- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #15.541
Yaa kiyamam kuzumaSana da günaydınlar canımcım oğluşum hasta ya öksürüyor huysuzluğu da üstünde tabi. Maceraperestliği size devrediyoruz
iyiyim canım denizle zor zamanlar geçiriyoruz uyumuyor velet yaGunaydıınn :))
F ferda88 kolay gelsin gun cabucak bitsin insallah :)
matsiyahoje nasilsin kuzum :)
@Daisymom size ayrica gunaydinlar opucukler :)
Zehrayenihayat oglustan yeni maceralar bekliyorum heyecanla :)
@insanbuL nerdesin sen
Herkese tek tek yazasim var ama bugun bi turlu ayilamiyorum nedense.
Opuldunuz temmuz anneleri♥♥
Ben gündüz hiç açmıyorum akşam 7den sonra açılıyor bizim evde tv o zaman da spor kanalları açık genelde o zaman d aben onu emziriyo oluyorum sonra banyo derken yatıriyorum. Yavrum diyordur salonda kocaman siyah bi şey var ne saçma hiçbir işe de yaradığı yok diyeAynen canim biraksan izlicek tv yi ceviriyorum artik arka tarafa
Canım öyle bi söylenti çıktı ama hekimler tarafından şu an için bi zararı olduğunun kesinlik yoktur dendi diğer tüm ilaçlar gibi ve 6 ay altına kullanılabilen tek ilaç dendiYok araştırmadım ama büyük oğluma ateşi cikinca veririm hep ne olmus ki bilmiyorum ben
amiiiinnnnn . anne olmak zor canım ya . hem maddi yönden rahat etsinler diye çalışmak zorundayız hemde anneliğimizi aksatmamalıyız allah bize güç versin. ben zaten evi hiç elleyemiyorum bile . 3 aydır saçımı bile hep topuz yapıp gezdim bugün açınca tuhafıma gittiAllah kolaylık versin çabucak akşam olsun inşallah canım. benim de halim i görmen lazım pazar sabah banyodan sonra giydiğim kıyafetleyim hala ev almış başını gidiyor evden çalışıyorum o da yarım yamalak. bebişler biran önce buyuse keşke
Sağol canımYaa kiyamam kuzuma
Cok cok gecmis olsum cabucak iyilesir umarim
canıımmmm çok sağol kocaman amin.Gunaydıınn :))
F ferda88 kolay gelsin gun cabucak bitsin insallah :)
matsiyahoje nasilsin kuzum :)
@Daisymom size ayrica gunaydinlar opucukler :)
Zehrayenihayat oglustan yeni maceralar bekliyorum heyecanla :)
@insanbuL nerdesin sen
Herkese tek tek yazasim var ama bugun bi turlu ayilamiyorum nedense.
Opuldunuz temmuz anneleri♥♥
Canim kucakta sakinlesmeye basladgi an birakmaya devam etsen bi sure diger turlusu ikinizide cok yormazmi.iki turlude zor gerci ne bileyimiyiyim canım denizle zor zamanlar geçiriyoruz uyumuyor velet ya
özellikle gece uykusu için yatırdığımızda çivili yatağa yatırmışız gibi ağlıyor. ağlayınca kucağa alındığını öğrendi onu yapmaya çalışıyor ama biz de yerinde sakinleştirmeye çaluşıyoruz. 4. aya bir hafta kala uyku gerilemesini yaşıyoruz malesef
edizin uykusu ne alemde?
Sen asure yap ben kek cirpayim adaletmi buHaydi buyrunnn aşureyee:)))
Bende büyük boğazımı sorgulayayım en iyisi:)))) değil kuzum büyük boğazımdan yaptım:)))Sen asure yap ben kek cirpayim adaletmi bumarifetimi sorgulayip geleyim ben
Bende büyük boğazımı sorgulayayım en iyisi:)))) değil kuzum büyük boğazımdan yaptım:)))
Yaa hemen bana gel hemenn ben sana yaparim
Vallahi öyle güzel olurdu kii :)Yaa hemen bana gel hemenn ben sana yaparim
Marifetli hatunun hali başka oluyor bak hiç düşünmeden misafir çağırıyor ben gelelim mi dediklerinde on defa düşünüyorumYaa hemen bana gel hemenn ben sana yaparim
Eline sağlık canımHaydi buyrunnn aşureyee:)))
Hemen gelll sen emziriyosun sana iki kase ayırdım:))
Keşke gelseniz valla çok sevinirim :)o bogazdan bendede var sıkıntı yok annem kocaman bi tencerede yapardi yemek niyetine yerdim asureden
Bende ogreneyim en iyisi olmadi sana geliriz napalim :))
Ellerine saglik bu arada afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?