- 26 Ağustos 2016
- 1.105
- 1.293
- 63
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #15.321
Allahim darisi basimiza nolurrrrr ben de kaka temizlemek istiyorummmmmValla bizde kaka yi 2 günde bir yapanlardanizda bugün nolduysa sabahtan beri 3.kez kaka yaptik
Gecmis olsun canim. Sen gida zehirlenmesini cok sık yasiyorsun kuzum disardan yedigin yerleri bir daha dusun derim. Disardan yemiyorsan da evdende olabilir. Bu konuda cok hassasim ben. Suphelendigim yumurta tavuk süt ne varsa acimam atarim. Bi kere butun tavugu attim copesağol canım perşembe gece başladı cuma devam etti ateşlendim ishal bulantı halsizlik de vardı. gıda zehirlenmesi diye düşündüm ama neyden oldu anlamadım. o halde bide cumartesi günkü misafire hazırlık yaptım çok perişan oldum
Senin de ig varmiş ya kıss :)Kızlaar günaydınlaarr
Boşverin ig face whatsappı buranın tadı başka hem herkesin ortak kullandığı yer diğer hesaplaeda hep eksik olacakCanlandıralım şu topiği yahuu Boyle giderse nasıl gorucez 7000 li sayfaları
Burayi erkeklerde okuyor ki canimAynen benim hesabim falan yok acamamda esim kızar.burda boyle iyiyiz :) kadin kadina
Buyukler popoya az bi zeytinyag transferini onerir hep canim denedin mi zararli mi ya da onu bilmiyorum. Annem butun yegenlerime zorda kalinca zeytinyagi surerdi heme yapardi kuzularAllahim darisi basimiza nolurrrrr ben de kaka temizlemek istiyorummmmm
Kuzum ya sen de kendimi goruyorum. Ben de tuncelide yasarken ayni durumdaydim. Lojmandaki komsularin nasil ? Sicak degiller mi.Kızlar topiğimize nazar mı ettik herkes nerde geri gelin lütfen benim burda hiç kimsem yok ne komsu ne arkadassiz varsınız siz de ig lara gitmeyin benim yooook buraya geliin yine kopalım eski günlerde ki gibi
Inşallah canim bi gün kaka görmenin beni bu kadar mutlu edeceğini söyleseler inanmazdimAllahim darisi basimiza nolurrrrr ben de kaka temizlemek istiyorummmmm
Acaba bugün doymuyor olabilir mi canım? Benim kızım doymadığında yapıyor onu. Ay inşallah ateslenmeden atlarsiniz. Daha bize 1 ay var ama sen yine de gelismeleri haberdar et olur mu?Mutlu pazarlar kızlar
Bugun benim oğlanda kısa kısa uyuyup çığlık cigliga uyanıyor bir yeri ağrıyor ama neresi bilemiyorum salı günü de aşımız var 4.ay.
buralardayım canım başka yerlere gitmedim dün misafir vardı önceki gün de rahatsizlandım giremedim
Karpuz suyu her yerdeSenin de ig varmiş ya kıss :)
Allah yardımcın olsun bacım onlara bakmak daha zor vallahiBenim bugünki derdim büyük oğlanlayani kocamla
Yaaa yerim onu benBen oğluma demin "aaaa kaka yapmışsın" dedim dudağı büzdü başladı ağlamaya. Sanki iftira attım
Acaba bugün doymuyor olabilir mi canım? Benim kızım doymadığında yapıyor onu. Ay inşallah ateslenmeden atlarsiniz. Daha bize 1 ay var ama sen yine de gelismeleri haberdar et olur mu?
HahahaaBen oğluma demin "aaaa kaka yapmışsın" dedim dudağı büzdü başladı ağlamaya. Sanki iftira attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?