- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #15.461
Saat ve günler doğru ama ısıtma şeklin yanlış. Belki yazan olmuştur görmedimCanlar anne sütünün saklanmasi için poseti yle dışarda bırakırsan 3 saat dolaba koyarsan 3 gün buzluga koyarsan 3 ay diye biliyorum. Dolaptan çıkardığın oda sıcaklığında isinacak, buzluktan cikardiginida posetiyle kaynamis suya koyacağız isınacak yada yine posetiyle suya koyup mu kaynatacagiz? Yanlışım var mı ya. Tecrübe eden beni bi aydınlatabılır mi?
Oynamak istiyor gezmek istiyor ama benim canım istemiyor nolcak:/Kızlar bana bebeklerinizle beslenme ve uyku dışında nasıl vakit geçiriyosunuz yazsanıza ya.
Biz müge anlı, gelin evi, seda sayan zuhal topal derken akşm baba gelıyo 90 dk da maç çay içiyo yatıyo oğlum :) arada 10 dk oyuncakla oynuyo, yüzüstü 2 dk duruyo ağlıyo napcam bilemiyorum
Cnm karpuz suyu da bebelac kullanıyor galiba.bebelac karton kutu içinde. Yani açınca geri kapatamıyorsunLittlestar kendi kutusundan cikarmasaydin keske mamayi.onlari kutulari ozel cunku.
Aaa herzaman ki gibi civikti canim. Doktorlar sadece anne sütü aldığı için öyle olur demişti. Dün 6.yi da yaptı. Bugün 2 kez yaptı. Eğer devam ederse bende gönderim bariKakasi nasıldı. Bizde kaka yapamıyoruz fazla ama geçen gün üst üste yaptı şüphelendim tahliye yolladım. Enfeksiyon cikti damla kullanıyoruz suan
Ay çok saol canimSaat ve günler doğru ama ısıtma şeklin yanlış. Belki yazan olmuştur görmedim
Dolaptan çıkardığını benmari usulü isitacaksin.
Buzluktan çıkardığını alt kata indirip erittikten sonra benmari usulü ısıtıp vereceksin.
Calpol ile ilgili ig da drmustafaburakseven nin yazısı var.2 3 gün önce paylaştı. Annelerin kafasında soru olduğu için. Benim de vardı ama o yazıdan sonra artık yok.
Evet canım aynen öyleCnm karpuz suyu da bebelac kullanıyor galiba.bebelac karton kutu içinde. Yani açınca geri kapatamıyorsun
Ben de eski evolvia kutumuza döküyorum zaten 3-4 güne bitiyor sadece mama ile beslendiğimiz içinBen de bebelac kullanıyorum ilk basta aptamil kullanmıştım onun kutusunu atmamıştım bebelacı kendi posetiyle içine koyuyorum kutunun kapagını kapatıyorum ona koymaya gerek yok mu dersiniz
Etiketlemesen gönlüm kalirdiii ayibin hasini ederdiiiin@insanbuL aha da etiketledim seni hem de doğum Günü'nde:)))doğum günün kutlu olsunnn kuzummm.yahu nerelerdesiniz bakim siz gidenlerrrrrr:))) @idilduam @Nurmuratkfinteriorarchitect Zehrayenihayat ubuttuğum varsa kusuruma bakmasın sonra vay efendim beni unutmuşsun vay efendim beni etiketlememişsin demeyin:)))
Senden özellikle özür diliyorum canımm:))L Light Of God unutulmaya alistim beybisi
Yalnız bu Mesajı sadece benim beğenmem de çok manidar:)))
Yok canım bugün doğum günü.evettt valla ya pusuda bekliyomuşunuz:)))L Light Of God @insanbuL un dogum gunu yarin degilmiydi.kiminki 25iydi ay hepsi karisti
Buarada masallah hepimiz senin yazmani bekliyomusuz topikce dokulmeye basladik
Senin gadanı alırım:)))Beni etiketlemissin küstüm
Ezin beni gıcığım gıcıkkk:)kızdım kendime:))
Evettt:)))gidenleri etiketledim:)))Vay efendim beni neden etiketlemedn? Burdayım diyemi
Allahım nasıl mutlu ettin seni halimi hatırını sorarakLittlestar nasılsın canım bebiş napıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?