan herşey daha da bozuldu. Buaralar isyaaannnn :)
Valla canim Su yapı olarak uzun ince gidiyor annem de toplu olsun istiyor. Midesinı bi kusturursen daha sonra yesiremessin diyor biraz ondan memnun deil6 kilo gayet iyi doktor da iyi demistir mutlaka anneler
6 kilo gayet iyi doktorlara gore annen niye memnun kalmamis :)
Yani ek gıdadan kastım devam sütü aslında :) ama vermek istemiyorum şahsen. Hedefim 6 ay sadece anne sütü kısmetseBenim annemde doğduğundan beri sütün az, doymuyor diyor :)
Bence kilosu gayet iyi, için rahat edecekse devam sütü takviyesi yap ek gıda için çok erken bence
Aaa öyle mi sağol canım bir daha mandalina vermem o zaman. Tadımlık gibi zaten 2 3 çay kaşığı dedi mama takviyesi de alıyoruz ya biz daha erken ek gıdaya gecwcwgiz
Canim B3n yazarken yanlış yazmisim zeytinyağı yok. Hatta ben kabiz diye vermiştim doktor ilk 6 ay bebegim vücuduna kesinlikle yağ girmemeli verme dwdiYa ben verdim mandalina suyu 1 çay kaşığı. Bir daha vermem. Zeytinyağı ile beraber.bu zeytinyağını bir çok doktor söylüyor. Ben aklıma geldikçe vermeye çalışıyorum.
Banada zengin omega3 kaynağı verebilirsin dedi canim ne yapacağımızı şaşırdık :)))Canim B3n yazarken yanlış yazmisim zeytinyağı yok. Hatta ben kabiz diye vermiştim doktor ilk 6 ay bebegim vücuduna kesinlikle yağ girmemeli verme dwdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?