- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #15.441
O kalıpları eve gelir gelmez buzluğa koym dmi bi dahaki sefer için ötle kullnaabilirm yani devmalı dmi iki kalıp arasına koyabilirm .iki tane alm eczanden
Sütü nereden alıyorsun peki canım?Yogurdu kendim yapiyorum sutu pisiriyorum sonra ilik olana kadar sogutuyorum kahve fincanina sut bir cay kasigida yogurt koyup karistiriyorum firini 5 dk isitiyorum firinda sabaha kadar mayalaniyor
Beni etiketlemissin küstüminsanbuL aha da etiketledim seni hem de doğum Günü'nde:)))doğum günün kutlu olsunnn kuzummm.yahu nerelerdesiniz bakim siz gidenlerrrrrr:))) idilduam @Nurmuratkf @Studentmom Zehrayenihayat ubuttuğum varsa kusuruma bakmasın sonra vay efendim beni unutmuşsun vay efendim beni etiketlememişsin demeyin:)))
Bilimde tek doğru var ama maşallah bizim doktorlarimiz yorumlaya yorumlaya bin tane Dal yaptilarBizim dr da zeytinyağı b agirsaklara gelene kadar emilir bi ise yaramaz kabizlik icin dedi kullanmayin dedi
Beni unutmussun beni.beni beniinsanbuL aha da etiketledim seni hem de doğum Günü'nde:)))doğum günün kutlu olsunnn kuzummm.yahu nerelerdesiniz bakim siz gidenlerrrrrr:))) idilduam @Nurmuratkf @Studentmom Zehrayenihayat ubuttuğum varsa kusuruma bakmasın sonra vay efendim beni unutmuşsun vay efendim beni etiketlememişsin demeyin:)))
Yaptı mı cnm kakasını. 8 günde çokmus ya bize 3 günden sonra dedi.huzursuzluk yapıyor bizdeAllahim darisi basimiza nolurrrrr ben de kaka temizlemek istiyorummmmm
Ay bizim de yarın. Bu aşıların belli saati yok de mi . Aşı kartında bir şey yazmıyor. 3. Ayda herkesi aynı saatte cagirmislardi ya.Mutlu pazarlar kızlar
Bugun benim oğlanda kısa kısa uyuyup çığlık cigliga uyanıyor bir yeri ağrıyor ama neresi bilemiyorum salı günü de aşımız var 4.ay.
insanbuL aha da etiketledim seni hem de doğum Günü'nde:)))doğum günün kutlu olsunnn kuzummm.yahu nerelerdesiniz bakim siz gidenlerrrrrr:))) idilduam @Nurmuratkf @Studentmom Zehrayenihayat ubuttuğum varsa kusuruma bakmasın sonra vay efendim beni unutmuşsun vay efendim beni etiketlememişsin demeyin:)))
Evet sen yine yoksun seni nasıl unutur seni seni BihteriniL Light Of God unutulmaya alistim beybisi
Kakasi nasıldı. Bizde kaka yapamıyoruz fazla ama geçen gün üst üste yaptı şüphelendim tahliye yolladım. Enfeksiyon cikti damla kullanıyoruz suanCanim benim kızım standart olarak ya günde 1 kez yada 2 günde 1 kez yapıyor hep. Ama bugün bi gariplik oldu anlamadim
Tetikte bekliyomusuz resmenHepimiz aynı espiriyi yapmayaydık iyiydi
Topiğin can suyu L Light Of GodL Light Of GodinsanbuL un dogum gunu yarin degilmiydi.kiminki 25iydi ay hepsi karisti
Buarada masallah hepimiz senin yazmani bekliyomusuz topikce dokulmeye basladik
Calpol ile ilgili ig da drmustafaburakseven nin yazısı var.2 3 gün önce paylaştı. Annelerin kafasında soru olduğu için. Benim de vardı ama o yazıdan sonra artık yok.Sorayım dedigin surubu doktora bakayim ne diyecek.calpol kafamda soru işareti oluşturuyor hep... sagol canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?