- 21 Mayıs 2012
- 2.279
- 2.280
- 333
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #15.281
Kızlar topiğimize nazar mı ettik herkes nerde geri gelin lütfen benim burda hiç kimsem yok ne komsu ne arkadassiz varsınız siz de ig lara gitmeyin benim yooook buraya geliin yine kopalım eski günlerde ki gibi
Masallah cnm size. Ek bisilere ancak tadimlik baslayabilirsin tatlim mesela doruk 27 sinde 3 aylik olacak ben aralik basi ufaktan meyvelerin suyundan sebzelerin deninden agzina azcik koyacağımCanlar bugün 3.ay kontrolümuze gittik aslında 1 hafta sonra 3 aylık olacağız ama öyle denk geldi. Tam 6 kilo 64 cm olumsuz. Doktor ek gıda onermedi. 6 ay inş sadece anne sütüyle gidebileceğiz bi aksilik olmazsa. Ama annem kilosundan pek memnun deil. Ek biseylere başlasak kilosu da artar diyor ama ben pek taraftar deilim. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ben de buralardayım ama grubu koparamiyoruz anlaşılanBen burdayım
Ben de buralardayım ama grubu koparamiyoruz anlaşılan
Bi de face Çıkarma Başımıza:))))zaten zorla ig açtım:))))Bende burdayiiimmmm ig deyim de ama burdayimda canlarim benim.ufak pasa hastacık oldu onunla uğraşıyorum keşke facede falan mi grup kursak orda toplansak en azindan nasil bisi yapabiliriz diye düşünüyorum ben hepinizi cok seviyorum kim.ne derse uyarim
Bende geldim şimdiii yalnız bırakır mıyım hiç:)Kızlar topiğimize nazar mı ettik herkes nerde geri gelin lütfen benim burda hiç kimsem yok ne komsu ne arkadassiz varsınız siz de ig lara gitmeyin benim yooook buraya geliin yine kopalım eski günlerde ki gibi
Canim doruk 27 temmuz dogumlu mu ? :OMasallah cnm size. Ek bisilere ancak tadimlik baslayabilirsin tatlim mesela doruk 27 sinde 3 aylik olacak ben aralik basi ufaktan meyvelerin suyundan sebzelerin deninden agzina azcik koyacağım
Canım biz yazalım bari kopmayalım, gelen gelir yineKızlar topiğimize nazar mı ettik herkes nerde geri gelin lütfen benim burda hiç kimsem yok ne komsu ne arkadassiz varsınız siz de ig lara gitmeyin benim yooook buraya geliin yine kopalım eski günlerde ki gibi
O kalıpları eve gelir gelmez buzluğa koym dmi bi dahaki sefer için ötle kullnaabilirm yani devmalı dmi iki kalıp arasına koyabilirm .iki tane alm eczandenVala cnm ne kadar dayanıyor bilmiyorum ama biz 10 saat araba yolculuğu yaptık. Termos un içine koymuştum hiçbir şey olmadı. Sen uzun vade kullanacağınız için şöyle bir şey de yapabilirsin.elektrikli termoslar var.fişe takıyorsun soğuk kalıyor onları arastirabilirsin. Ya da dediğim bu kaliplarla bir dene bakalım sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?