2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Gecmis olsun canim. Sen gida zehirlenmesini cok sık yasiyorsun kuzum disardan yedigin yerleri bir daha dusun derim. Disardan yemiyorsan da evdende olabilir. Bu konuda cok hassasim ben. Suphelendigim yumurta tavuk süt ne varsa acimam atarim. Bi kere butun tavugu attim cope gecen kutu peynir almisti esim bi actim asitlenmis tadi. Fisi de yoktu hop cope. Hayir emziriyoruz bi de sute gecerse diye korkuyorum.

Kızlar topiğimize nazar mı ettik herkes nerde geri gelin lütfen benim burda hiç kimsem yok ne komsu ne arkadas siz varsınız siz de ig lara gitmeyin benim yooook buraya geliin yine kopalım eski günlerde ki gibi
Kuzum ya sen de kendimi goruyorum. Ben de tuncelide yasarken ayni durumdaydim. Lojmandaki komsularin nasil ? Sicak degiller mi.

Mutlu pazarlar kızlar
Bugun benim oğlanda kısa kısa uyuyup çığlık cigliga uyanıyor bir yeri ağrıyor ama neresi bilemiyorum salı günü de aşımız var 4.ay.

Mutlu pazarlar kızlar
Bugun benim oğlanda kısa kısa uyuyup çığlık cigliga uyanıyor bir yeri ağrıyor ama neresi bilemiyorum salı günü de aşımız var 4.ay.
Acaba bugün doymuyor olabilir mi canım? Benim kızım doymadığında yapıyor onu. Ay inşallah ateslenmeden atlarsiniz. Daha bize 1 ay var ama sen yine de gelismeleri haberdar et olur mu?

Acaba bugün doymuyor olabilir mi canım? Benim kızım doymadığında yapıyor onu. Ay inşallah ateslenmeden atlarsiniz. Daha bize 1 ay var ama sen yine de gelismeleri haberdar et olur mu?

Bilmiyorum ki canim acaba doymuyor mu,uyanık olduğunda çok fazla emip kustu haliyle göğüsler boş gibi şimdi.1 saati geçti şimdi uykusu eğer devam etseydi ağrı kesici verecektir valla

Benim de yasadigim yerde hic komsuluk yok ya. O kadar kotu bisey ki. Bi kez yan komsuya tanisma amaçlı gittim. O ama bana hic gelmedi. Ben de gorusmek istemiyodur diye bi daha gitmedim.
Yeni tasinan eve hosgeldine gidilir benim bildigim oyle olmasi gerekmiyo mu?
Kimsenin kimseden haberi yok. Insallah en kisa zamanda bu apartmandan tasiniriz da komsulugun yasandigi bi yere gideriz. Cunku hala bi yerlerde komsuluk var biliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…