- 25 Mayıs 2013
- 14.033
- 20.742
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #15.301
Geçmiş olsun ç AminKizlar giremedim k.bakmayin tek benim girmememle degilmis sakinlik demekki.benim yavrum üç saattir susmadan agladi kv yanda oturuyor onu cagirdim hemen simdi anca sustu yoruldu cocugum aglamaktan.o agladi ben ağladım.bide dışarıya ciktik bugun emmedi pek saatlerce ac kaldi evin onune gelince basladi aglamaya susmadan,sakinlesince emdi.sonra 11 den bu yana agliyo suan sustu.basimda agriyodu kizimin cigliklari tepeme çıktı elim ayagim birbirine girdi agri kesici içtim suan iyiyim.bu gece gecsin birdaha böyle aglamasin yavrum.buyuse keske çabucak gaz dan agladi yavrum.birde saatlerce uykusuz kalinca olan oldu.fitil verdik damlasiyla brlikte.rezene cayim bitmisti bugun aldim şimdi içtim faydasını goruyorum nyse bendeki havadisler byle .bugun ne alisveristen anladim nede baska bsyden.
Bizim dr da zeytinyağı b agirsaklara gelene kadar emilir bi ise yaramaz kabizlik icin dedi kullanmayin dediBanada zengin omega3 kaynağı verebilirsin dedi canim ne yapacağımızı şaşırdık :)))
Ay valla 2 gune kakaya hasret kaldik bugün 8 gun oldu dr 10 gune kadar bekle sonra fotil verirsin dedi dort gozle bekliyozGünaydın anneler benim Facebook'um yok maalesef buradan konuşabiliyorum nasılsınız oğluşum her zamanki gibi saat 6:00'da kalktı emdiği şuan oyun halısında arkadaşlarıyla takılıyor bize yüz vermiyor hiç ...
Benim yavrum artık günlük değil iki güne bir kaka yapıyor ayın 28'inde doktor kontrolümüz var üçüncü ay inşallah üçüncü ayımıza giriyoruz bakalım boyumuz kilomuz sağlık durumunuz nasıl inşallah her şey hayırlısıyla yolundadır bütün yavruları sağlık mutluluk uyku ve oyun diliyorum
Geçenlerde bir arkadaşımın kızının da aynı durum oldu yani 8.09 gün yapmadı kakasını sonrasında bir yaptı kafasına kadar taşmıştı bizim Ertuğrulbey de dört gün yapmadı en fazla şimdilik Ama genelde iki günde bir ya da iki günü doldurup yapıyor kaka yapmamakta ciddi sıkıntı kendini sıkıyor yavrumAy valla 2 gune kakaya hasret kaldik bugün 8 gun oldu dr 10 gune kadar bekle sonra fotil verirsin dedi dort gozle bekliyoz
Canım calpol verseydin belki bi yeri ağrıyordur.. benim kuzum da iki gece ağladı biraz bekledim susmayınca verdim şuruptan 15 20 dk sonra uyuduKizlar giremedim k.bakmayin tek benim girmememle degilmis sakinlik demekki.benim yavrum üç saattir susmadan agladi kv yanda oturuyor onu cagirdim hemen simdi anca sustu yoruldu cocugum aglamaktan.o agladi ben ağladım.bide dışarıya ciktik bugun emmedi pek saatlerce ac kaldi evin onune gelince basladi aglamaya susmadan,sakinlesince emdi.sonra 11 den bu yana agliyo suan sustu.basimda agriyodu kizimin cigliklari tepeme çıktı elim ayagim birbirine girdi agri kesici içtim suan iyiyim.bu gece gecsin birdaha böyle aglamasin yavrum.buyuse keske çabucak gaz dan agladi yavrum.birde saatlerce uykusuz kalinca olan oldu.fitil verdik damlasiyla brlikte.rezene cayim bitmisti bugun aldim şimdi içtim faydasını goruyorum nyse bendeki havadisler byle .bugun ne alisveristen anladim nede baska bsyden.
Valla vermedim canım aklimada gelmedi zararli degilmi ya her agridiginda calpol verilirmi ? Fitil verince bir saate sustu uyudu.ne bileyim iste su gazdan dertliyim bir buyuseler azcik en azindan 6 7 aylik olsalar boyle olmaz dye umuyorum.Canım calpol verseydin belki bi yeri ağrıyordur.. benim kuzum da iki gece ağladı biraz bekledim susmayınca verdim şuruptan 15 20 dk sonra uyudu
Aynen benim hesabim falan yok acamamda esim kızar.burda boyle iyiyiz :) kadin kadinaKızlaar günaydınlaarr
Boşverin ig face whatsappı buranın tadı başka hem herkesin ortak kullandığı yer diğer hesaplaeda hep eksik olacakCanlandıralım şu topiği yahuu Boyle giderse nasıl gorucez 7000 li sayfaları
Ahh nasil icim yandi anlatamam.o suzulen gozyaslarini gordukce kahroldum.bitsin şu kahrolasi gaz .6 aylik olsalar boyle olmaz dye umuyor ve bekliyrm aylar gecsin dye.Geçmiş olsun ç Amin
Rabbim şifa versin bir daha yaşatmasın hayırlısıyla şu gaz olaylarından bir kurtulsaydık biz de aynı inleyerek uyanıyoruz karnımıza çekiyoruz ayaklarınızı
İnsan hiç kıyamıyor yavrulara içim acıyo vallahi
Gecmis olsun canım neyi var paşanın :/Bende burdayiiimmmm ig deyim de ama burdayimda canlarim benim.ufak pasa hastacık oldu onunla uğraşıyorum keşke facede falan mi grup kursak orda toplansak en azindan nasil bisi yapabiliriz diye düşünüyorum ben hepinizi cok seviyorum kim.ne derse uyarim
Aynen benim hesabim falan yok acamamda esim kızar.burda boyle iyiyiz :) kadin kadina[/QUOTE
Kız orada erkek mi var sanki Allah iyiliğini versin :) orada sohbet etmek daha kolay aslında en azından benim için
buralardayım canım başka yerlere gitmedim dün misafir vardı önceki gün de rahatsizlandım giremedimmatsiyahoje nerelerdesin
Günaydın canım aynen öyle kalan sağlar bizimdir hesabı :)gunaydin herkese
topikte kalanlarla muhabbete devam ederiz:)herkes istedigi yerde sohbetini etsin slklntl yok:))
gaz problemi ara ara benim kizimda da oluyor.cok gazli bir bebek diil ama vurunca da vuruyor.evde nurse harweys surup vardi.gecen sancisi olunca onu actim.cok memnun kaldim masallah alttan ustten cikti gazlar.bizde kaka problemi yok Allaha sukur.bazen her bez bile kakali olabiliyor.ama bazen yaptimmi da tam yapiyor bu sabah oldugu gibi:)kaka temizledim banyoda sabah sabah
sağol canım perşembe gece başladı cuma devam etti ateşlendim ishal bulantı halsizlik de vardı. gıda zehirlenmesi diye düşündüm ama neyden oldu anlamadım. o halde bide cumartesi günkü misafire hazırlık yaptım çok perişan oldummatsiyahoje neyin var canım geçmiş olsun
Ayyy kiyamam ya. Ne zordur bilirim. Bende hamilelikte gecirdim gıda zehirlenmesini. Öyle zamanlarda bide misafir mahvediyo insanı. Geçmiş olsun canim iyimisin simdisağol canım perşembe gece başladı cuma devam etti ateşlendim ishal bulantı halsizlik de vardı. gıda zehirlenmesi diye düşündüm ama neyden oldu anlamadım. o halde bide cumartesi günkü misafire hazırlık yaptım çok perişan oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?