- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #15.581
Bende bugün süslenip puslenip gittim insan kemdine bajmayivda özlüyor yaöyle valla benim de ya topuz ya atkuyruğu. takı da takamıyom işe başlıyım süslencem biraz. kendime yüzüklet saatler aldım bi heved. ona da ihtiyacımız var
Ay bende sevmezdim ama doğumdan sonra asure diye delirdim çok tuhaf cidden çok sut yapıyor kızlar yiyin gariiiiayyy keşke olsa da yesemm çok sevmem ama felaket süt yapıyo
Çoook seversin aşureyi bilirimmm tatlımmm :)))
CooookkÇoook seversin aşureyi bilirimmm tatlımmm :)))
Saol canim bi ekran görüntüsü aldım kenarda dursun :)
Biri börek mi dedi? En zayıf noktamValla Boşnak böreğine hayır demem :)) alışırsak devamlı isteriz ama öyle ilk buluşmaya yaparım bir daha yapmam mi diyorsunKiz ne hamarati günlerdir hastalıklardan ev temizlemiyordum artık mecburi oldu kaçışım kalmadı en güzel bahane başım ağrıyordu yapmadım
Canim düşündüğün için çok sagol. Aslında iş yerindeyken iyiydim ama eve gelince kızımı görünce başladım ağlamaya Çok özlemişim. Zaten duygusaldım iyice sümüklü oldum ya anne olunca. Su hanımın kaka durumu nasıl bugub
gel canım gel herkese açık evim buyrun gelin burada böyleyse muhabbet yüzyüze dibine vururuz valla muhabbetin :))Biri börek mi dedi? En zayıf noktamBende geliyorum baskın yapmaya
birşey değil canım hepimize lazım bu bilgiler denk geldim paylaşmak istedimSaol canim bi ekran görüntüsü aldım kenarda dursun :)
8 temmuzda doğuk yaptım 2.kez adet oldum cnm .52.gün oldumTemmuz da doğum yapıp regl olan var mi aranızda
Benim o noktaya gelmemem lazim.bizim babamiz sabirli degil cunku uyku duzeni kurmaya calisirken bile uykuya ihtiyaci yok demekki diyocanım bilmiyorum bunun sonu alışkanlık olmabilir bizim şöyle oldu bir gün akşam babasıyla yerine yatırdık ve avazı çıktığı kadar bağırıp ağlamaya başladı. daha önca hiç duymadığım tarzda bi ağlama. tv yi görünce susuyor gezdirince susuyor ama yüzü dışarı dönük olacak. kucağımda bile yatırınca ortalığı ayağa kaldırıyor. o gün kucakta gezerek uyudu. halimizi düşün bide dışarı bakacak şekilde saatlerce gezdirdik. ilk başta gözünden yaş gelmiyor sonra koyup koyup aldıkça iyice hırslanıyor gerçekten ağlamaya başlıyor. bu sefer uykusu geliyor uyuyamıyor herşey birbirine giriyor. ertesi gün öğlen aynısını bana yaptı akşam tekrar sonraki gün tekrar derken anladım olayı
muhtemelen daha önce kıyamayıp kucağa almalarımızın sonucu oldu bu ama kırıyorum zinciri yavaş yavaş. benden tamamen umudunu kesti o garip ağlamadan yapıyor bakıyor ki değişen bişey yok susuyor.
bu arada allah senden razı olsun dediğin ilaç çok iyi geldi hem alttan hem üstten çıkıyor gazlar. siz hala kullanıyor musunuz nasıl gidiyor gaz işi?
Ben kacinciya oldum sayamadim ama 4oldu galiba8 temmuzda doğuk yaptım 2.kez adet oldum cnm .52.gün oldum
Ben akisina biraktim simdilik :)Kız sus @sssn duymasın topikten atar bizibiz de bu mide olduktan sonra işimiz zor zayiflayamayacagiz valla
şimdi yine yatıdım yıktı ortalığı 10 dk ağladı ya sonunda dayanamadım aldım koyunca 15 dk daha ağladı. ben de memede uyuttum artık. koydum beş dk geçti bu satırları yazarken yine ağlamaya başladı. gaz sorunumuz devam ediyor belki de gazı vardır diye düşünüyorum bazen ama yok gibi ya. bak şimdi geri uyudu ben napıyım bunu. edizle denizin isimleri de benziyor bu arada :)Benim o noktaya gelmemem lazim.bizim babamiz sabirli degil cunku uyku duzeni kurmaya calisirken bile uykuya ihtiyaci yok demekki diyo
Bizim yavrucaklarin pis huylari cok benziyo birbirine bu anlattiklarinin hepsini yazdim aklima.
Ilacin faydasi olduysa ne mutlu bana cok sevindim inan yardimci olabildigime :)
Edizin gaz sorunu kalmadi. Adam inatla kaka yapmiyo
Buarada 10dk once uyudu cok direndim 9a kadar ayakta tutayim diye ama olmadi yarim saate uyanir bugunku uyku 12ye 1e kayar illa gunduz kurdugum cumleleri tikacak agzima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?