- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #15.481
Estağfurullah güzellik:) sen olamayanları etiketlemişsin ben hep buradayımEzin beni gıcığım gıcıkkk:)kızdım kendime:))
Ya aslında hepimiz burdayız canım yazıyoruz da:)espri Yaptım arkadaşları etiketledim sadece:)Estağfurullah güzellik:) sen olamayanları etiketlemişsin ben hep buradayım
Iyiyiz bizde şükür aryam büyüyor teyzesi:)onun hergün gelişim büyüdüğüne şahit olmak şahanr bi duygu şükür sebebi:)Allahım nasıl mutlu ettin seni halimi hatırını sorarakiyiyiz canım çok şukur buyumeye çalışıyoruz :) sizin hanımefendiler nasıllar bakalım
Yalnız bu Mesajı sadece benim beğenmem de çok manidar:)))
Aynen öyle gerçekten rabbim koşup yürüdükleri sımsıkı sarıldıkları günleri gostersin hepimizeIyiyiz bizde şükür aryam büyüyor teyzesi:)onun hergün gelişim büyüdüğüne şahit olmak şahanr bi duygu şükür sebebi:)
Aminnn inşallahh Canımm benimAynen öyle gerçekten rabbim koşup yürüdükleri sımsıkı sarıldıkları günleri gostersin hepimizeGüzel bir dünyada büyüsünler inş
Ben espri Yaptım etiketledğim Arkadaşlara canım benim yoksa unutmammm hiçbirinizi:))
Arada cok asırı kustugu zaman öyle kusuyo canımSağol canım
ne olduğunu bilmiyorum ama normal değilmiş yeni mi oldu hep mi böyle
Alistim be kuzu ya napalim bizim kaderimiz de buymusEvet sen yine yoksun seni nasıl unutur seni seni Bihterini
Yarın işe başlıyorum offff çok kötüyüm çalışan anne olmak çok zormuş ya
Can'ım TV izliyor mu sesini mi duyuyor sadece?Kızlar bana bebeklerinizle beslenme ve uyku dışında nasıl vakit geçiriyosunuz yazsanıza ya.
Biz müge anlı, gelin evi, seda sayan zuhal topal derken akşm baba gelıyo 90 dk da maç çay içiyo yatıyo oğlum :) arada 10 dk oyuncakla oynuyo, yüzüstü 2 dk duruyo ağlıyo napcam bilemiyorum
Kustum bananeSenden özellikle özür diliyorum canımm:))
Sormaaa. Bende guya süt iznimi sene içinde kullanacaktım kiyamadim birlestirdim biraz daha zaman gecirebilmek içinYarın işe başlıyorum offff çok kötüyüm çalışan anne olmak çok zormuş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?