2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Aaa öyle mi sağol canım bir daha mandalina vermem o zaman. Tadımlık gibi zaten 2 3 çay kaşığı dedi mama takviyesi de alıyoruz ya biz daha erken ek gıdaya gecwcwgiz
anladim canim.bende kasim ortalarinda baslicam tattirmalara.4.5 aylik oluyor.once yogurt vericem.sonra sebze en sona meyve.sebzelerden havuc patates kabak.haslayip catalla ezicem.sonrada yavas yavas karistirmaya baslicam.tatlandirmalari tamamen organik sekersiz pekmezle yapicam

Bnde organik pekmez bulamadım canım ya herkes organik diyor ama güvenemedim üzüm alıp kaynatıp kendim yapmayı dusunuyorum

Çok hızlı bi hafta olmuş kuzum:)sonu hayır olsun inşallah.bizde herşey yolunda şükür bi sıkıntı yok büyüyoruz kuzumla:))

L Light Of God canım sen arya mamayı hep döküyor içmiyor diyordun ya aklıma birşey geldi sizin biberon hangi marka deliginj kontrol ettin mi . Bende aynı şeyi yaşadım birkaç gündür fark ettin ki hızlı alınca içemiyor tukuruyor ağlıyor. Dr.brownsu 1 numarasinj rahat içiyor hiç tükürmüyor

Canım denemediğim marka kalmadı Dr browns avent nuk Hiçbirini almadı.aldığı tek marka bebedor:))benim kuzum Pahalı hiçbişey kabul etmiyo:))hastanede ona alıştığı için bi tek onunla içiyor.ben deliğini büyütüyorum yine hastanede büyütüp içiriyorlardı alışmış kuzum foşur foşur mama akmazsa hiç içmiyo biberonun başlığını çiğneyip duruyor:)))

Sekersiz pekmezi ilk defa duyuyorumm

Merhaba anneler araniza yeni katildim artik surekli bende burdayim size bisey sormak istiyorum oglum 3 aylik emziriyorum aradada doymadigini anladigimda ek mama veriyorum gece daha onceden sabah uyandigimda sutum akiyordu surekli cok geliyordu simdi eskisi gbi degil 8 saat emmesin yine o duruma gelmiyor cay iciyorum butun herseyi yemeye calisiyorum ama yinede cok sut dolmuyo bana yardimci olurmusunuz

Bnde organik pekmez bulamadım canım ya herkes organik diyor ama güvenemedim üzüm alıp kaynatıp kendim yapmayı dusunuyorum
benim yengem yapiyor koyde.ondan aldim.dut elma ve armut pekmezim var seker katkisiz.bence sende cevrende varsa bir arastir koylerden falan.instagramda da satis yapanlar vardir mutlaka

dereotu,bol su,tahin helvasi,komposto,uzum,kabe hurmasi deneyebilirsin.bir de bira mayasi tabletleri var.onlar arastir istersen

Masallah arya pek mütevazi olacak.her bebek farklı işte ya benimki de çok gelince içemiyor.

PEKMEZ
Kızlar pekmez le ilgili geçen bir anne bir yazı paylaşmıştı okuyunca çok şaşırdım. Bulursam paylaşayım. Kısa özeti şu. Evde kazanlarda kaynatılır yapılan pekmezin daha çok kanserojen olduğu yönünde. Umarım bulurum yazıyı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…