- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #15.561
öyle valla benim de ya topuz ya atkuyruğu. takı da takamıyom işe başlıyım süslencem biraz. kendime yüzüklet saatler aldım bi heved. ona da ihtiyacımız varamiiiinnnnn . anne olmak zor canım ya . hem maddi yönden rahat etsinler diye çalışmak zorundayız hemde anneliğimizi aksatmamalıyız allah bize güç versin. ben zaten evi hiç elleyemiyorum bile . 3 aydır saçımı bile hep topuz yapıp gezdim bugün açınca tuhafıma gitti
ayyy keşke olsa da yesemm çok sevmem ama felaket süt yapıyoHaydi buyrunnn aşureyee:)))
Oooh bir hamarat hatun daha maşallah kız azcık yolla bana enerjinden ben düşünüyorum ne bahane uydursam da kocişe yemek yapmasamBugün bütün evi sildim süpürdüm, hızımı alamadım bir de banyoyu temizledim. Evim misafire açık L Light Of God aşureleri getirsinSuper_anne1411 keki benden de çay börek yapalım günümüzü Littlestar sen gelsen yeter tatlım
yok canım ağlarsam kucağa alırlar algısı başladı ağlayınca kucağa alımca sakinleşiyor bırakınca yine başlıyor şimdi konuşarak göbeğine pıt pıt yaparak seni almıcaz ama yanındayız seninleyiz diyoruz. babasından medet umuyor ona baya ağlıyor ama brnim almayacağımı biliyor sakinleşiyor öyle yapınca. toparlanacak inşallah canım büyüme atağı geçiriyoruz dönmeyi öğreniyor bu ara.Canim kucakta sakinlesmeye basladgi an birakmaya devam etsen bi sure diger turlusu ikinizide cok yormazmi.iki turlude zor gerci ne bileyim
Umarim cabucak toparlanir ben gecis doneminde olduguna inaniyrm.
Edizin gerileyecek bi uykusu hic olmadi insallah olanda gitmez
Ama onu yasar gibi oldum galiba ya gece uyandiginda normalde altini bile degistirsem uyurdu ama bi ara en fazla 2ser saat uyuyup 1er saat bana laf yetistirdigi geceler oldu onu da uyanacagi saatlere yakin kucagima alarak emzirerek atlattim cok sukur.
Bu aralar aksam 9bucuk gibi yatiyo 11e kadar mizmizlaniyo sonra tam uykuya geciyo gece cok sık uyaniyo duzenli kaka yapmiyo ya onun ikinmasi oluyo ama cabuk daliyo.
Ben simdi guzel bahsettim ya bu gece agzima tikar bu laflari sipa
Ay ne yazasim varmis be
Valla Boşnak böreğine hayır demem :)) alışırsak devamlı isteriz ama öyle ilk buluşmaya yaparım bir daha yapmam mi diyorsunOooh bir hamarat hatun daha maşallah kız azcık yolla bana enerjinden ben düşünüyorum ne bahane uydursam da kocişe yemek yapmasamöyle olmaz amaa toplanıcaksak ilk buluşma hatırına size bi boşnak böreği açıp gelirim
Ya ben paylaştım sonra pişman oldum emziriyosunuz çoğunuz Canınız çeker diyeayyy keşke olsa da yesemm çok sevmem ama felaket süt yapıyo
Ayyy bi de kısır yaparız yanınaaa:))canım çok çekti valla:))Bugün bütün evi sildim süpürdüm, hızımı alamadım bir de banyoyu temizledim. Evim misafire açık L Light Of God aşureleri getirsinSuper_anne1411 keki benden de çay börek yapalım günümüzü Littlestar sen gelsen yeter tatlım
yok canım yemiş kadar olduk paylaşmanla. sütüm ta burdan arttı valla :))) ellerin dert görmesin bulunmaz şey değil ya bişicik olmaz canı çeken dr oetkerinkini alsın yapsın olmadı pastaneden alsın :)) seninki kadar güzel olmaz ama nefsi köreltir en azından.Ya ben paylaştım sonra pişman oldum emziriyosunuz çoğunuz Canınız çeker diyeemzirmeseniz önemli değil de:))
Nasil guzel bi teklif buuuBugün bütün evi sildim süpürdüm, hızımı alamadım bir de banyoyu temizledim. Evim misafire açık L Light Of God aşureleri getirsi nSuper_anne1411 keki benden de çay börek yapalım günümüzü Littlestar sen gelsen yeter tatlım
Eyvaahh bu sipalardan cekecegimiz var desene :) ama okurken gulmeden edemedim hani.gozumde canlandi da ne seker oluyodur isini biliyo valla :)yok canım ağlarsam kucağa alırlar algısı başladı ağlayınca kucağa alımca sakinleşiyor bırakınca yine başlıyor şimdi konuşarak göbeğine pıt pıt yaparak seni almıcaz ama yanındayız seninleyiz diyoruz. babasından medet umuyor ona baya ağlıyor ama brnim almayacağımı biliyor sakinleşiyor öyle yapınca. toparlanacak inşallah canım büyüme atağı geçiriyoruz dönmeyi öğreniyor bu ara.
tracy hogg un kitabını aldım onu uygulamaya başlayacağım tavsiye ederim. 4 saatlik EASY rutinine başladım. inşallah onu oturtunca yatır kaldır yöntemiyle kendi kendine uyumayı da öğreteceğim.
darısı başına. ediz denizden bir ay küçük ona bişeyler öğretmek çok daha kolay olur çünkü şimdi oyun yapmayı numara yapmayo bilmiyorlar deniz çok fena numaradan ağlamalar memede tut bırak yapıp gülmeler bisürü şey çıkardı yeni yeni
Maşallah diyelim de cozutmasın düzeniniz bir daha. Benim oğlumun gündüz uykuları 30 dk yı geçmiyor. Oyun halısında da tek olduğunu fark edene kadar duruyor. Ha bire konuşmak istiyor. Sıpaya ne yapacağımı şaşırıyorum.
Ay yokkk canım sakın öyle Düşünme valla üzülmedim:)yok canım yemiş kadar olduk paylaşmanla. sütüm ta burdan arttı valla :))) ellerin dert görmesin bulunmaz şey değil ya bişicik olmaz canı çeken dr oetkerinkini alsın yapsın olmadı pastaneden alsın :)) seninki kadar güzel olmaz ama nefsi köreltir en azından.
ben de süt yapar fln diyince vicdan azabı çektim şimdi inşallah üzülmemişindir canım
Hatırlamıyorum ama konu yemek konusuysa kesin ben açmışımdır canım:))Nasil guzel bi teklif buuu
Littlestar bosnak boregi yapabiliyosan ben beklerim cocuklar buyuyene kadar sorun degil :))) L Light Of God en son iskenderle sen acmistin konuyu dimi sonra tum topik pesinden gelmisti
S sssn bu hanimlardan kimler zayiflama topiginde al ifadelerini
Sen gel hele ben sana kisirda yaparım :) hem güzel olur benim kisirimAyyy bi de kısır yaparız yanınaaa:))canım çok çekti valla:))
Kız sus S sssn duymasın topikten atar biziNasil guzel bi teklif buuu
Littlestar bosnak boregi yapabiliyosan ben beklerim cocuklar buyuyene kadar sorun degil :))) L Light Of God en son iskenderle sen acmistin konuyu dimi sonra tum topik pesinden gelmisti
S sssn bu hanimlardan kimler zayiflama topiginde al ifadelerini
Ayy ellerine sağlık canım:)ne güzel olurdu valla gelebilsem:)Sen gel hele ben sana kisirda yaparım :) hem güzel olur benim kisirim
canım bilmiyorum bunun sonu alışkanlık olmabilir bizim şöyle oldu bir gün akşam babasıyla yerine yatırdık ve avazı çıktığı kadar bağırıp ağlamaya başladı. daha önca hiç duymadığım tarzda bi ağlama. tv yi görünce susuyor gezdirince susuyor ama yüzü dışarı dönük olacak. kucağımda bile yatırınca ortalığı ayağa kaldırıyor. o gün kucakta gezerek uyudu. halimizi düşün bide dışarı bakacak şekilde saatlerce gezdirdik. ilk başta gözünden yaş gelmiyor sonra koyup koyup aldıkça iyice hırslanıyor gerçekten ağlamaya başlıyor. bu sefer uykusu geliyor uyuyamıyor herşey birbirine giriyor. ertesi gün öğlen aynısını bana yaptı akşam tekrar sonraki gün tekrar derken anladım olayıEyvaahh bu sipalardan cekecegimiz var desene :) ama okurken gulmeden edemedim hani.gozumde canlandi da ne seker oluyodur isini biliyo valla :)
Uykuya tam dalmadan yataga koyuyrm mizmizlaninca bekliyorum belki uyuyakalir diye baktim uyumuyo geri alip sersemletip yatiriyorum.bunun sonu aliskanliksa biraz disimi skaym yattgi yerde uyutmaya calisaym madem
yiyim canım zaten emzirme bahanesiyle semirdim iyice. kocama sürekli süt çeker yemem lazım süt yapar yemem lazım diye diye adam da alıştı markette ne kadar zararlı şey var getiriyor önüme koyuyorAy yokkk canım sakın öyle Düşünme valla üzülmedim:)Littlestar na sana iki kase ayırıcam emziriyosun diyince benim jeton düştü:)kızlar emziriyor Can'ları çeker diye:)fotoyu gören herkes bugün napsın etsin Aşure yesin:))sende ye deniz kuzusuna bol bol süt olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?