2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Masallah cnm size. Ek bisilere ancak tadimlik baslayabilirsin tatlim mesela doruk 27 sinde 3 aylik olacak ben aralik basi ufaktan meyvelerin suyundan sebzelerin deninden agzina azcik koyacağım

Bi de face Çıkarma Başımıza:))))zaten zorla ig açtım:))))

Masallah cnm size. Ek bisilere ancak tadimlik baslayabilirsin tatlim mesela doruk 27 sinde 3 aylik olacak ben aralik basi ufaktan meyvelerin suyundan sebzelerin deninden agzina azcik koyacağım
Canim doruk 27 temmuz dogumlu mu ? :O

Ya bu ig de toplu konuşmamı yapiosunuz nabiosunuz hala anlamadim

O kalıpları eve gelir gelmez buzluğa koym dmi bi dahaki sefer için ötle kullnaabilirm yani devmalı dmi iki kalıp arasına koyabilirm .iki tane alm eczanden

Kizlar giremedim k.bakmayin tek benim girmememle degilmis sakinlik demekki.benim yavrum üç saattir susmadan agladi kv yanda oturuyor onu cagirdim hemen simdi anca sustu yoruldu cocugum aglamaktan.o agladi ben ağladım.bide dışarıya ciktik bugun emmedi pek saatlerce ac kaldi evin onune gelince basladi aglamaya susmadan,sakinlesince emdi.sonra 11 den bu yana agliyo suan sustu.basimda agriyodu kizimin cigliklari tepeme çıktı elim ayagim birbirine girdi agri kesici içtim suan iyiyim.bu gece gecsin birdaha böyle aglamasin yavrum.buyuse keske çabucak gaz dan agladi yavrum.birde saatlerce uykusuz kalinca olan oldu.fitil verdik damlasiyla brlikte.rezene cayim bitmisti bugun aldim şimdi içtim faydasını goruyorum nyse bendeki havadisler byle .bugun ne alisveristen anladim nede baska bsyden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…