- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #15.261
Ay valla şaşırdık napcami zi bana kızdı 6 aydan önce sakın verme diye bence verilebilir doğal zeytinyag sonuçta zararlı birsey degilBanada zengin omega3 kaynağı verebilirsin dedi canim ne yapacağımızı şaşırdık :)))
Süte de hiç dikkat etmdim ki kız bi daha içtiğimde bakarımSüt için işe yaramıyormu?
anladim canim.bende kasim ortalarinda baslicam tattirmalara.4.5 aylik oluyor.once yogurt vericem.sonra sebze en sona meyve.sebzelerden havuc patates kabak.haslayip catalla ezicem.sonrada yavas yavas karistirmaya baslicam.tatlandirmalari tamamen organik sekersiz pekmezle yapicamAaa öyle mi sağol canım bir daha mandalina vermem o zaman. Tadımlık gibi zaten 2 3 çay kaşığı dedi mama takviyesi de alıyoruz ya biz daha erken ek gıdaya gecwcwgiz
Bnde organik pekmez bulamadım canım ya herkes organik diyor ama güvenemedim üzüm alıp kaynatıp kendim yapmayı dusunuyorumanladim canim.bende kasim ortalarinda baslicam tattirmalara.4.5 aylik oluyor.once yogurt vericem.sonra sebze en sona meyve.sebzelerden havuc patates kabak.haslayip catalla ezicem.sonrada yavas yavas karistirmaya baslicam.tatlandirmalari tamamen organik sekersiz pekmezle yapicam
Çok hızlı bi hafta olmuş kuzum:)sonu hayır olsun inşallah.bizde herşey yolunda şükür bi sıkıntı yok büyüyoruz kuzumla:))L Light Of God F ferda88
kızlar geldim :))
kuduz aşısı olayından haberiniz var mı bilmiyorum ama bu memlekette kuduz aşısı olmadığı için çarşamba günü sabah istanbula gidip aşı olup akşam evime geldim.
dayak yemiş gibiyim, çok yoruldum.
2 kasımda son doz aşı var, burada bir veterinerden umutluyum. derdimi yazdım kendisine, şükür ki türk :)) inşallah bir çözüm bulunur ve ben bir daha gitmem türkiyeye bunun için :)))
baya yoğun bir hafta oldu, izmir maceralarıma istanbul-tiran aşı maceraları da eklendi :)) unutamayacağım iki hafta yaşadım valla o kedicik sayesinde :)))
siz nasılsınız, herşey yolunda mı ?*
Canım denemediğim marka kalmadı Dr browns avent nuk Hiçbirini almadı.aldığı tek marka bebedor:))benim kuzum Pahalı hiçbişey kabul etmiyo:))hastanede ona alıştığı için bi tek onunla içiyor.ben deliğini büyütüyorum yine hastanede büyütüp içiriyorlardı alışmış kuzum foşur foşur mama akmazsa hiç içmiyo biberonun başlığını çiğneyip duruyor:)))L Light Of God canım sen arya mamayı hep döküyor içmiyor diyordun ya aklıma birşey geldi sizin biberon hangi marka deliginj kontrol ettin mi . Bende aynı şeyi yaşadım birkaç gündür fark ettin ki hızlı alınca içemiyor tukuruyor ağlıyor. Dr.brownsu 1 numarasinj rahat içiyor hiç tükürmüyor
Sekersiz pekmezi ilk defa duyuyorummanladim canim.bende kasim ortalarinda baslicam tattirmalara.4.5 aylik oluyor.once yogurt vericem.sonra sebze en sona meyve.sebzelerden havuc patates kabak.haslayip catalla ezicem.sonrada yavas yavas karistirmaya baslicam.tatlandirmalari tamamen organik sekersiz pekmezle yapicam
benim yengem yapiyor koyde.ondan aldim.dut elma ve armut pekmezim var seker katkisiz.bence sende cevrende varsa bir arastir koylerden falan.instagramda da satis yapanlar vardir mutlakaBnde organik pekmez bulamadım canım ya herkes organik diyor ama güvenemedim üzüm alıp kaynatıp kendim yapmayı dusunuyorum
kendi yengem yapiyor.saatlerce kayniyor buyuk tavalarda.kendi aromasiyla tatlaniyor canim.Sekersiz pekmezi ilk defa duyuyorumm
dereotu,bol su,tahin helvasi,komposto,uzum,kabe hurmasi deneyebilirsin.bir de bira mayasi tabletleri var.onlar arastir istersenMerhaba anneler araniza yeni katildim artik surekli bende burdayim size bisey sormak istiyorum oglum 3 aylik emziriyorum aradada doymadigini anladigimda ek mama veriyorum gece daha onceden sabah uyandigimda sutum akiyordu surekli cok geliyordu simdi eskisi gbi degil 8 saat emmesin yine o duruma gelmiyor cay iciyorum butun herseyi yemeye calisiyorum ama yinede cok sut dolmuyo bana yardimci olurmusunuz
Koydekikere bir sorayım canimbenim yengem yapiyor koyde.ondan aldim.dut elma ve armut pekmezim var seker katkisiz.bence sende cevrende varsa bir arastir koylerden falan.instagramda da satis yapanlar vardir mutlaka
Masallah arya pek mütevazi olacak.her bebek farklı işte ya benimki de çok gelince içemiyor.Canım denemediğim marka kalmadı Dr browns avent nuk Hiçbirini almadı.aldığı tek marka bebedor:))benim kuzum Pahalı hiçbişey kabul etmiyo:))hastanede ona alıştığı için bi tek onunla içiyor.ben deliğini büyütüyorum yine hastanede büyütüp içiriyorlardı alışmış kuzum foşur foşur mama akmazsa hiç içmiyo biberonun başlığını çiğneyip duruyor:)))
dereotu,bol su,tahin helvasi,komposto,uzum,kabe hurmasi deneyebilirsin.bir de bira mayasi tabletleri var.onlar arastir istersen
Aynen canım:)oyuncakta da öyle Pahalı oyuncakların yüzüne bakmıyor ucuz olanlara bayılıyor:)))Masallah arya pek mütevazi olacak.her bebek farklı işte ya benimki de çok gelince içemiyor.
Her eve lazım böyle bir aryacik :))) ömür boyu böyle mütevazi olur insalah minnosunAynen canım:)oyuncakta da öyle Pahalı oyuncakların yüzüne bakmıyor ucuz olanlara bayılıyor:)))
Aminn canım benim hepimizin evladı inşallah hayırla sağlıkla büyür gelişirHer eve lazım böyle bir aryacik :))) ömür boyu böyle mütevazi olur insalah minnosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?