- 26 Ekim 2015
- 1.398
- 1.087
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #1.541
Peki gece kaç defa kalkıyor canımCanim ben aksam 9 bucukta yatiriyorum.8 de de girsem odaya yine 9 bucukta uyuyo :) banyo kremlenme giyinme emzirme tarzinda bi uyku rutini yaptik.bakalim zamanla oturacak duzenimiz.9 bucukta uyudugu zaman geneldr sabah 5 6 ya kadar uyuyo.uykuda emzirdigim icin uykuya devam ediyo.2 gundur aksam 10 10 bucuk gibi uyanmaya basladi.ama cok ugrastirmadan uyuyo.sadece uyku gecislerimisi halledemedik.kendi kendine uyumuyo bir turli.bende su donemde aglasima karsiyim.ostedigi gibi uyutuyorum biraz daha buyuyuncr bu konuda ugrasicam artik
emzirdikten sonra gazını alman gerk sırt sıvazlıyarak gelan yoksa yatırınca rahatsız oluyor uyanıyor uyanınca canı sıkılıyor dahada cok cingar cıkarıyolar. bide elini felan sallıyorlar iyice cileden cıkıyolar eline eldiven takabilirain o anlarda. ama muhakkak gaz cıkmalı
Ayy canım benim rabbim sana da şifa versin inşallah aynen insanın canı sıkılıyor vi an önce iyi olup bebeğinle ilgilenmek istiyorsun böyle olunca moral bozuluyor ama rabbim beterinden saklasın biziBenim de 8. Gün açılmıştı 1 tanesi.. 9. Gün 1 dikişe 3 dikiş atıldı alttan.. berbat bi psikoloji.. seni çok iyi anlıyorum ben lu an 27. Günümdeyim hala rahat oturamıyorum.. tek ilacı zaman.. Allah beterinden korusun canım geçecek inşallah...
denizbatiekin yüzustu sekil 1-a daki gibi mi canım :))) gordugun uzre ben de yatiriyorum lakin bi arkdasim bana uzun sureli cigerlerine baskinin zararli olacagini soylemisti. Yarim saatten fazla yatirmamak gerekmis.arastirmasini yapmadim ama.
Bir kere yuz ustuyken yan dondu bir kere de sırt üstüyken yan döndü :)
Kızlar doktor bebeği güneşe çıkarın demiş eşime.. soyup sabah 10 öğlen 3.. bikere yaptım tamamen soyup güneşe çıkardım odada.. kan ter içinde kaldı yawrum.. Siz nasıl yapıyorsunuz
Ben ağlayacak duruma geliyorum sanki anlıyormuş gibi bir de bağırıyorum uyu artik diye ne yapacagimi şaşırdımsorma ya :) bizimkinin de hiç düzeni yok. uykusuzluk fena ediyor beni
canim gunes isigini direk almasi gerekir odadan olmaz balkona cikar bwnceKızlar doktor bebeği güneşe çıkarın demiş eşime.. soyup sabah 10 öğlen 3.. bikere yaptım tamamen soyup güneşe çıkardım odada.. kan ter içinde kaldı yawrum.. Siz nasıl yapıyorsunuz
daha 40 olmadim ama dikisler icin gittigimde bi sikinti olursa gel dediler baska bisey demediler gitmek mi lazim kiSezeryan olanlar 40 gün sonra vajinal muayeneye gittiniz mi
Sezeryan olanlar 40 gün sonra vajinal muayeneye gittiniz mi
İlk ay bebekleriniz kaç kilo aldı? Benimki daha yeni 1 aylık oldu şükür. . Gaz sıkıntısı çekiyoruz. Sabaha kadar ıkınıp sıkınıyor. Ne o uyutuyor nede kendi uyuyor yavrum. .
Bizim doktor 40 gün sonra gel vajinal muayene yapcam dedi ben de gitmek istemiyorum çok önemli gibi gelmiyor banaSadece1. Hafta dikişlerime baktırmaya gittim. O kadar. . Bu ikinci sezeryanım..
Bana bizim doktor gel dedi ama pek de gidesim yokdaha 40 olmadim ama dikisler icin gittigimde bi sikinti olursa gel dediler baska bisey demediler gitmek mi lazim ki
Ben ağlayacak duruma geliyorum sanki anlıyormuş gibi bir de bağırıyorum uyu artik diye ne yapacagimi şaşırdım
Bana bir sıkıntı olursa gel dedi.. ama bikaç gündür hamile gibi vajina ağrısı çekiyorum. Ama doktora gitmek istemiyorum bunun için. Başına gelen var mı?Bana bizim doktor gel dedi ama pek de gidesim yok
Bizim doktor 40 gün sonra gel vajinal muayene yapcam dedi ben de gitmek istemiyorum çok önemli gibi gelmiyor bana
İnşallah canımsorma ya, benim 2 numara öyleydi. bağırıp durdum çocuğa. sonrada oturup ağladım halime. inşallah geçecek bacım
Gitmek gerek yaniBana normal dogumda 40 gun sezeryanda 2 ay sonra vajinal muayene olacagini soylemisti doktor. Muayenede iltihap gördü onun için fitil verdi ve smear testi için numune aldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?