2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar ya kaka yapiyor diye sevinirken bugün 5. Kez yaptı. Bu normal mi?
Normalde iki üç günde bi yapan oğlum da
Bugün tam 3 kez yaptı
Acep nedendir diye düşündüm aman rahatlasın yavru da sorarız 3.ay kontrolünde dedim
Seninki kaç gündür yapmıyordu

Normalde iki üç günde bi yapan oğlum da
Bugün tam 3 kez yaptı
Acep nedendir diye düşündüm aman rahatlasın yavru da sorarız 3.ay kontrolünde dedim
Seninki kaç gündür yapmıyordu
Canim benim kızım standart olarak ya günde 1 kez yada 2 günde 1 kez yapıyor hep. Ama bugün bi gariplik oldu anlamadim

haklısın canım yememek lazım eşim almış yiyodu ben de yiyim dedim aman yemez olaydım

Merhaba kızlar
Sürekli okuyorum ama yazamıyorum. Öncelikle hasta olan bütün anne ve bebişlere geçmiş olsun. Benim bebişte hastaydı 2 gündür uykusuzum. Sürekli burun tıkanıklığı ve geniz akıntısı vardı. Elimde aspiratör ve sserum fizyolojik ile geziyorum valla. dün burun tıkanıklığından nefes alamadı kıpkırmızı oldu kuzum. yapmamak için çok direndim ama mecburen sıcak suda viks eritip soluttum ancak o şekilde rahatladı. 2 kere doktora götürdüm ama ilaç vermedi küçük diye burnunu aç ,ıhlamur içir dedi. yapıyorum ama yetmiyor. off bu bebekler hasta olmasın onu öyle sıkıntılı gördükçe ben bittim

geçmiş olsun canım vicks kullanma lütfen boğarsın çocuğu soğanı dörde böl koy odasına bide @gvn1907 demişti yakasına bi ilaç damlatıyormuş

deniz de 6 kere yaptı 7 ve fazlası ishal diye biliyorum yine de 2-3 çay kaşığı su verdim susuz kalmasın diye. geçmiş olsun size de
Ins ishal fln olmamıştır canım kuzucuklarimiz geçmiş olsun denizimede

Yediğin içtiğin etkilemiş olabilir mi
Benim yavru da üç kez kaka yaptı
Uyumuyor bugÜn
Ve defalarca kustu
Neden anlamıyorum
Yani öyle çok farklı bişi de yemedim ki. Alalala bebislerimize nazar mı değdi nedir bütün bebislerde bişe var bugün

geçmiş olsun canım vicks kullanma lütfen boğarsın çocuğu soğanı dörde böl koy odasına bide @gvn1907 demişti yakasına bi ilaç damlatıyormuş
Soğanı da denedim sıcak banyo buharinida deneyim, açık hava yada çıkardık denemediğim kalmadi gecenin 3 nde artık nefes alamayacak hale gelince mecbur kaldım. 1 lt suya çay kaşığının ucuyla koydum çok yakınına koymadım. Viks ile ilgili bebek ölüm haberini okumuştum o yüzden yapmak istemedim ama mecbur kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…