2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Saat ve günler doğru ama ısıtma şeklin yanlış. Belki yazan olmuştur görmedim
Dolaptan çıkardığını benmari usulü isitacaksin.
Buzluktan çıkardığını alt kata indirip erittikten sonra benmari usulü ısıtıp vereceksin.

Oynamak istiyor gezmek istiyor ama benim canım istemiyor nolcak:/

Kakasi nasıldı. Bizde kaka yapamıyoruz fazla ama geçen gün üst üste yaptı şüphelendim tahliye yolladım. Enfeksiyon cikti damla kullanıyoruz suan
Aaa herzaman ki gibi civikti canim. Doktorlar sadece anne sütü aldığı için öyle olur demişti. Dün 6.yi da yaptı. Bugün 2 kez yaptı. Eğer devam ederse bende gönderim bari

Ay çok saol canim

Ben de bebelac kullanıyorum ilk basta aptamil kullanmıştım onun kutusunu atmamıştım bebelacı kendi posetiyle içine koyuyorum kutunun kapagını kapatıyorum ona koymaya gerek yok mu dersiniz

Ben de bebelac kullanıyorum ilk basta aptamil kullanmıştım onun kutusunu atmamıştım bebelacı kendi posetiyle içine koyuyorum kutunun kapagını kapatıyorum ona koymaya gerek yok mu dersiniz
Ben de eski evolvia kutumuza döküyorum zaten 3-4 güne bitiyor sadece mama ile beslendiğimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…