- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #15.501
Fitil verdik canim yapti şükür ama ben cok korktum köpük köpük durmadan 3 alt acma bezi batirdi durmayacak sandim cok tedirgin oldumYaptı mı cnm kakasını. 8 günde çokmus ya bize 3 günden sonra dedi.huzursuzluk yapıyor bizde
Kayinvalidem bakacak canimKime bırakcan canım bebeği?
Benim.öyle bir sansim yok maalesef canim başlamak zorundayımSormaaa. Bende guya süt iznimi sene içinde kullanacaktım kiyamadim birlestirdim biraz daha zaman gecirebilmek için
ben derin dondurucuda 6 ay durabiliyor diye biliyorum yanlis miyimSaat ve günler doğru ama ısıtma şeklin yanlış. Belki yazan olmuştur görmedim
Dolaptan çıkardığını benmari usulü isitacaksin.
Buzluktan çıkardığını alt kata indirip erittikten sonra benmari usulü ısıtıp vereceksin.
3 ay cnmben derin dondurucuda 6 ay durabiliyor diye biliyorum yanlis miyim
Bende gormedim yaaKızlar, ben hala adet görmedim. Sizler gördünüz mü acaba?
Vaaaay beeeee...
Biz de Yen'i araştırdık TV olayını
Allah yardimcin olsun canım. Bugün ya da yarin çalışan herkes başlayacak ztn. Bütün bunlar onların iyiliği için daha iyi yasasinlar diye napalım. .Benim.öyle bir sansim yok maalesef canim başlamak zorundayım
Ben de olmadım henüzKızlar, ben hala adet görmedim. Sizler gördünüz mü acaba?
Aynen canim biraksan izlicek tv yi ceviriyorum artik arka tarafaBiz de Yen'i araştırdık TV olayını
Dikkati çok çabuk TV ye gidiyor
Bi bakıyorum kafa dönmüş pür dikkat izliyor
Şaşırıyorum
O yüzden hep TV ye arkasını döndürüyoruz
Allah korusun canım
Gecenlerde yemek hazirliyodum salona geldim bi baktim o arada sen al cocugu ana kucagina koy onu da tam tv nin karsisina koy bilgisayarda oyun oynaAynen canim biraksan izlicek tv yi ceviriyorum artik arka tarafa
Bende tv yi oraya buraya cevirmekten boynum tutuldu tv ye hayirrGecenlerde yemek hazirliyodum salona geldim bi baktim o arada sen al cocugu ana kucagina koy onu da tam tv nin karsisina koy bilgisayarda oyun oyna
Benim sipada el agizda bi yandan cok cok elini emiyo bi yandan pur dikkat tv ye bakiyo.
Kisa sureli şokun ardindan ufak bi uyari sonrasinda mutlu son.artik kesinlikle tvye donuk tutulmuyo ediz bey :)
Yok araştırmadım ama büyük oğluma ateşi cikinca veririm hep ne olmus ki bilmiyorum benCanim calpol şurup ile ilgili de haberlerde var hic arastirdin mi ?
Doruk da 10.50 de dogdu :) persembe de bizim kontrol var bakalim tospik oğlan buyumusmu guzel :)Ay ben aramizda 2 gün fln var saniyordum suda 27 temmuz doğumlu :) :) :) 14.37 de doğdu dorukcuk kaçta doğdu?
Uzmanlar kalin corap giyindirin diyor ama bilemedim neden ki cnm tecruben varsa paylas sevinrimBiliyorum canım okudum o haberi ama o haberdeki bayan doğrudan kullanmış o yüzden sıkıntı yaşanmış. Ben mecburiyetten az ve sulandırarak kullandım. Şuanda daha iyi çok şükür o yüzden tekrar kullanmama gerek kalmayacaktır. Sende ayağının altına sürdükten sonra çorap giydirme bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?