2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Lütfen vix solutma canim.cok ufak henuz ben sadece ayak altlarına sürüyorum simdilik korkuyorum acikcasi bebek ölümleri oldu çünkü

Slmm kızlar malum 2016 temmuz anneleri olarak burayida takip ediorum ig da da yazisiorz sıkıntı yok hem ora hem bura okuorum kalan sağlar giden sağlar olayı olsun istemem
Aynen katiliyorum sana burayi özellikle bilgi paylasimi için kullaniyoruz burasi daha özel muhabbetleri yapabileceğimiz bi yer değil bence o yuzden biraz ora biraz bura

Evet ig genel olarak derrtlesme yeri özel konuşma yeri oldu valla
Ayrıca orası da burası da gelmek isteyen herkese açık ig hesabı olanlar ya da olmayıp sadece sohbete gelmek için kapalı bi profil açanlar olabilir burası da orası da fark etmez bana yazan olunca herkese cevap veriyorum saygılar

Canlar anne sütünün saklanmasi için poseti yle dışarda bırakırsan 3 saat dolaba koyarsan 3 gün buzluga koyarsan 3 ay diye biliyorum. Dolaptan çıkardığın oda sıcaklığında isinacak, buzluktan cikardiginida posetiyle kaynamis suya koyacağız isınacak yada yine posetiyle suya koyup mu kaynatacagiz? Yanlışım var mı ya. Tecrübe eden beni bi aydınlatabılır mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…