- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #15.421
Canim cam kavanozada koysan Işık'tan koru bence bütün mamalar Işık'tan korunacak sekilde farkındaysanKızlaar açtığımız mama paketini ne kadar sure kullanmamız gerekiyor bilginiz var mı ? Ben cam kavanoza koydum ama mamayı az verdiğim için uzun sure duruyor bayatlar mı
Cnm ben buzluktakini önce buzdolabına indiriyorum eriyor soğuk bir şekilde. Sonra benmari usulü ısıtıyorum. Çünkü bizimki biraz sıcak seviyor. Ben bi kere oda sıcaklığında içirdim kustu olduğu gibi. Isıtıp verdim hiçbişey olmadı.Canlar anne sütünün saklanmasi için poseti yle dışarda bırakırsan 3 saat dolaba koyarsan 3 gün buzluga koyarsan 3 ay diye biliyorum. Dolaptan çıkardığın oda sıcaklığında isinacak, buzluktan cikardiginida posetiyle kaynamis suya koyacağız isınacak yada yine posetiyle suya koyup mu kaynatacagiz? Yanlışım var mı ya. Tecrübe eden beni bi aydınlatabılır mi?
Calpol u okudum ben dolven kullaniorum canım daha iyi bence calpolden
Tamam canım çok saol :)Cnm ben buzluktakini önce buzdolabına indiriyorum eriyor soğuk bir şekilde. Sonra benmari usulü ısıtıyorum. Çünkü bizimki biraz sıcak seviyor. Ben bi kere oda sıcaklığında içirdim kustu olduğu gibi. Isıtıp verdim hiçbişey olmadı.
Ayrıca zamana takılma. Ben 3 günden fazla oldu dolapta çözdürdüğüm sütlerim var tutuyorum. Ekşi kokmadığı sürece verebilirsin.
Ama tabi saklama koşulların önemli. Ben lansinoh saklama poşetini kullanıyorm 2 klipsli. Koku filan geçmiyor. Sende böyle yapabilirsin bebeğinin durumuna göre cnm.
Evet canım farkındayım oyle yapıyorum zaten teşekkür ederimCanim cam kavanozada koysan Işık'tan koru bence bütün mamalar Işık'tan korunacak sekilde farkındaysan
Ben bebelac kullanıyorum onun diğer mamalar gibi kutusu yok ya paket hava almason diye kavanoza koyuyorumCanim cam kavanozada koysan Işık'tan koru bence bütün mamalar Işık'tan korunacak sekilde farkındaysan
Ay bu ek gidaya geçiş çok heyecanlı değil mi?Kizlar benim kizim bu hafta 4 aylik oldu yogurta basladim dun bir cay kasigi verdim bugun 7 cay kasigi verdim kizim sevdi artik bir ogun yerine yarin cay bardagi versem cocuga zarari olur mu
Anladim canimBen bebelac kullanıyorum onun diğer mamalar gibi kutusu yok ya paket hava almason diye kavanoza koyuyorum
Yoo ayni nick canim.kizimin resmini koydum diye taniyamadin herhalde.ohh iyilestiyseniz super :) iyi bakin kendinizeOy ben seni taniyamadim nick mi degisti :) pasa fena hastaydi ama bugun iyilestik.teyzesi cok sukur
Yogurdu kendim yapiyorum sutu pisiriyorum sonra ilik olana kadar sogutuyorum kahve fincanina sut bir cay kasigida yogurt koyup karistiriyorum firini 5 dk isitiyorum firinda sabaha kadar mayalaniyor
Yarim cay bardagi versem kizima olurmu bir sikinti bugun ac karnina 7 cay kasigi yedi versem yiyecekti
Yogurdu kendim yapiyorum sutu pisiriyorum sonra ilik olana kadar sogutuyorum kahve fincanina sut bir cay kasigida yogurt koyup karistiriyorum firini 5 dk isitiyorum firinda sabaha kadar mayalaniyor
Ay ben aramizda 2 gün fln var saniyordum suda 27 temmuz doğumlu :) :) :) 14.37 de doğdu dorukcuk kaçta doğdu?Evet tatlim 27 temmuz
Çok geçmiş olsun canımGunaydin canlarim biz bugun iyilestik cok sukur aman.çocuklar hasta olmasin cok yıprandım kac gündür
Biliyorum canım okudum o haberi ama o haberdeki bayan doğrudan kullanmış o yüzden sıkıntı yaşanmış. Ben mecburiyetten az ve sulandırarak kullandım. Şuanda daha iyi çok şükür o yüzden tekrar kullanmama gerek kalmayacaktır. Sende ayağının altına sürdükten sonra çorap giydirme bence.Lütfen vix solutma canim.cok ufak henuz ben sadece ayak altlarına sürüyorum simdilik korkuyorum acikcasi bebek ölümleri oldu çünkü
Valla bizde kızımla tv de bol bol dizi izliyoruzKızlar bana bebeklerinizle beslenme ve uyku dışında nasıl vakit geçiriyosunuz yazsanıza ya.
Biz müge anlı, gelin evi, seda sayan zuhal topal derken akşm baba gelıyo 90 dk da maç çay içiyo yatıyo oğlum :) arada 10 dk oyuncakla oynuyo, yüzüstü 2 dk duruyo ağlıyo napcam bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?