2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Yok araştırmadım ama büyük oğluma ateşi cikinca veririm hep ne olmus ki bilmiyorum ben

Canim bir ara yasaklanmisti. 2 yas alti cocuklara verilmesin diye. Burdan arkadas sagolsun soyledi ig de doktor aciklamis. Rahatladim biraz.

Eklentiler

• Screenshot_2016-10-25-01-49-41.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 58
Maşallah diyelim de cozutmasın düzeniniz bir daha. Benim oğlumun gündüz uykuları 30 dk yı geçmiyor. Oyun halısında da tek olduğunu fark edene kadar duruyor. Ha bire konuşmak istiyor. Sıpaya ne yapacağımı şaşırıyorum.

Uzmanlar kalin corap giyindirin diyor ama bilemedim neden ki cnm tecruben varsa paylas sevinrim
Canim viksten bebeği ölen bayan sırtına ve göğsüne sürdükten sonra kalın giydirmis havlu filan sarmış vücudun hava alacak yeri kalmamış bazıları da buna bağlıyor ölüm sebebini. O yüzden hava alacak pay bırak surdugun zaman. Ne kadar doğrudur bilemiyorum denk gelip okuduklarimdan söylüyorum bende.

Valla bizde kızımla tv de bol bol dizi izliyoruz başka da bişi yapmiyoruz yani

kızlar mutlaka yazan olmuştur ama yazmadan edemicem tv izletmeyin zeka geriliğine hiperaktiviteye ve geç konuşmaya sebep oluyor tv. 2 yaşına kadar tv izletmeyin 2 yaştan sonra ise günde yarım saat bi saat. bebeklere bu kötülüğü yapmayın. ben hiç izletmiyorum ama ses olsun diye tv açık. ben farketmeden günde on onbeş dk mutlaka izliyor ona bile canım sıkılıyor.
biz sabah kalkıyoruz alt değiştirme sabah bakımları burnu gözü temizlenir gaz ilacı vitamini vs veriyorum biraz seviyorum emziriyorum sonra kendime kahvaltı hazırlarken konuşuyorum kahvaltı ederken de bbc nin ingilizce videoları var YouTube'da onları açıp sadece dinletiyorum. sonra uyutuyorum.
uyanınca yine emzirip biraz sevip oynayıp zeka kartları gösteriyorum biraz yüzüstü yatırıyorum en fazla beş dk duruyo. yine alt değiştirme konuşma çıngırakla oynama sonra tekrsr uyutuyorum uyanınca babası geliyor oynuyor biz yemek yerken biraz şekerleme yapıyor sonra banyo sonra uyku. her gün halısı da giriyor araya. ama hangi ara olduğu belli olmuyor.
çok uzun oldu kusura bakmayın

rüyamda seni gördüm kız kuaförden çıkmışız arabamla bırakayım seni diyorsun siyah sedan bi araban var camdaki çıtaları metalik fln pahalı bişey belli ki
ay hayır olsun inşallah . oooo çok havalıyız kuaforden çıkıp lüks arabalar falan : ) hayaller hayatlar valla şuan bilgisayar başında çalışıyorum ((

ay hayır olsun inşallah . oooo çok havalıyız kuaforden çıkıp lüks arabalar falan : ) hayaller hayatlar valla şuan bilgisayar başında çalışıyorum ((
Allah kolaylık versin çabucak akşam olsun inşallah canım. benim de halim i görmen lazım pazar sabah banyodan sonra giydiğim kıyafetleyim hala ev almış başını gidiyor evden çalışıyorum o da yarım yamalak. bebişler biran önce buyuse keşke

Gunaydıınn :))
F ferda88 kolay gelsin gun cabucak bitsin insallah :)

matsiyahoje nasilsin kuzum :)
D Daisymom size ayrica gunaydinlar opucukler :)
Zehrayenihayat oglustan yeni maceralar bekliyorum heyecanla :)
insanbuL nerdesin sen

Herkese tek tek yazasim var ama bugun bi turlu ayilamiyorum nedense.
Opuldunuz temmuz anneleri♥♥

Sana da günaydınlar canımcım oğluşum hasta ya öksürüyor huysuzluğu da üstünde tabi. Maceraperestliği size devrediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…