2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Cnm.buhari nasıl veriyorsun.doktor bize nebulizator aldırdı. Ama ne bilim pek işe yaramıyor sanki.
Ventolin ve serum fizyolojik yarim yarim koyuyorum tam uykusu geldiginde veriyordum bu sekilde daha rahat alıyordu buhari birde agizdan degil burundan vereceksin burun deliklerine tutacaksin. Etkisini yarim saatte belli ediyor cnm

Ventolin ve serum fizyolojik yarim yarim koyuyorum tam uykusu geldiginde veriyordum bu sekilde daha rahat alıyordu buhari birde agizdan degil burundan vereceksin burun deliklerine tutacaksin. Etkisini yarim saatte belli ediyor cnm
Bize doktor ventolin vermedi.sadece serum fizyolojik yeterli dedi. Eczaneden alacaktım kendim.o da doktorun söylemeden alma dedi. Öyle kaldım.

Canlar bugün 3.ay kontrolümuze gittik aslında 1 hafta sonra 3 aylık olacağız ama öyle denk geldi. Tam 6 kilo 64 cm olumsuz. Doktor ek gıda onermedi. 6 ay inş sadece anne sütüyle gidebileceğiz bi aksilik olmazsa. Ama annem kilosundan pek memnun deil. Ek biseylere başlasak kilosu da artar diyor ama ben pek taraftar deilim. Siz ne düşünüyorsunuz?

F ferda88 3.ay cok erken tattirmak icin bile.baya erkenci doktor.mandalina asitli onun yerine armut seftali veya elma dene bence.asitli meyveler daa ilerleyrn aylarda.

kilosu gayet normal.bizde 3may kontrolumuzde 6 kiloyduk.sutun varsa ek birseye gerek yok bence.ben yatarken sadece 1 ya da 2 olcek mama veriyorum meme ustune.sutumun durumuna gore tamamen

Bence kilosu da boyu da normal hatta boyu uzun masallah.

F ferda88 3.ay cok erken tattirmak icin bile.baya erkenci doktor.mandalina asitli onun yerine armut seftali veya elma dene bence.asitli meyveler daa ilerleyrn aylarda.
Ya ben verdim mandalina suyu 1 çay kaşığı. Bir daha vermem. Zeytinyağı ile beraber.bu zeytinyağını bir çok doktor söylüyor. Ben aklıma geldikçe vermeye çalışıyorum.

6 kilo gayet iyi doktor da iyi demistir mutlaka anneler
6 kilo gayet iyi doktorlara gore annen niye memnun kalmamis :)

Benim annemde doğduğundan beri sütün az, doymuyor diyor :)
Bence kilosu gayet iyi, için rahat edecekse devam sütü takviyesi yap ek gıda için çok erken bence

6 kilo gayet iyi doktor da iyi demistir mutlaka anneler

6 kilo gayet iyi doktorlara gore annen niye memnun kalmamis :)
Valla canim Su yapı olarak uzun ince gidiyor annem de toplu olsun istiyor. Midesinı bi kusturursen daha sonra yesiremessin diyor biraz ondan memnun deil

Benim annemde doğduğundan beri sütün az, doymuyor diyor :)
Bence kilosu gayet iyi, için rahat edecekse devam sütü takviyesi yap ek gıda için çok erken bence
Yani ek gıdadan kastım devam sütü aslında :) ama vermek istemiyorum şahsen. Hedefim 6 ay sadece anne sütü kısmetse

Aaa öyle mi sağol canım bir daha mandalina vermem o zaman. Tadımlık gibi zaten 2 3 çay kaşığı dedi mama takviyesi de alıyoruz ya biz daha erken ek gıdaya gecwcwgiz

Ya ben verdim mandalina suyu 1 çay kaşığı. Bir daha vermem. Zeytinyağı ile beraber.bu zeytinyağını bir çok doktor söylüyor. Ben aklıma geldikçe vermeye çalışıyorum.
Canim B3n yazarken yanlış yazmisim zeytinyağı yok. Hatta ben kabiz diye vermiştim doktor ilk 6 ay bebegim vücuduna kesinlikle yağ girmemeli verme dwdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…