2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

eastnbull kuzucugum anlatayim :)
Bu arada bu duzeni 5 gundur kurdum.cok iyi gidiyo.uyku duzenimizi boyle kurduk tekrar.
Sabah 7 de kalkmasini umud etsemde 6 gibi kalkiyo maalesef.bagirip seslenip duruyo.7 ye kadar oyaliyorum sonra emzirip babasina veriyorum 1 bucuk saat onlar oynarken ben yatiyorum9 a dogru babasi getirir yanima.uykusu gelmis oluyo 9 da yatiriyorum.1 bucuk 2 saat uyuyo.11 de emziriyorum.11.30 aktivite saatimiz oluyo oyun halisinda vakit geciriyo.arada bende katiliyorum.12 bucuga kadar genelde kaliyo halisinda.sonra rezenesini veriyorum biraz konusuyoruz falan derken 1 e dogru odamiza cekilip uyku hazirligina basliyoruz ve 1 de 2.uykusunu uyuyo.1 bucuk 2 saat yine.3 de meme emiyoruz.3 bucukta tekrar oyun halisina koyuyorum.oynuyo baya.sonra bende aliyorum onu zeka kartlarini gosteriyorum hepsiyle konusuyo tek tek :) 5 e dogru tekrar uyku hazirligi yapip yatiriyorum.yarim saat sekerleme yapiyo.uyaninca emziriyorum.oynasip duruyoruz sonra hikaye okuyorum,hayvanlar kitabi var onu gosteriyorum.6 bucuga kadar oyaliyorum yani.sonra rezenemizi icip odamiza kapaniyoruz tekrar :) banyo yapacaksa yaptiriyorum bazen.meme emip gece uykusuna yatiriyorum. keyfine gore 7 bucuk 8 gibi uyuyo.

Gun icindeki en en en buyuk kurtaricim oyun halisi.ayy ne uzun yazmisim okursan helal olsun

ben derin dondurucuda 6 ay durabiliyor diye biliyorum yanlis miyim

Aynen canim biraksan izlicek tv yi ceviriyorum artik arka tarafa

Aynen canim biraksan izlicek tv yi ceviriyorum artik arka tarafa
Gecenlerde yemek hazirliyodum salona geldim bi baktim o arada sen al cocugu ana kucagina koy onu da tam tv nin karsisina koy bilgisayarda oyun oyna
Benim sipada el agizda bi yandan cok cok elini emiyo bi yandan pur dikkat tv ye bakiyo.
Kisa sureli şokun ardindan ufak bi uyari sonrasinda mutlu son.artik kesinlikle tvye donuk tutulmuyo ediz bey :)

Bende tv yi oraya buraya cevirmekten boynum tutuldu tv ye hayirr

Uzmanlar kalin corap giyindirin diyor ama bilemedim neden ki cnm tecruben varsa paylas sevinrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…