2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Can'ım TV izliyor mu sesini mi duyuyor sadece?
Biz sabah 6 da kalkıyoruz alt değiştirme emzirme sonra oğlumu ana kucağına yatırıp mutfağa götürüyorum
Kahvaltı hazırlıyorum eşim işe gidecek diye; o sıra da yaptıklarımı anlatıyorum."şu an salatalık doğruyorum salatalık yeşildir kahvaltı da yenir cacık yapılır salataya konur; şimdi çayları dolduruyorum baban pek çay sevmez ama bugün içmek istedi" gibi konuşurum...
Sonra babamızı işe yolcu ederiz 8 gibi uykusu gelir uyuturum
9.30 gibi uyanır emzirirken sonra keyfi yerinde ise oyun halısına yatırırım 1 saat felan oynar-sıkılırsa yatırırım önüme konuşurum bol bol.ayaklarını ellerini hareket ettiriririm
Sonra kendi kendine durursa durur
Sonra uyku 1.5-2 saat o ara Yemeğimi hazırlarım akşam 5.30 A kadar rutin olarak devam sonra babası gelir oynar ..konuşur.. aaa ooo ay oy felan deriz yüzüne yakın o da taklit etmeye çalışır.
Huysuz olursa uykuya geçemez .. omzuma alır pıt pıt vururum sırtına ya da banyo yaptırır emzirir uyuturum
Günümüz böyle geçer..
Yorucu bi o kadar da keyifli eğlenceli olur..bin şükür

Kizlar bebekleri tv den uzat tutun kuzenimin arkadasinin oğlunda otizimcikti doktor tv ye bağliyor cok arastirdim hep bu yonde doktor görüsleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…