- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #15.381
cold mix de deneyebilirsin.yastigina damlatiyorsunSoğanı da denedim sıcak banyo buharinida deneyim, açık hava yada çıkardık denemediğim kalmadi gecenin 3 nde artık nefes alamayacak hale gelince mecbur kaldım. 1 lt suya çay kaşığının ucuyla koydum çok yakınına koymadım. Viks ile ilgili bebek ölüm haberini okumuştum o yüzden yapmak istemedim ama mecbur kaldım
Tel değiştirince bir süre giremedim biz aynı gazdan muzdarip uyuyamama sorunumuz var deniz iyidir umarımiyiyim canım yoktun sen nasılsın
Yarın aldirayim eşime bugün daha iyi gibi ama bulunsun evde. Sağol canımcold mix de deneyebilirsin.yastigina damlatiyorsun
Canım öncelikle cook gecmiş olsun yazını okudum da benim oglum öğürerek kusuyo arada ne göstergesi acaba bi bilgin var mı fışkırıyo dafışkırarak öğürerek kusmuyorsa normalmiş canım geçmiş olsun
Kız orasını biliyorum lafın gelişi dedim ben onuBurayi erkeklerde okuyor ki canimherkese acik. Resimler felan
Kızlar oğlum parmak emiyor
Cop cop
Çok komik
Ama zararı var mıdır
Ya da nasıl vazgeçirecek
Elini ağzından çekince basıyor çığlık ve ağlamayı
Canimm cok gecmis olsun simdi nasilsin hersey yolundamiKızlar cumleten selamun aleykum topik değişmiş bayagidir giremedim sağlık problemlerim oldu bir girdim ki topik yok umarım herkes iyidir bebişler iyidir
Günaydın canım :)) Ediz kuzuma da Günaydın öperim ikinizi deGünaydıınn :) hastaların iyilestigi,huysuzların sakinlestigi,kaka yapamayanlarin rahat rahat bezlerini doldurdugu,gazlilarin bol bol cikardigi,sabir sinayanlarin uzak oldugu harika otesi bi haftaya baslayalim insallah
iyi canımı çok şükür. inşallah biran önce şu gaz derdi biter çok zorlanıyor bebişlerTel değiştirince bir süre giremedim biz aynı gazdan muzdarip uyuyamama sorunumuz var deniz iyidir umarım
Sağol canımCanım öyemi mlikle cook gecmiş olsun yazını okudum da benim oglum öğürerek kusuyo arada ne göstergesi acaba bi bilgin var mı fışkırıyo da
aleyküm selam.Kızlar cumleten selamun aleykum topik değişmiş bayagidir giremedim sağlık problemlerim oldu bir girdim ki topik yok umarım herkes iyidir bebişler iyidir
Tamam canım sağol
2 hafta kullaniliyo bayatliyo tabikiKızlaar açtığımız mama paketini ne kadar sure kullanmamız gerekiyor bilginiz var mı ? Ben cam kavanoza koydum ama mamayı az verdiğim için uzun sure duruyor bayatlar mı
Teşekkür ederim şimdi kutusunun üstünü okudum 4 hafta diyor2 hafta kullaniliyo bayatliyo tabiki
Canim hava alınca sertleşiyor ağzını iyi kapat. Ama ne kadar bekler bilmiyorumKızlaar açtığımız mama paketini ne kadar sure kullanmamız gerekiyor bilginiz var mı ? Ben cam kavanoza koydum ama mamayı az verdiğim için uzun sure duruyor bayatlar mı
Tamam canım okudum paketin üzerini 3-4 hafta diyor bende ondan fazla kullanamam zaten biterCanim hava alınca sertleşiyor ağzını iyi kapat. Ama ne kadar bekler bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?