- 2 Ağustos 2014
- 646
- 618
- 53
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #15.521
Hadi bakalım hayırlı haberlerle insDoruk da 10.50 de dogdu :) persembe de bizim kontrol var bakalim tospik oğlan buyumusmu guzel :)
Yok araştırmadım ama büyük oğluma ateşi cikinca veririm hep ne olmus ki bilmiyorum ben
Biliyorum canım:) takılıyorumBen espri Yaptım etiketledğim Arkadaşlara canım benim yoksa unutmammm hiçbirinizi:))
Emziriyorsan 6. Aya kadar gormemen normalKızlar, ben hala adet görmedim. Sizler gördünüz mü acaba?
Maşallah diyelim de cozutmasın düzeniniz bir daha. Benim oğlumun gündüz uykuları 30 dk yı geçmiyor. Oyun halısında da tek olduğunu fark edene kadar duruyor. Ha bire konuşmak istiyor. Sıpaya ne yapacağımı şaşırıyorum.@eastnbull kuzucugum anlatayim :)
Bu arada bu duzeni 5 gundur kurdum.cok iyi gidiyo.uyku duzenimizi boyle kurduk tekrar.
Sabah 7 de kalkmasini umud etsemde 6 gibi kalkiyo maalesef.bagirip seslenip duruyo.7 ye kadar oyaliyorum sonra emzirip babasina veriyorum 1 bucuk saat onlar oynarken ben yatiyorum9 a dogru babasi getirir yanima.uykusu gelmis oluyo 9 da yatiriyorum.1 bucuk 2 saat uyuyo.11 de emziriyorum.11.30 aktivite saatimiz oluyo oyun halisinda vakit geciriyo.arada bende katiliyorum.12 bucuga kadar genelde kaliyo halisinda.sonra rezenesini veriyorum biraz konusuyoruz falan derken 1 e dogru odamiza cekilip uyku hazirligina basliyoruz ve 1 de 2.uykusunu uyuyo.1 bucuk 2 saat yine.3 de meme emiyoruz.3 bucukta tekrar oyun halisina koyuyorum.oynuyo baya.sonra bende aliyorum onu zeka kartlarini gosteriyorum hepsiyle konusuyo tek tek :) 5 e dogru tekrar uyku hazirligi yapip yatiriyorum.yarim saat sekerleme yapiyo.uyaninca emziriyorum.oynasip duruyoruz sonra hikaye okuyorum,hayvanlar kitabi var onu gosteriyorum.6 bucuga kadar oyaliyorum yani.sonra rezenemizi icip odamiza kapaniyoruz tekrar :) banyo yapacaksa yaptiriyorum bazen.meme emip gece uykusuna yatiriyorum. keyfine gore 7 bucuk 8 gibi uyuyo.
Gun icindeki en en en buyuk kurtaricim oyun halisi.ayy ne uzun yazmisim okursan helal olsun
Ben oluyorum ama olmaya başladığım gün sütüm kesildi bir daha da gelmedi. Olmasın boşver. Gerçi herkeste aynı olmuyor böyle şeylerKızlar, ben hala adet görmedim. Sizler gördünüz mü acaba?
Canim viksten bebeği ölen bayan sırtına ve göğsüne sürdükten sonra kalın giydirmis havlu filan sarmış vücudun hava alacak yeri kalmamış bazıları da buna bağlıyor ölüm sebebini. O yüzden hava alacak pay bırak surdugun zaman. Ne kadar doğrudur bilemiyorum denk gelip okuduklarimdan söylüyorum bende.Uzmanlar kalin corap giyindirin diyor ama bilemedim neden ki cnm tecruben varsa paylas sevinrim
Olabilir cnm. Hastanedeyken 3 ay demişlerdi hatta kağıt yapistirmislardi duvara saatleri gunleri
Kızlar bana bebeklerinizle beslenme ve uyku dışında nasıl vakit geçiriyosunuz yazsanıza ya.
Biz müge anlı, gelin evi, seda sayan zuhal topal derken akşm baba gelıyo 90 dk da maç çay içiyo yatıyo oğlum :) arada 10 dk oyuncakla oynuyo, yüzüstü 2 dk duruyo ağlıyo napcam bilemiyorum
Valla bizde kızımla tv de bol bol dizi izliyoruzbaşka da bişi yapmiyoruz yani
doktora bir sor istersenArada cok asırı kustugu zaman öyle kusuyo canım
rüyamda seni gördüm kız kuaförden çıkmışız arabamla bırakayım seni diyorsun siyah sedan bi araban var camdaki çıtaları metalik fln pahalı bişey belli kiYarın işe başlıyorum offff çok kötüyüm çalışan anne olmak çok zormuş ya
Yok canim 10 aya kadar normalmiş görmemekKızlar, ben hala adet görmedim. Sizler gördünüz mü acaba?
ay hayır olsun inşallah . oooo çok havalıyız kuaforden çıkıp lüks arabalar falan : ) hayaller hayatlar valla şuan bilgisayar başında çalışıyorumrüyamda seni gördüm kız kuaförden çıkmışız arabamla bırakayım seni diyorsun siyah sedan bi araban var camdaki çıtaları metalik fln pahalı bişey belli ki
Allah kolaylık versin çabucak akşam olsun inşallah canım. benim de halim i görmen lazım pazar sabah banyodan sonra giydiğim kıyafetleyim hala ev almış başını gidiyor evden çalışıyorum o da yarım yamalak. bebişler biran önce buyuse keşkeay hayır olsun inşallah . oooo çok havalıyız kuaforden çıkıp lüks arabalar falan : ) hayaller hayatlar valla şuan bilgisayar başında çalışıyorum((
Bende çok emin deilim ztn canım öyle bir okumuştum 3 aydan fazla barindirmam bende muhtemelenOlabilir cnm. Hastanedeyken 3 ay demişlerdi hatta kağıt yapistirmislardi duvara saatleri gunleri
Sana da günaydınlar canımcım oğluşum hasta ya öksürüyor huysuzluğu da üstünde tabi. Maceraperestliği size devrediyoruzGunaydıınn :))
F ferda88 kolay gelsin gun cabucak bitsin insallah :)
matsiyahoje nasilsin kuzum :)
D Daisymom size ayrica gunaydinlar opucukler :)
Zehrayenihayat oglustan yeni maceralar bekliyorum heyecanla :)
insanbuL nerdesin sen
Herkese tek tek yazasim var ama bugun bi turlu ayilamiyorum nedense.
Opuldunuz temmuz anneleri♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?