2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Peki gece kaç defa kalkıyor canım

O dA ayrı sorun işte ya cikmouor bi türlü . Gaz damlası verdi bigün dr ins ise yarar

Ayy canım benim rabbim sana da şifa versin inşallah aynen insanın canı sıkılıyor vi an önce iyi olup bebeğinle ilgilenmek istiyorsun böyle olunca moral bozuluyor ama rabbim beterinden saklasın bizi

aynen bacım :)) bizim hatun başka türlü uyumuyor ki. dalamıyor uykuya.

3 gecedir yan yatırmayı deniyorum, heralde uykusu olduğu için çok mızmızlamıyor ama yüzüstü uyuduğu gibi de hiçbir koşulda uyumuyor hatun :))

ya şimdi hatırladım, ben 2 numaramı bebek arabasında bile yüzüstü yatırıyordum :))

Kızlar doktor bebeği güneşe çıkarın demiş eşime.. soyup sabah 10 öğlen 3.. bikere yaptım tamamen soyup güneşe çıkardım odada.. kan ter içinde kaldı yawrum.. Siz nasıl yapıyorsunuz

valla ben hep akşamüstü güneşine çıkarmaya gayret ediyorum. sadece altını çıkarıyorum, yüzü gölgede kalacak şekilde bebek arabasında durduğu kadar duruyor :)) bacaklarından güneş alıyor. ya da sadece ayaklarından :)

İlk ay bebekleriniz kaç kilo aldı? Benimki daha yeni 1 aylık oldu şükür. . Gaz sıkıntısı çekiyoruz. Sabaha kadar ıkınıp sıkınıyor. Ne o uyutuyor nede kendi uyuyor yavrum. .

İlk ay bebekleriniz kaç kilo aldı? Benimki daha yeni 1 aylık oldu şükür. . Gaz sıkıntısı çekiyoruz. Sabaha kadar ıkınıp sıkınıyor. Ne o uyutuyor nede kendi uyuyor yavrum. .

bizim de haftaya pazar tam 1 aylik olacak insallah p tesi de asimiz var o zaman ogrencez kilomuzu boyumuzu
boyu uzadi farkindayim ama fazla kilo almadi gibi

Bizim doktor 40 gün sonra gel vajinal muayene yapcam dedi ben de gitmek istemiyorum çok önemli gibi gelmiyor bana

Bana normal dogumda 40 gun sezeryanda 2 ay sonra vajinal muayene olacagini soylemisti doktor. Muayenede iltihap gördü onun için fitil verdi ve smear testi için numune aldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…