2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

iyiyim canım denizle zor zamanlar geçiriyoruz uyumuyor velet ya
özellikle gece uykusu için yatırdığımızda çivili yatağa yatırmışız gibi ağlıyor. ağlayınca kucağa alındığını öğrendi onu yapmaya çalışıyor ama biz de yerinde sakinleştirmeye çaluşıyoruz. 4. aya bir hafta kala uyku gerilemesini yaşıyoruz malesef
edizin uykusu ne alemde?

Aynen canim biraksan izlicek tv yi ceviriyorum artik arka tarafa
Ben gündüz hiç açmıyorum akşam 7den sonra açılıyor bizim evde tv o zaman da spor kanalları açık genelde o zaman d aben onu emziriyo oluyorum sonra banyo derken yatıriyorum. Yavrum diyordur salonda kocaman siyah bi şey var ne saçma hiçbir işe de yaradığı yok diye

Yok araştırmadım ama büyük oğluma ateşi cikinca veririm hep ne olmus ki bilmiyorum ben
Canım öyle bi söylenti çıktı ama hekimler tarafından şu an için bi zararı olduğunun kesinlik yoktur dendi diğer tüm ilaçlar gibi ve 6 ay altına kullanılabilen tek ilaç dendi

amiiiinnnnn . anne olmak zor canım ya . hem maddi yönden rahat etsinler diye çalışmak zorundayız hemde anneliğimizi aksatmamalıyız allah bize güç versin. ben zaten evi hiç elleyemiyorum bile . 3 aydır saçımı bile hep topuz yapıp gezdim bugün açınca tuhafıma gitti

Canim kucakta sakinlesmeye basladgi an birakmaya devam etsen bi sure diger turlusu ikinizide cok yormazmi.iki turlude zor gerci ne bileyim
Umarim cabucak toparlanir ben gecis doneminde olduguna inaniyrm.
Edizin gerileyecek bi uykusu hic olmadi insallah olanda gitmez
Ama onu yasar gibi oldum galiba ya gece uyandiginda normalde altini bile degistirsem uyurdu ama bi ara en fazla 2ser saat uyuyup 1er saat bana laf yetistirdigi geceler oldu onu da uyanacagi saatlere yakin kucagima alarak emzirerek atlattim cok sukur.
Bu aralar aksam 9bucuk gibi yatiyo 11e kadar mizmizlaniyo sonra tam uykuya geciyo gece cok sık uyaniyo duzenli kaka yapmiyo ya onun ikinmasi oluyo ama cabuk daliyo.
Ben simdi guzel bahsettim ya bu gece agzima tikar bu laflari sipa
Ay ne yazasim varmis be

Bende büyük boğazımı sorgulayayım en iyisi:)))) değil kuzum büyük boğazımdan yaptım:)))
o bogazdan bendede var sıkıntı yok annem kocaman bi tencerede yapardi yemek niyetine yerdim asureden
Bende ogreneyim en iyisi olmadi sana geliriz napalim :))
Ellerine saglik bu arada afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…