- 30 Ekim 2015
- 933
- 1.192
- 33
- 41
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #15.401
Ben hipp kullaniyorum 2 hafta bizimkiTeşekkür ederim şimdi kutusunun üstünü okudum 4 hafta diyor
Evet tatlim 27 temmuzCanim doruk 27 temmuz dogumlu mu ? :O
Oy ben seni taniyamadim nick mi degisti :) pasa fena hastaydi ama bugun iyilestik.teyzesi cok sukurGecmis olsun canım neyi var paşanın :/
Cold mix ama o 6 ayindan yoğun kokusu oldugundan tikar cocugu denemek için erken cnmgeçmiş olsun canım vicks kullanma lütfen boğarsın çocuğu soğanı dörde böl koy odasına bide1cicek3bocek demişti yakasına bi ilaç damlatıyormuş
Benim tospik te emiyor cok tatli oluyorlar ama nasir olurmus surekli emerlerse bıraktırmak gerekKızlar oğlum parmak emiyor
Cop cop
Çok komik
Ama zararı var mıdır
Ya da nasıl vazgeçirecek
Elini ağzından çekince basıyor çığlık ve ağlamayı
Lütfen vix solutma canim.cok ufak henuz ben sadece ayak altlarına sürüyorum simdilik korkuyorum acikcasi bebek ölümleri oldu çünküMerhaba kızlar
Sürekli okuyorum ama yazamıyorum. Öncelikle hasta olan bütün anne ve bebişlere geçmiş olsun. Benim bebişte hastaydı 2 gündür uykusuzum. Sürekli burun tıkanıklığı ve geniz akıntısı vardı. Elimde aspiratör ve sserum fizyolojik ile geziyorum valla. dün burun tıkanıklığından nefes alamadı kıpkırmızı oldu kuzum. yapmamak için çok direndim ama mecburen sıcak suda viks eritip soluttum ancak o şekilde rahatladı. 2 kere doktora götürdüm ama ilaç vermedi küçük diye burnunu aç ,ıhlamur içir dedi. yapıyorum ama yetmiyor. off bu bebekler hasta olmasın onu öyle sıkıntılı gördükçe ben bittim
Aynen katiliyorum sana burayi özellikle bilgi paylasimi için kullaniyoruz burasi daha özel muhabbetleri yapabileceğimiz bi yer değil bence o yuzden biraz ora biraz buraSlmm kızlar malum 2016 temmuz anneleri olarak burayida takip ediorum ig da da yazisiorz sıkıntı yok hem ora hem bura okuorum kalan sağlar giden sağlar olayı olsun istemem
Evet ig genel olarak derrtlesme yeri özel konuşma yeri oldu vallaAynen katiliyorum sana burayi özellikle bilgi paylasimi için kullaniyoruz burasi daha özel muhabbetleri yapabileceğimiz bi yer değil bence o yuzden biraz ora biraz bura
Lütfen vix solutma canim.cok ufak henuz ben sadece ayak altlarına sürüyorum simdilik korkuyorum acikcasi bebek ölümleri oldu çünkü
Calpol u okudum ben dolven kullaniorum canım daha iyi bence calpoldenCanim calpol şurup ile ilgili de haberlerde var hic arastirdin mi ?
Calpol u okudum ben dolven kullaniorum canım daha iyi bence calpolden
Calpol dolven ikiside ağrı kesici ateş düşürücüSorayım dedigin surubu doktora bakayim ne diyecek.calpol kafamda soru işareti oluşturuyor hep... sagol canim
Ayrıca orası da burası da gelmek isteyen herkese açıkEvet ig genel olarak derrtlesme yeri özel konuşma yeri oldu valla
buzluğa koyuyom ben baya duruyoTamam canım okudum paketin üzerini 3-4 hafta diyor bende ondan fazla kullanamam zaten biter
Nasıl koyuyorsun canım anlat hele Bi :)buzluğa koyuyom ben baya duruyo
buzdolabı poşetine koyup koydum kendi kutusuyla da olur. bi dr yazmış öyle yapın diye. bozulunca kokusu değişiyor zaten. daha bozulmadı. ben pek mama vermiyorum geçen ay hiç vermedim bu ay bi kere 60 cc verdimNasıl koyuyorsun canım anlat hele Bi :)
Yaa vilmiyoedum Nasır olayınıııBenim tospik te emiyor cok tatli oluyorlar ama nasir olurmus surekli emerlerse bıraktırmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?