2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Haklısın eskiden öyleydi hoşgeldine gelirlerdi. Bana geldiler aslında da sonra devamı gelmedi. Hep yaşça büyükler benden. Bir de insan tanımadı bilmediği memlekette kimseye güvenemiyor. Haberleri de izleyince insanın komşuluk yapası kalmıyor

Buyukler popoya az bi zeytinyag transferini onerir hep canim denedin mi zararli mi ya da onu bilmiyorum. Annem butun yegenlerime zorda kalinca zeytinyagi surerdi heme yapardi kuzular
Denedim canim denedim bi ise yaramadı artik bugün fitil verdim aman allahim köpük köpük bi kova s....i ya oglum

Bilmiyorum ki canim acaba doymuyor mu,uyanık olduğunda çok fazla emip kustu haliyle göğüsler boş gibi şimdi.1 saati geçti şimdi uykusu eğer devam etseydi ağrı kesici verecektir valla
Uyuduysa doymustur canim. Belki anlık olarak doymamis olabilir. Bende yaşıyorum zaman zaman. Ins ağrı kesiciye gerek kalmaz

:) istanbula hiç kalmadı o. Herkes birbirinden kaçıyor valla

Benim bugünki derdim büyük oğlanla yani kocamla

Sorma bacım ayni dert bende de var... haftasonuma limon sıktı sağolsun. Sabahtan beri onun sayesinde depresyondayım ama neyin var bile demedi. Gerçi söylesem sanki anlayacak. Neyse ben yine kendi kendime trip atmaya devam

Senin koca bebek ne yaptı hayırdır?

Evde tıkadı gitti. En son geçen hafta ctesi dışarı çıktım. Oda düğün vardı. Bi çıkarıyım şu kızı çocukla hava alsınlar filan yok. Kendi bastı gitti halada gelmedi. Bende trip atcam bakalım anlıcakmı

Sana naptı?

Valla vermedim canım aklimada gelmedi zararli degilmi ya her agridiginda calpol verilirmi ? Fitil verince bir saate sustu uyudu.ne bileyim iste su gazdan dertliyim bir buyuseler azcik en azindan 6 7 aylik olsalar boyle olmaz dye umuyorum.
Bilmiyorum canım ama Sürekli kullanmıyorum çok şiddetli 2 kere ağladı o zaman verdim rahatladı uyudu:)

Odun iste her zamanki odunlugunu yaptı. Suç bende ki hafta ici ayrıydık diye özlemiş olmasını, ilgili olmasını bekledim. Oysa telefon elinde suratıma bile bakmıyor.

deniz doğduğundan beri bu üçüncü oldu ve çok ağır oldu. ilkinde evde dört kişiydik kimseye bişey olmadı bana oldu dışardan fln da yememiştik beklemiş yemek fln da yoktu.
ikincide pizza yemiştik mayonezi sıcak pizzanın üstüne koymuş getirmişler bozulmuş ondan oldu.
bu üçüncü niye tam anlamadım salamdan şüphelendim ama hem çok az yemiştim hem de eşim kendine almış yiyordu kaç gündür. ondan sonra da denemek için yedi hem de baya bi yedi ama bişey olmadı.
aslında sağlıksız beslenmiyorum dışarda yediğim belli yerler var alırken son kullanma tarihine bakarım burnum çok iyi koku alır kokusunda şüphelendiğim bişey olursa hiç bakmam atarım o şeyi ama yok yine de oldu valla

Geçmiş olsun olabiliyor öyle ya bana dokunan şeyler eşime dokunmaz genelde. Benim tavsiyem hiç bir şekilde ısıl işlem görmüş ürün tüketmeyin kızlar. Geçen elime liste geçti hileli ürünlerle ilgili çok ünl sucukların filan bile içinden tırnak deri vs neler yazıyordu sağlık bakanlığının açıkladığı bir listeydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…